Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzfgbtmqwnn5w6

czy chcielinyscie dostac z okazji urodzenia dziecka

Polecane posty

Gość bzfgbtmqwnn5w6

- obraz do pokoju dziecinnego - spioszek (jaki najlepiej?) - smieszny smoczek - 3-5 paczek pieluch + dla Mamy bransoletka z grawerem z data urodzin dziecka + dla Taty kubek / wizytownik / niesmiertelnik z takim grawerem ???

Gość bzfgbtmqwnn5w6
A jesli nie, co chcielibyscie dostac, tylko nie piszcie do jakiej sumy, bo nie wiem ile bede miala :( pewnie do 150zl

Gość mikimiki nie z afrykiii
obrazu nie kupuj każdy ma meblować i urządzać pokój dziecinny po swojemu jak kupisz obraz to będą czuć się zobowiązani żeby go powiesić na ścianie, mimo że im się nie będzie podobać bardziej ciuszki jakieś, gadżety typu smoczek ale nie obraz

Gość bzfgbtmqwnn5w6
To nie jest do wyboru, to wszystko moge im dac ;) tylko sie zastanawiam czy to fajny prezent, czy moze lepiej cos innego. Nie mam dzieci i nie znam sie na nich

Gość salianka
Rodzicom nic się nie daje - no,czasem mężczyźni dla młodej mamy kwiaty przynoszą. Prezent robi się ew.dla dziecka. Zazwyczaj kupuje się ciuszki (lepiej nieco większe,bo dzieciak szybko rośnie).Ale możesz kupić jakąś fajną zabawkę,która trochę poleży,a potem sprawi maluszkowi frajdę (stawiaj na żywe kolory,różnorodność faktury,staranność wykonania i oczywiście atesty - polecam firmę Canpol).

Gość bzfgbtmqwnn5w6
Aha, chcialam, jesli starczy mi pieniedzy, mamie kupic jeszcze jakis kosmetyk, na ciaze kupilam jej krem przeciw rozstepom, nie wiem, co kupic po. Co do obrazu, to wiem, jaki oni maja styl, wiec trafie ;-) i nie kupie, tylko namaluje.

Gość bzfgbtmqwnn5w6
Dlaczego rodzicom nic sie nie daje? Myslalam, ze to fajne, miec jakas pamiatke... Obejrze sobie te firme Canpol, z tym, ze nie wiem, jakie zabawki oni beda juz mieli. Dlatego mysle, ze pieluchy zawsze sie przydadza, a co do reszty to nie wiem. A moze znacie jakas firme ktora ma zabawki w tylu ekologicznym albo jakies zabawne, rockowe spioszki?

Gość salianka
Jesli chcesz zrobić młodej mamie jakiś prezent to kup jej dobry kosmetyk do pielęgnacji biustu.Powinna docenić.Ale skoro kupujesz jej,to nie zapomnij tez o młodym tacie - bardzo często oni są pomijani.

Gość bzfgbtmqwnn5w6
a pieluchy (nie smiejcie sie) najlepiej jakie kupic?

Gość bzfgbtmqwnn5w6
Salianka - no wlasnie Tacie tez chcialam kupic :)

Gość mam4msc
mi ten pomysl z obrazem sie podoba, ale tylko dlatego ze mowisz ze sama go namalujesz ;-)

Tylko nie obraz :p mógłby nie trafić w mój gust i musiałabym sie tłumaczyć czemu nie wisi :p A co do reszty to uważam że pampersy to nie prezent, tak samo jakby komuś podarować podpaski :p Sama zawsze kupuję ubranka i zabawki w prezencie :)

piluchy to pampers najlepiej . mi sie podoba kubekj dla taty i bransoletka dla mamy milo im sie zrobi:) obraz moze byc np antyrama z pierwszym duzym zdj dzidzi:)pieluszki wywala a tak to pamiatka bedzie. jak starczy kasy to dokup spioszki i np smoczek:)

Gość salianka
W kwestii ubranek zajrzyj do Smyka - mają naprawdę odjechane wzory :D Tylko ceny są dosyć wysokie. Rodzicom możesz zrobić prezent w postaci pamiątki z tych wyjątkowych chwil - zdjęcie ich trójki, wydrukuj na dobrym papierz i opraw.

Gość salianka
Moim zdaniem pieluszki to kiepski pomysł - wprawdzie schodza hurtowo,ale to żadna pamiątka.A zrozumiałam,że chcesz im dać coś,co za parę lat przypomni im te radosne dni. Możesz rodzicom zrobić prezent w postaci fajnych kubków dla "super mama" i "super taty". Dla dzieciaczka może być np.jakaś zabawna butelka czy kubek niekapek. Skoro znasz dobrze gust młodych obraz też jest fajnym pomysłem.jeśli ma być do pokoju dziecięcego - postaw na wyraziste kolory (małe dzieci najlepiej i najszybciej rozróżniają biel, czerń i czerwień).

Gość bzfgbtmqwnn5w6
Obraz - powinnam trafic, ale nie obraze sie, jak nie powiesza. I to nie bedzie zaden wydatek, tylko troche poswieconego czasu. Pieluchy - to jako dodatek, slyszalam, ze zawsze sie przydadza, a chcialabym, zeby dostali choc cos na pewno potrzebnego. Smoczek - pewnie sami kupia, ale znalazlam takie jajcarskie wzory, a oni maja poczucie humoru. Chcialam tez jak mowilam dac im po drobiazgu jakims stad ten kubek / bransoleta i akurat w tym przypadku nie jestem na 100% pewna ze trafie im w gust. Zdjecia pewnie i tak bede robic im pozniej, wiec ;-) i bede mogla zrobic portret dzidzi, a tak to chcialam wpasc z czyms po urodzeniu p.s. znalazlam tego smyka - ciuszki nie sa drogie... http://www.smyk.com/sklep/przedmiot/concept-animals-body-dino1

Gość bzfgbtmqwnn5w6
Dziewczyny, ja im tego nie chce dac do wyboru tylko razem, wiec chyba pieluszki nie beda faux pas? Salianka, myslalam o czyms kolorowym, radosnym, optymistycznym i o roznorodnej fakturze. Kolorowe kwiaty i zwierzeta, ale nie takie w stylu "dziecinnym"

Gość ja juz nawet na 3 pietro
a ja bym chciala dostac ............ bon na fotografie dla maluszka :)

Gość ja juz nawet na 3 pietro
obraz tak,najlepiej namaluj dziecko badz cala ich rodzine:)

Gość bzfgbtmqwnn5w6
Moge namalowac rodzine, ale to pozniej ;) bo chce im ten prezent dac zaraz jak sie dzidzia urodzi

Gość bzfgbtmqwnn5w6
moze jeszcze pare opinii? *chcielibyscie

Gość salianka
Obraz będzie fajny.Możesz zrobić kolage - dzieciak będzie mógł go poznawać również przez dotyk.Np.zwierzęta z czegoś futerkowego,rośliny ze śliskiego materiału,słońce z brokatowej tkaniny...

Gość bzfgbtmqwnn5w6
To bedzie niemowlak, wiec nie bedzie go tak predko macal. Poza tym nie lubie collage, ale sam pomysl na tak przyjazny prezent jest niezly, hehe.

Gość salianka
Zdaję sobie sprawę,że jak się urodzi to będzie za mały :P :D Ale ja tak przyszłościowo.Sama jestem mamą i zawsze starałam się,żeby prezenty,zabawki,książki mogły posłużyć jak najdłużej,a nie były na teraz.Bo to też rozwija.Takie mam zboczenie :P