Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cichutkawoda

mężczyzna kolo 40...lepszy niż 30latek?

Polecane posty

Gość cichutkawoda

Pytanie kieruję naturalnie do kobiet:)Jest jakaś różnica?Chciałabym spróbować seksu z mężczyzną kolo 40,do tej pory rekord to 31:)Czy któraś dobrze wspomina taką opcję?:)

wiek nie ma nic do rzeczy, wszystko zależy od faceta. mialam dwóch facetów po 40, jeden boski w łózku, drugi porażka

Gość Trudno powiedziec. Teoretyczni
powinien miec wieksze doswiadczenie, ale tez moze miec zmniejszona sprawnosc. Jednak ja nie probowalam, bo mam dopiero 30lat, wiec 40-latek jest dla mnie za stary.

Gość cichutkawoda
yhm...biorę poprawkę na niewydolność,która wieku nie zna:) Chodzi mi raczej o to czy ogoł wychodzi na plus?Widzę,że z wiekiem facet jednak dojrzewa łóżkowo...zatem...jaka jest różnica?

Gość cichutkawoda
ja mam 28:)dlaczego za stary??btw...ja nie mówię o zdziadziałym tatusku z brzuchem piwnym..więc nie sadzę by był problem ze sprawnością:)

też mam 28 lat i z doświadczenia powiem Ci - nie interesuj się takim facetami bo nie warto. ja popełnilam ten sam błąd dwa razy, najpierw nie wiedziałam w co sie pakuję, a drugi raz wierzyłam ze ten drugi jest inny niż ten pierwszy, i wiesz co? nie był. a seks będziesz miala dobry tylko z osobą którą kochasz

Gość cichutkawoda
hm...nieszczególnie chce się w coś pakować:/Chcę tylko sprawdzić jak jest w łóżku:/Taaa...wiem,posypia się kamienie ale taka jest prawda.Z osoba,którą się kocha seks jest w zupełnie innej kategorii i nie ma co porównywać.

Gość piękna konkluzja
:)

Gość cichutkawoda
jednakowoż natenczas ciekawa jestem czy taki mężczyzna bardziej się stara?wie więcej?ma ciekawsze pomysły?jak to jest?

Mam wprawdzie dopiero 25 lat, daleko mi więc do 40. , ale wydaje mi się, że może być naprawdę różnie. Będą osoby po 40., które mają już problemy z erekcją ( takie są fakty), a i takie, które tych problemów nie będą miały. Podobnie z pomysłowością: wszystko zależy od indywidualnych przypadków. Popatrzcie zresztą na ludzi: jedni 40 latkowie to aktywni młodzi ludzie, inni to zdziadziali faceci z brzuchem piwnym itd. Ja na szczęście zaliczam się na razie do tej pierwszej kategorii ( ale nie mam 40 lat).