Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jarmiroko

polećcie fajny wózek

Polecane posty

Gość jarmiroko

polećcie fajny i niedrogi wózek, taki króry jednocześnie nie jest z 'plastiku' chciałabym kupić wózek 3 w 1 za ok 1000zł nie zależy mi żeby wózek był jakis och ach, przede wszystkim ma mieć wygodną dużą gondolę; nie będzie służyć do jakiejś wyczynowej jazdy - przede wszystkim żeby dziecko mogło spać na tarasie, żeby przejść się na spacer po wsi itp.

Gość kjk kmcxcx
Jeśli masz mało kasy to lepiej kupić używany dobry. Ja polecam wózek mutsy najlepszy na rynku.

Gość ja dziś
tako jumper-- 3 w 1 mnie się sprawdził super ;-)

Gość jarmiroko
ten crv mnie nie przekonuje - taką sflaczała budkę ma; podobają mi się wózki w stylu tako jumper, ale mają małe gondole ja generalnie mam wózek uzywany, ale mama dala mi na nowy i musze kupić nowy, a szkoda mi wywalać duzo kasy, bo ten wózek to pewnie gdzieś na rok-dwa będzie

Gość kjk kmcxcx
Tania podróba mutsy lepiej za tę cenę kupić używany oryginalny mutsy.

Gość LunaLunaLuna
jak masz uzywany to nie kupuj nowego wielofunkcyjnego pojezdzij ta uzywana gondolka,a potem kup fajna spacerowke :)

Gość LunaLunaLuna
do kjk kmcxcx..no tania podroba,ale w czym problem..autorka zaznaczyla ze chodzi jej o TANI wozek wiec raczej normalne,ze nie szulam wsrod wozkow za 3000 zł:O

Gość Roan Rocco.
!

Gość xvxvxvk
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kurwa mać! idź do skepu i coś sobie wybierz. Po kie licho pytasz obcych ludzi?

Gość kokosowa chatka
do xvxvxvk...wez ty sobie kretynko zapodaj jakis nerwosol

Gość mamadzieic26
kup używany za te 1000zł

Gość ja dziś
ja pisałam wyżej o tako jumper... wg mnie gondola nie była mała, używałam od grudnia do czerwca, mieściło się maleństwo i koce, i rożek itp, i nie brakowało nam miejsca ;-) Ale każdy ma rózne potrzeby ja w każdym razie polecam-)

Gość jarmiroko
u nas w sklepach jest mały wybór wózków; jeśli juz są to kilka modeli pojedynczych firm, przy tym sprzedawczynie są tak ciężkie, że mam wrażenie że łaskę robią odpowiadając na pytania, już nie wspomnę o tym, żeby cokolwiek doradziły od siebie; na razie jestem nastawiona na tako jumper, jeśli starczy na pół roku to ok; na allegro są podobne wózki do tako, nieco tańsze, ale ciężko znaleźć kogoś kto by taki miał i jakaś opinię zapodał