Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bomboniera nieczekoladowa

Czy ktoś jest pewny na 100% że Michał Szpak jest homo lub hetero?

Polecane posty

cóż...tak naprawdę to się to okaże po jakimś czasie ale np Bill z tokio hotel ma jeszcze odważniejszy wizerunek od szpaka i też było mnóstwo spekulacji na temat jego wyglądu a on jest heteroseksualny ten z tokio hotel na bank pamiętam jak byli popularni to ja byłam w gimnazjum wtedy i jak jeszcze się o nich tyle nie wiedziało to tak samo z dziewczynami się zastanawiałyśmy czy on aby na pewno woli kobiety

a jesteś hetero?

szpak jest tożsamy przecież

żaden normalny hetero nie będzie się zachowywał i wyglądał jak homo-szpak :classic_cool: I nikt mi nie wmówi że kolo woli laski. Newer in maj lajf :D

co to jest interseksualista? ej! przecież on jest piosenkarzem, lepszym czy gorszym tak się wykreował i na dobre mu to wyszło a może ty wolisz szare bluzeczki i ubiory niczym zakonnica to zrozumiałe że masz go za pedała

Mi już nawet nie chodzi o ubranie. Koleś jest bardzo mocno przekolorowany i dlatego mnie drażni. Do wspomnianego wyżej Mansona ma lata świetlne...

Gość dobomboniery
Po co ci to wiedzieć bomboniero?Liczysz na coś?

Gość dobrze że nie jestem sama
Mi tez sie bardzo podoba :D

na nic, wiem że to nierealne bo jestem starsza od niego, jestem średnio-ładna gdybym chociaż studiowała dziennikarstwo gdzieś w stolicy to szansa by była o wiele większa spotkać go, zrobić wywiad :O po prostu lubię go i mi się zajebiście podoba to tyle

Gość dobrze że nie jestem sama
Ale to jest dziwny człowiek.

Gość trzecia płeć to znaczy
że ma zamiar wklepać sobie implanty cycków i zostawić ptaszka? czy trzecia płeć znaczy seks go nie interesuje i woli być sam jak cream?

Gość bazinka jak tam leczenie
na mitomanię? Bo ten zakaz wykonaywania zawodu załatwiony z kafe to niezły czad jedzie mi noxelią :classic_cool:

Gość GaGaJackson
Nie mam pewności do tego, czy Michał jest homo, czy hetero, ale zaakceptuje Jego decyzję. Kręcą mnie tacy faceci jak Michał, czy Madox, i nie chodzi mi tylko o wygląd! W sposobie mówienia Miśka :) można poznać, że albo jest straaaasznie miły, albo świetnym aktorem. Ale raczej to pierwsze. Michał umie śpiewać, jest gwiazdą, czyli, że najchętniej swoje poglądy by wyłonił na światło dzienne. Tzn, że raczej nie kłamie. ;) Jest przemiły jak Madox. Udało mi się z Niem we własnej osobie trochę popisać :). Marcin jest bardzo skromny. Miło się odnosi! Uwielbiam takich ludzi. Co do Niego też nie jestem tak do końca pewna, czy jest gejem, czy bi. Ja jestem bisexualna i nie wstydzę się tego. Czasem lubię ubrać się jak chłopak i pograć w piłkę z chłopakami, a czasami czuję się jak modelka na wybiegu w Nowym Jorku mimo, że mój Wieluń, to takie zadupie! Mam kontrowersyjnych idoli, np. Lady GaGa, Michael Jackson i sama już nie wiem, czy się do Nich wszystkich upodabniam, czy nie. Wiem, tylko, że lubię robić, to co robię i będę to robiła. Nie ważne co powiedzą inni. W tej kwestii liczy się dla mnie tylko własne zdanie! Nie będę oceniać Madoxa, czy Miszela, Niech robią na co mają ochotę, a nóż w Polsce będzie taka atmosfera jak np. w USA. Problem w Tym, że chłopcy robią to zbyt szybko i to jest bardzo niezdrowe! Za kilkadziesiąt lat wszyscy zrozumieją, że mieli rację, ale to jeszcze trochę, a teraz będą się czuć bardzo samotni, jeżeli nie zwolnią. Nie mówię w mediach! W mediach muszą się pośpieszyć, jeśli chcą być gwiazdami na skalę Ewy Farny, czy Dody, ale zauważyliście, że coraz częściej bierze się Ich do wywiadach o tej całej nie typowej modzie? Nie mogą tylko kreować wizerunku, Oni muszą się skupić na muzie i to ostro! I tegi Im obum życzę, bo są to na prawdę zajebiści!!!! Kocham Ich!

