Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZmartwionaMarzena28

PLamienia, brak okresu

Polecane posty

Gość ZmartwionaMarzena28

Witam. od 5 dni męczy mnie brak miesiączki którą powinnam dostać 03.06.2011.. Tego dnia dostałam tylko obfitego plamienia(ciemno-brązowy śluz). na Drugi dzień podpaska była czysta. Tylko jedynie biały gęsty śluz jak w dni nie płodne.Pod koniec maja chorowałam, wysoka temperatura, gardło , kaszel. oraz 26.05.2011 zauważyłam tylko małe plamki krwi. Czy możliwe że jestem w ciąży? nie mam objawów okresu czyli bolących piersi , (chociaż miesiąc temu bolące piersi miałam 2 dni przed krwawieniem). Nie mam okresu regularnie. Kiedyś spóźniał mi się nawet po tydzień a nawet więcej ale wtedy wiedziałam że nie jestem w ciąży gdyż nie miałam żadnego partnera.Teraz Razem z partnerem zabezpieczamy się używając prezerwatywę, która nigdy nam nie pękła i nigdy się nie zsunęła (mój partner zawsze dba żeby gumka była na swoim miejscu) oraz nigdy nie kończy we mnie. raz tylko 29 maja zaszaleliśmy bez ale to tylko trwało chwilę, od razu wyszedł i założył prezerwatywę. Czy jestem w ciąży? Nie mam objawów ciąży takich jak zawsze miałam podczas mojej pierwszej ciąży. Proszę o odpowiedź, bo testu strasznie się boje zrobić.

Gość kobieto, my nie wróżki!!
Idź do apteki i zrób w końcu ten test. Co ty myślisz że jak zamkniesz oczy to znaczy że problem znika??