Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaprzedszkolakaidzinka

jest mi przykro...

Polecane posty

Gość powoezenia :):):)
powiem ci tak - ci bogaci rodzice nie dosc ze calymi dniami trzymaja dzieci w przedszkolu to po pracy nie chce im sie gadac z dziecmi i dlatego wymyslaja tego typu rzeczy... ciesz sie ze masz czas dla rodziny. Wiem bo pracuje w prywat. przedszkolu

Gość i ja tez tak mammmm
oczywiście ze miłość jest najważniejsza a nie status materialny :( masakra uczepilyscie sie MEZA SIE NIE WYBIERA i kurwa mac tak jest!!!!

Gość ja wam powiem
ej bez kitu noxelia ty jesteś zjebana po prostu !!!!! jak zawsze każdy na ciebie najeżdżał to się dziwiłam, ale teraz popieram ! debil :|

Gość ja wam powiem
autorko ale zobacz jakie Twoje dziecko będzie fajne :) będzie znało w przyszłości wartość pieniądza, i nie będzie rozpieszczone, a te dzieci tych bogaczy? niech rozpieszczają, a potem się dziwią że dziecko w galerii handlowej ma spazmę bo mama nagle nie chce czegoś kupić! rób swoje i nie przejmuj się takimi ludźmi, poza tym dzieci i rodzice w państwowych placówkach edukacyjnych są takie same, zobaczysz komunia, wyliczanka kto więcej dostał ehh... takie czasy nie zmienisz tego! moje dziecko też raczej chciałam prywatnie posłać, a na wakacje na majorce też na bank mnie nie stać! ale na fitness chodzę ;) - bo akurat mam czas i nie drogą siłownię w pobliżu! powodzenia!

Gość Autorko zawsze znajdzie się
ktoś bogatszy, piękniejszy nie ma sensu porównywać się do innych.