Gość GaGaJackson
Nie mam pewności do tego, czy Michał jest homo, czy hetero, ale zaakceptuje Jego decyzję. Kręcą mnie tacy faceci jak Michał, czy Madox, i nie chodzi mi tylko o wygląd! W sposobie mówienia Miśka :) można poznać, że albo jest straaaasznie miły, albo świetnym aktorem. Ale raczej to pierwsze. Michał umie śpiewać, jest gwiazdą, czyli, że najchętniej swoje poglądy by wyłonił na światło dzienne. Tzn, że raczej nie kłamie. ;) Jest przemiły jak Madox. Udało mi się z Niem we własnej osobie trochę popisać :). Marcin jest bardzo skromny. Miło się odnosi! Uwielbiam takich ludzi. Co do Niego też nie jestem tak do końca pewna, czy jest gejem, czy bi. Ja jestem bisexualna i nie wstydzę się tego. Czasem lubię ubrać się jak chłopak i pograć w piłkę z chłopakami, a czasami czuję się jak modelka na wybiegu w Nowym Jorku mimo, że mój Wieluń, to takie zadupie! Mam kontrowersyjnych idoli, np. Lady GaGa, Michael Jackson i sama już nie wiem, czy się do Nich wszystkich upodabniam, czy nie. Wiem, tylko, że lubię robić, to co robię i będę to robiła. Nie ważne co powiedzą inni. W tej kwestii liczy się dla mnie tylko własne zdanie! Nie będę oceniać Madoxa, czy Miszela, Niech robią na co mają ochotę, a nóż w Polsce będzie taka atmosfera jak np. w USA. Problem w Tym, że chłopcy robią to zbyt szybko i to jest bardzo niezdrowe! Za kilkadziesiąt lat wszyscy zrozumieją, że mieli rację, ale to jeszcze trochę, a teraz będą się czuć bardzo samotni, jeżeli nie zwolnią. Nie mówię w mediach! W mediach muszą się pośpieszyć, jeśli chcą być gwiazdami na skalę Ewy Farny, czy Dody, ale zauważyliście, że coraz częściej bierze się Ich do wywiadach o tej całej nie typowej modzie? Nie mogą tylko kreować wizerunku, Oni muszą się skupić na muzie i to ostro! I tegi Im obum życzę, bo są to na prawdę zajebiści!!!! Kocham Ich!

Gość Gine
Nie mam czasu, aby przeczytać wszystkie komentarze :-), ale Michał jest na sto procent heteroseksualny.

Gość eselgia
Lans na hetero-cross-dressiarz'a w przypadku michała jest szyty grubymi nićmi. On nawet gdyby chciał, nie jest w stanie się skutecznie kamuflować . Facetowi zadaje się mnóstwo pytań związanych z orientacją i tożsamością płciową w momencie gdy sam jeszcze szuka siebie . według mnie skłamał mówiąc że jest hetero. Nie dlatego że nie jest... ale dla tego że sam nie ma zielonego pojęcia i wciąż szuka odpowiedzi na stawiane sobie pytania. Stara się grać na czas. Wydaje mu się że skoro kobiety podobają mu się fizycznie to może się z nimi spelnić seksualnie Wydaje mu się że skoro wypiera fasetów jako potencjalnych partnerów to znaczy że problem orientacji jest rozdmuchany. Moim nieobiektywnym okiem - chlopak jest przerażony i sam za siebie trzyma kciuki żeby być chociaż bi - czego mu z całego serca życzę gdyż widzę że sam nie bylby się w stanie pogodzić z byciem skończoną ciotą.

Gość Olumira
To jakiej orientacji seksualnej Jest Michał Szpak jest tylko jego sprawą i decyzją. Nie snujcie hipotez i plotek. Zostawcie intymność. Podziwiajcie Artystę.

Gość gość
Mówił kiedyś w wywiadzie, że jest hetero. Teraz wygląda o niebo lepiej jak kiedyś :) lubię Go

Gość cowiedziol

jak chceta wiedziec, to jedzta do Jaslo, to tam wam powiedzom.

Gość zeta

przeciez z daleka widac ze to gej

Gość gosc

Dokładnie. Ma lekko zniewieściały głos - jak 99% gejów.