Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fatałaszki i inne ciuszki

5-letnie dziecko karmione butelka. Co o tym myslicie?

Polecane posty

Jak uwazacie?

Gość myslimy zeee
matka jest pojebana a dziec ko niedorozwiniete , butelka jest max do roku czasu, moje dziecko ma 7 mies i nie uzywa butelki tylko kubka niekapka, od butelki jest prochnica , nawet jak kupowalam butelki to na opakowaniu bylo ostrzezenie ze dlugotrwale jej uzywanie prowadzi do prochnicy itd

No moja znajmowa caly czas karmi. A dopiero w zeszlym rok odstawila je od piersi :-O

Gość taka sobieeee
krzywdzenie dziecka.po pierwsze czas nauczyć go picia z kubeczka ( matko mój ma prawie 4 lata i już dawno nie ma butli wręcz się buntuje jak daję mu kubek niekapek ) a po drugie będzie miało zajebisty zgryz od tej butelki :) jak najszybciej oduczyć bo coś mi się zdaje że to nie przez dziecko tak długo ma tą butelkę tylko dla własnej wygody nie oduczasz

A pieluchy do jakiego wieku?

Gość taka sobieeee
no nie mów ze dzieciak jeszcze wali w pieluchę?? u mnie syn jak kończył 2.latlka juz na nocnik a córka ma 2 i 3m-ce i tez juz nocniczek

Gość moja znnajoma to
swoje 4 letnie dziecko kapie w wanience w pokoju na ławie, dziecko pije w butelki, nosi pieluchę, pije tylko podgrzewane soczki, zimą choruje średnio 2 razy w miesiącu, teraz sie poci bo rajstopki, podkoszulki itp. też teraz nosi

Gość taka sobieeee
o ludzie takie mamuśki mnie rozwalają :(

Gość A co was obchodzi
Co was to obchodzi? Kur... pilnujcie własnych dup

Gość sałatka gyros
ja miałam 6 lat jak piłam kasze mannę z butelki, bo miałam na to ochotę i nikt mi nie bronił, ząbki mam ładne, proste bez pruchnicy...

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie mów ze to dziecko nosi pielcuhy, przeciez od wrzesnia to dziecko pojdzie do zerówki!!! raju moja córka skonczy 5 lat we wrzesniu i włos mi sie jezy jak czytam takie rzeczy

No nie wiem, moze kasze manna ok ale to dziecki TYLKO MLEKO BEBIKO pije :-O

ja przestalam pic z butli w zerowce (6 lat), moj starszy brat w 1 klasie - a to dlatego, ze mielismy mlodszego brata i tez chcielismy jak on pic z butelki - mam odstawila nas wszystkich razem (chyba jedyna metoda) wiec moj mlodszy brat skonczyl z butla w wieku 2 lat - przez nas

Gość moja znnajoma to
ale ok, pilnujemy własnych dup, tylko nas dziwi jak można tak traktować dzieci. Zamiast uczyć je samodzielności matki robią z nich takie sierotki. Nawet kotka można zagłaskać, a nadopiekuńczość nie wychodzi nikomu na dobre.

my wszytsko normalnie pilismy ze szkalen ale raz dziennie obowiazkowo byla butla kaszy

Gość ja dziś
Wg mnie najpóźniej około 2 roku dziecko powinno powoli uczyc się pić z kubków, niekapków itp, ale butla np na noc czy nad ranem jest zawsze dobra, dopóki dziecko ma na to ochotę;-)

Gość fdghjkl;
ja tez pialm z butelki do 1 klasy zawsze o 5 rano jak mama wstawala do pracy w koncu brat mi pweidizalm ze mi narobi obciachu i wsadzi buletke do tornistra i tak z tym skonczylam i tez mam piekne zdrowe zęby-mama sie smieje ze to wlasnie przez to ze grisik pilam tak dlugo

Gość tsgdfgd
no ja ostatnio w przebieralni w sklepie slyszalam jak kobieta do 3 letniego syna mowi "czemu placzesz, cysia chcesz?chcesz?tak?" kurwa!!! :D

Gość nie oznacza to ze juz
mnie to juz nic nie zdziwi :D kiedys (juz z eks ) bylam u jego rodziny na urodzinach i przyjechala jego kuzynka z dziecmi a ma ich 4 i podlecial w pewnym momencie jej najmlodszy synus a ona przy wszystkich cyc na wierzch i go karmi nie bylo by w tym nic dziwnego ale on MIAL 4 lata !!!:O:O:O ja w szoku podwojnym ze karmi 4 letnie dziecko a podwojne ze jeszcze mleko miala :O:O masakra widok ohydny i to jeszcze przy gosciach jakby nigdy nic bleeeeee

nie wiem czy mi ktos uwierzy ale na Boga przysiac moge :D bo gdyby mi ktos to opowiedzial to bym nie uwierzyla hehe

Gość moja siostra
ma dziecko, synek idzie do szkoły od wrzesnia a ona dalej mu mleko z butli daje..zasypia tylko przy butli... popierd...

Gość ja dziś
o matko z tym cyckiem to przegięcie ;-) osobiście bym w miejscu publicznym nigy nie wyjęła cyca a poz tym uważam, ze do roku to maks. ale to moja opinia.

Gość jesteście pojebane!
chuuj wielki was to obchodzi kto sobie,ile i czym karmi własne dziecko!!! jebana mentalność polaków tylko komuś dupe obrobić,najlepiej to koleżankom! niech se nawet te dziecko gównem karmią to chuuuj wam do tego idiotki!!!! byle,że wasze dzieci są najlepsze i najmądrzejsze tylko wasze tabliczki mnożenia się nauczy w gimnazjum a to dziecko długo karmione piersią w zerówce! KRETYNKI!!!!

chyba mamuska ktora tez karmi dziecko do 10 roku zycia zbulwersowala sie :D:D widac jak twoje dziecko smigac bedzie w 1 klasie z tabl.mnozenia wnioskuje juz po twojej wypowiedzi :P:P