Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie mam do... ciebie

pytanie do belik

Polecane posty

ASIAMT JA NIE MAM DZIECI, JESTEM W CIĄŻY, ZA 2 TYG RODZE, I TAK SIE ZASTANAWIAM CZY JA BEDE MIAŁA CZAS ISC SIE WYSR... ZA PRZEPROSZENIEM

Gość anulsss
Autorko topiku - a Ty skoro msz czas na takie zakładanie takich durnych topików to tez może masz za duzo czasu? może i Ciebie rozliczyć? Naprawdę, wścibstwo, zlośliwość i głupota!

Nie ma sprawy ;) Przesiaduję na tym forum, czytam o porodach bo planujemy z mężem jeszcze 1 dziecko ( skoro na tym zadupiu nie ma pracy ) ale jakoś jeszcze przekonać się nie mogę... próbuję się zmusić do sn... na razie mi to nie idzie :P a chciałabym pokonać swój lęk i swoją słabość i jednak podołać jakoś...:)

no na początku napewno tego czasu będziesz miała mało, ale jak dzieciątko trochę podrośnie to wszystko samo sie ułoży i dostosuje do obecnej sytuacji

belik a skąd jesteś, jeśli mogę zapytać, bo lubelskim mam rodzinę?

MI LEKARZE PROPNOWALI CESARKE, BO NIBY DZIECKO DUŻE, ALE JA CHCE PANOWAĆ NAD TYM CO SIE BEDZIE DZIAŁO. CHCE BYĆ PRZYTOMNA I SWIADOMA TEGO CO SIE BEDZIE DZIAŁO, NO I CHCE ŻEBY MĄŻ BYŁ PRZY MNIE. BO CESARKA CO TO ZA URODZENIE? POLOZE SIE 20 MIN,I PO WSZYSTKIM I NAWET DZIECKA MI NIE DADZA, A JA CHCE BYĆ OD RAZU Z DZIECKIEM.

no jak chcesz, ja miałam cesarkę właśnie z takiego samego jak u Ciebie powodu próbuj napewno dasz radę, ale i miejcie baczenie na malucha, zeby nic się nie wydarzyło

PONOĆ MA JUŻ 4 KG, A JA MALUTKA JESTEM,

mój syn też miał miec ponad 4 kg, a okazało się 3600, ale to już po fakcie

asiamt ja teraz w Hrubieszowie mieszkam- masakra... Autorko ja podczas cc byłam świadoma a dziecko mi dali od razu wyjęte z brzucha :) Zabierali kiedy chciałam ( na noce na szczęście też) a kobiety po sn czy się czuły dobrze czy gorzej od cesarkowych musiały zapierniczać i same wszystko robić :/ dlatego nie wiem czy zdecyduję się na sn... u mnie wszystkie kobiety w rodzinie porody miały przechlapane :/ Wiem, że to żadna reguła, ale prędzej wdam się we własną matkę niż obca osobę co poród lajtowy miała :)

asiamt,HRUBIESZÓW,nie Hrubielów fanko debilnych serialikow:O juz ci sie pierdoli:O

nic mi się nie pie.... moja teściowa ogląda tenże serialik, wiec rad nie rad czasami coś słychać, baranie jeden

taa, tesciowa zalosna jestes

Nie trochę kochana... nie trochę! Wodę do picia musisz kupować, nie zawsze możesz sobie uprać, bo woda leci pomarańczowa ( w konsystencji i kolorze przypomina sok kubuś). Nie ma normalnej siłowni, basenu, kina ( jest coś a'la kino bodajże raz czy 2 w tygodniu- przy weekendzie). Ciuchy drogie i gówniane, lekarze- HAHAHHAHAHAHHAHAHAA taaaa lekarze to największa masakra tutaj :D I ogólnie mogłabym cały dzień siedzieć i narzekać na to "miasto"

to sie przeprowadz,proste co?

HRUBIESZÓW TY KRETYNIE DO POTĘGI

spierdalaj spierdalaj spierdalaj jeszcze chcesz wiecej tępa kurwo?

belik to trochę daleko, ale w Zamosciu są świetni pediatrzy, przynajmniej 2 jeśli kiedykolwiek będziesz potrzebowała bardziej fachowej porady, to daj znac to dam Ci namiary co do reszty, niestety nie potrafię pomóc

Czemu tu mieszkam?Mąż wojskowy :P Za darmo dostaliśmy mieszkanie, więc NIBY tragedii nie ma... a z przeprowadzką nie tak łatwo... Mężowi zależy na tej pracy, jest bardzo opłacalna, więc siedzimy tu :)

wiem, znam ten ból a nie mozecie jakoś załatwić przeniesienia do większego miasta? byłoby Tobie łatwiej jeśli chodzi o pracę

asiamt akurat może nie pediatra ale lekarz rodzinny jest tutaj nawet niezły ;) spojrzał na moją małą tylko i stwierdził, że ma 3ci migdał. W ogóle interesuje się wszystkim... fajny facet. Specjaliści natomiast to masakra jakaś :/ Jeden gin wmawiał znajomej, że torbiel na jajniku jej sobie pływa z 1 miejsca na 2 xD okazało się, że ma po prostu 2 :D Jak lubelski profesorek, u którego była usłyszał nazwisko tamtego to powiedział: Pani nawet do tamtego nie chodzi po tabletki antykoncepcyjne! To mój były student. Całe studia na samych trójach leciał i wiedza zerowa. Ponoć na akademii medycznej w Lbn jest powiedzenie: jak się nie będziesz uczył to będziesz leczył w hrubieszowie :D

asiamt w innym mieście mój maż miałby mniejsze perspektywy. Poza tym jeszcze dalej od mojej rodziny się nie wyniosę a w Lublinie nie ma etatów wolnych ( tam już praktycznie nie ma wojska). Także zostaje nam tylko ta wiocha żeby jakoś normalnie żyć.

dobre kuzynka wie coś o tym, bo jej też wykryli guza jajnika, była w 3 miesiącu ciąży, a na pytanie co dalej, wycinamy, a w ciążę to sobie jeszcze zajdzie, starała sie o dziecko 5 lat - specjaliści ginekolodzy z Zamościa akurat w Lublinie okazało sie, ze to tylko mała torbiel

Gość ququrycku
bellik przelam sie do sn Naprawde warto:)

no a jest w wojskach lądowych? może Warszawa? tylko skoro nie chcesz z dala od rodziny, to musicie sie jakoś przemęczyć w Hrubielowie, he, he, na zawsze chyba też nie będziecie? Czy ma etat nie zmienialny?

w Lublinie masz rację, niestety likwidują część wojska w Zamoscia tworzą nowe "zapasy", ale tam z pracą jest podobnie jak w Hrubieszowie, no moze ciut lepiej