Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slaba ruchliowosc plemników

jest mozliwe ze przez to sie nie udaje juz 2 lata zajsc w ciążę

Polecane posty

TAK JESTEM PEWNA ZE TO SLABA RUCHLIWOSC PLEMNIKOW A JESZCZE MNIE CZEKA MINITORING HSG ITD ITD BADANI HORMONLE WSZYSTKO WNORMIE ŁACZENIE Z PROLAKTYNA WIEC JESLI U MNIE BEDZIE OK TO ZOSTAJE SLABA RUCHLIOWOSC

Gość malarkabela
Oj, patrzenie na to , jak inne babki wkoło szybko zachodzą to była dla mnie największa tragedia starań !

wiesz najgorsze jest to jak bliskie osoby z rodziny zachodza w ciaze a my???w tym roku beda dwie dzidzie tylko tak naprawde nikt nie zrozumie nas co my przechodzimy i przez co zostaje mi sie uzbroic w cierpliowsc najblizsze pol roku pokaze i mam nadzieje ze jak u mnie bedzie ok uda sie w tym roku podejsc do inseminacji noi pytanie za ktrym razem sie na uda

Gość anulsss
A wiesz, że nasza psychika ma ogromny wpływ na to co dzieje się w naszym zyciu? Tzn. upraszczając: sami jesteśmy kowalami własnego losu ;) Leczcie się - to jedno ale pamiętaj o pozytywnym myśleniu i wierze ;) Na pewno Ci się uda. jak leżałam na ginekologii to była tam babka, której po 15 latach się udało!!! Nie wiem co było przyczyną, bo głupio pytać było ale jest to świetny dowód na to, że nie wolno rezygnować lecz trzeba wierzyć i być cierpliwym...

Gość malarkabela
Mnie się udało, kiedy już przestałam wierzyć, że nam się naturalnie uda i planowałam inseminację. Już miałam nastawienie, że za miesiąc, dwa podchodzimy do kilku insem aż do skutku, i nie zdążyłam zaplanować, a tu nie dostałam okresu i pozytywny test, aż pomyślałam, że chyba test felerny, bo pokazuje ciążę mimo że w niej nie jestem, tak mało prawdopodobne było dla mnie zajście w ciążę, może też w końcu Wam się uda naturalnie. A jakie są wyniki tej ruchliwości ?Bo może nie takie złe ?

NO MY JUZ POGODZILISMY SIE Z TYM ZE NATURLANIE NIE WCHODZI W GRE TO ZE JEDNYM SIE UDAJE ZE NZACZY ZE U NAS TEZ TAK BYC MUSI RUCHLIOWOSC SLABA BO TYLKO 4 % A NORMA TO POWYZEJ 25 % MOZEI SIE POPRAWILI OKAZE SIE PRZY NASTEPNYM BADANIU ALE MYSLE ZE NIE WIELE ILE TYLE O ILE WIEM ZE TRZEBA MYSLEC POZYTYWNIE STARAC SIE TYLKO CZASEM JUZ BRAK SILY I SA CHWILE TOTALNEGO ZWATPIENIA A JESZCZE BARDZIJE PRZYKRO GDY WIDZE SIOSTRE I SZWAGIEKRE WCIAZY CO ILE PAR SIE STARAJACYCH TO I NY PRZYPADEK JEDNYM SIE UDAJE JEDNYM NIE ZA TYDZIEN WIZYTA WIEC ZOBACZYMY JESZCZE NIE WIADOMO CZY ZE MNA W 100% JEST OK BO ZE SLABA RUCHLIWOSC TO JUZ WIADOMO

Gość współczujeale
ja straciłam 3 ciąze i teraz nie moge zajść w 4. wiem co czujesz- siostra w ciązy i bratowa ale powiem ci jedno najgorzej bedzie jak urodzą a ty nadal nie bęziesz mogła zajść- depresja murowana.ogladanie ich szczesliwych min itp. Ciężka droga przed Toba. trzymaj sie.

Gość co jest z
co jest z tymi waszymi facetami?zero meskosci!gdzie wy macie oczy! Moj to jest ogier dopiero!

co jest z Ty chyba nie wiesz co piszesz kobieto:O

Gość anulsss
co jest z- bo widzisz, to jest tak, że tam gdzie dzieci nie powinno być w ogóle to sie mnożą jak młode króliki (patologia) a w prządnej rodzinie się nie udaje. Ot, przekora losu ;) Pewnie Twój "ogier" co na Cibie wejdzie to Ci dziecko machnie i macie już sporo posmarkanych, zaniedbanych dzieciaków, które popołudnia spędzają w świetlicy i mają dofinansowanie z MOPRu do obiadów w szkolnej stołówce ;) Ludzka zlośliwość nie zna granic! I pomyślć, że taka nieczuła może być kobieta, która sama jest matką...

Gość do co jest z
skad to przypuszczenie ze twoj to ogier???wyruchal pol twojego miasta ,tak??? a teraz stuka ciebie:) ty tepa istoto .uwazaj zeby cie czyms nie zarazil ,bo takie ogiery czesto roznosza jakies cholerstwa:)

wiecie co w glowie mi sie nie miesci jacy ludzie potrafia na tym punkcie byc podli i okrutni:O co jest z zebys kiedys nie musiala przez ten koszmar przechodzic