Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalaaaaaa

Czy tylko ja mam pecha co do butów z Deichmana????

Polecane posty

Gość natalaaaaaa

Co kupie jakieś buty w Deichamani (niewiem czy poprawna nazwa) to mi się roklejaja, zepsuli się co do trwałości obuwia :( wam też sie psują? Ostatnio kupilam fajne klapki i po 3 dniach rozklejone!!! nie daje znowu do reklamacji,sama je skleiłam bo znowu trzeba czekać 2 tyg.

Ja kupuje przewaznie w Deichmannie albo CCC i buty mam po 2-3 lata, co prawda bardzo o nie dbam, ale wiadomo chodze w nich na codzien więc jesli byłyby wadliwe to napewno bym to zauwazyła.

Gość zroznicowana
ja rowniez kupuje tam buty i tak jak w poscie wyzej wystarczaja mi na bardzo dlugo naprawde,wlasnie w sobote sobie kupilam fajne takie na koturnie :) Balerinki ktore kupilam w zeszlym roku nadal nosze i wygladaja dobrze :)

Gość natalaaaaaa
czyli wychodzi na to że mam pecha :(

Gość dyskusyja 37
wychodzi na to ze zle chodzisz...albo poca ci sie stopy i buty sie rozklejaja

Gość natalaaaaaa
kupuje zawsze bez obcasa,na płaskim bo jednak trochę waże-80kg :( ale mam koleżanke co waży o wiele wiecej a jeszcze na szpilach chodzi.I nic jej sie nie dzieje, wiec waga chyba nie ma znaczenia.

Gość to ja też mam pecha
Jakiś czas temu kupiłam balerinki to zaczęły cekiny odpadać już po pierwszym założeniu. Inne buty też się rozklejają. Nie musze dodawać że te balerinki nie podlegaja jakiejkolwiek reklamacji bo to uszkodzenie mechaniczne. Więcej u nich nic nie kupie bo firma leci już tandetą.

Dziewczyny Deichmann to kiepska firma, nie wiem jak w Polsce się ją traktuje ale na zachodzie to firma dużo dużo gorsza od na przykład jakości butów w polskich klepach CCC które sa według mnie dobrej jakości. Deichmann to taki syfek . Ja czasem kupuję w nim buty takie na zdaarcie albo klapki na basen alo też ostatnio spodobały mi się jedne klapki ariane za grosze, przymieżyłam jeden , nie obcierał, wygodny i wogle więc nawet drugiego z pudełka nie przymierzyłąm a teraz muszę iść oddać bo w podeszwie tego z pudełka jest ogromna nierówność , zgrubienie i nie da się normalnie chodzić.