Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jowita_komputerowa

Prezenty, prezenty, prezenty

Polecane posty

Gość jowita_komputerowa

Jaki prezent dla mamy na 40 urodziny??? Co polecacie???

Gość salianka
Nic o mamie nie napisałaś, można wymieniać bez końca. Książka, apaszka, roślina doniczkowa, bibelot do domy, coś z biżuterii,kosmetyk... Może coś wykonanego przez ciebie? Jakaś ręcznie malowana butelka,album ze zdjęciami włąsnoręcznie ozdobiony i okraszony złotymi myślami...

Gość jowita_komputerowa
W sumie mój błąd:) ok napiszę pare zdań o niej: Jest kobietą która na sobie oszczędza, rzadko coś sobie kupuje... Jej styl na co dzień jest raczej sportowy (nie chodzi w dresie i adidasach jednak przeważnie wybiera spodnie t-shirt do tego marynarka, torba jako prezent odpada gdyż mama ma specyficzny gust a torecki wybiera tylko małe i ona najlepiej wie która będzie odpowiedna Biżuterię dostała ode mnie na gwiazdkę (kolczyki + łańcuszek z przewieszką) pracuje w Sklepie sieciowym jako kierownik sklepu.... hmmm ma pieska (nie wiem w czym ta informacja pomaga:P) nie ma samochodu ani nawet prawka) Mój budżet też nie jest jakiś ogromny;p aha wszelkie prezenty ręcznie robione czy jakies albumy itp. odpadają ponieważ mama nie jest osobą sentymentalną, nie lubi tzw. zbieraczy kurzu oraz wszelkich bibelotów:O mieszkanie ma urządzone i w sumie wszelkie dodatki są zbędne ponieważ nie mialaby gdzie ich postawić (pokój ma urządzony w stylu minimalistycznym) no i są to 40 urodziny więc takie okrągłe więc chciałabym żeby było to coś fajnego a nie rzeczy typu słodycze czy alkohol

Gość jowita_komputerowa
up

Gość bbbbbbbbbbjbbb
a nie możesz zapytać co ona chce dostać??:O

Gość jowita_komputerowa
up

Gość jowita_komputerowa
podnosze raz jeszcze

Gość uuuulala
A my się naradziłyśmy z siostrą i wiedząc że mamie lodówka szwankuje wziełyśmy na raty. Po pół. Ale to było 5 lat temu. Mama sobie wybrała, my zaplaciłyśmy. Kosztowne, wiem, ale moja mamuśka też jest z tych praktycznych co na sobie oszczędzają. A na dzień Matki złożyliśmy się po 100 i dałyśmy kopertę (razem 300 bo brat już po szkole zaczal pracę , i oczywiście się dołożyl do prezentu). Marzyła o robocie kuchennym i miała już trochę odłożone na niego. Skoro mama ma styl odrobinę sportowy :-), to może rower.... :-/ Ja wolę swoją zapytac. Wiem że mi szczerze odpowie, czy chce bluzkę buty czy coś innego. Nietrafiony prezent nikomu nie daje satysfakcji. pozdrawiam :)