Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już mi się chyba nie podoba ;/

Co myślicie o tym wózku ?? kupić ? czy nie kupić ?

Polecane posty

witajcie od jakiegoś miesiąca byłam przekonana że chcę kupić ten http://allegro.pl/raf-pol-wozek-fenix-3w1-gleboki-spacer-fotelik-i1635348814.html wózek kolor : zielony + kwiaty i teraz czym dłużej na niego patrzę to zaczyna mi się nie podobać... już sama nie wiem... co wy myślicie na temat tego wózka ?

Gość oj paskudny troszkę
wybrałabym kolor 8 lub 10 ale chyba wolałabym inny wózek te mi sie podobają

do autorki w tym kolorze jest okropny moja siostra taki sam kupiła tylko w innym kolorze i o wiele taniej. A tamten drugi jest okropny.

Gość mnie tez sie nie podoba
no ale jak ktos napisal to rzecz gustu.strasznie mnie draznnia w wozkach te kwiatowe wstawki.okropne to jest.tu przynajmniej jakos to jeszcze wyglada ale w wielu wozkach to placzenie kolorow jest dla mnie nie do przyjecia.czasem mam wrazenie ze projektantem jest jakis daltonista

drogi ? w sklepach widziałam o wiele droższe. Belnea a mi się nie podoba ten co ty podałaś

no wiem :) Ale jestem strasznie nie zdecydowana :)

a za ile kupiła go twoja siostra ? może kupiła używany ? 3w1 to myślałam że jest to dobra cena bo w sklepie czy też i na allegro widziałam droższe.

ok 500.Kobieta nie znała płci dziecka i dostała od rodziców niebieski wózek z gondolą z nosidełkiem tzw fotelik moskitierę. urodziła córke i zmieniła wózek na różowy. Znalazłyśmy ten wózek na allegro. poszukaj czasami sprzedaja tanie i san jest super

Gość pół miliona
okropne są te kwiaty na tym wózku... wózek ogólnie fajny ale ten wzór mnie odstrasza...dużo lepszy jest ten cały zielony co ktoś pokazał

Gość hhhmmmmm
Mnie się podoba i te kwiaty nawet nie rzucają się mocno w oczy. Natomiast ten, który pokazała Balnea, ma tragocznie małe przednie kółka. Zima utkniesz w zaspie. :o

Gość anulsss
Mam wózek tej firmy tylko model King. Kupiłam nowy na allegro u producenta za chyba 600zł i jestem bardz zadowolona. Wózek naprawdę fajny i ładny (mam bordowy). Jest funkcjonalny i dobrze się go prowadzi (ale wybierz pompowane koła) w wersji głębokiej. Mi się podoba i jestem bardzo zadowolona. Jest duży, wygodny dla dziecka ale spacerówka to trochę niewygodna dla mamy. Zresztą jak w większości przypadków. Każda mama potem kupuje parasolkę. Szczerze mówiąc gdybym jeszcze raz stała przed wyborem to bym nie kupiła 2 lub 3 w 1 tylko osobno głęboki a potem lekką spacerówkę - wychodzi taniej i ekonomiczniej. Ale wózek polecam - ja jestem zadowolona. No a cena to już w pogóle jest atrakcyjna ;)

Gość dshgj\
wózek fajny ale wzór okropny taki wiejski!

Gość njkgbjm
okropny, nie podobaja mi sie takie wzory

Gość anulsss
acha - często opłaca sie kupić osobno fotelik samochodwy. Bez fotelika masz taniej wózek. Przede wszystkim jednak w większości wypadków foteliki dodawane do wózka są do 9kg a lepiej kupić taki do 13kg. Jeśli zależy Ci na niewysokiej cenie to polecam Ci fotelik 4baby - tż polski wyrób. Kupiłam i jestem bardzo zadowolona ;)

Wstawiłam ten wózek jako pierwszy lepszy aby pokazać że lepiej wygląda bez tych obleśnych dodatków kwiatowych nie przyglądałm się na koła itp. Nie wklejam swojego bo to wózejk z górnej półki a podejrzewam że autorka ma ograniczone środki na zakup wózka. Naprawde te kwiaty i ten kolor sa obleśne. Straszne

Gość LunaLunaLuna
fantastyczny jest ten etno...wreszcie cos innego,fajne te paseczki :) uroczy wozeczek :)

Gość LunaLunaLuna
do Belnea.....moglas sobie darowac ten tekst--->> "Nie wklejam swojego bo to wózejk z górnej półki a podejrzewam że autorka ma ograniczone środki na zakup wózka"

Gość anulsss
żona-swojego-męża - ciekawy ten wózek aczkolwiek nie mój gust ale naprawdę ciekawy ;) Tyle że jeśli autoecw topiku zależy na niskiej cenie to będzie za drogi dla niej. Belnea - pewnie kupiłaś używaną formówkę ;) Nie polecam. Lepiej kupić to na co Cię stać ale nowe ;)

odradzam kupowanie duzych wózków - moja siostra kupiłą - cos w tym stylu... ale jedno kolorowy http://allegro.pl/kunert-polskie-wozki-fotelik-kola-pomp-gratis-i1634186818.html mieszka na 1 pietrze i zniesienie takiego wózka to katorga ... niewspomne ze do samochodu ciezko go spakować.. wiec uroda wozka urodą a waga to jeden z głownych wyznaczników wózka ..

Gość do anulsss
Wez ty poćwicz pisanie i interpunkcję.....

Gość zielony brzydki
mi sie najbardziej podoba nr 4, 14, 19, 22, 24 Ladne te wózki ale zielony jest obrzydliwy, oczy bola od patrzenia. A to ma byc dla chlopaczka czy dziewczynki?

Gość anulsss
do anulss (pewnie wkurzona Belnea ;)) - nie mam problemów z pisaniem a tym bardzoej interpunkcją ;) Mam jedynie uszkodzoną klawiaturę. No ale przecież topik dotyczy wózka a nie oceny umiejętnosci poprawnego pisania czy może się mylę?

Anulsss - jesteś prymitywna i jeszcze w dodatku masz problem z pisownią. Cwaniaczyć napewno potrafisz sie tylko tu na forum, a na codzien ubierasz siebie i swoje dziecka w Lumpexach i zapewne ty masz używany wózek. Przepraszam autorkę jesli moj tekst o ograniczonych srodkach na wózek sprawił jej przykrość. Miałam na mysli że zapewne chce kupic tani wózek, co nie znaczy ze nie ma pieniędzy na droższy.

Jak widac inteligencja też Anulss nie błyszczysz. Jesteś pusta i prymitywna ja konczę ta rozmowę z toba bo dla mnie ty jesteś nikim, zwykłym pustym zerem na którego szkoda marnowac swojego cennego czasu.