Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaprzedszkolakaidzinka

jest mi przykro...

Polecane posty

Mój syn chodzi do prywatnego przedszkola ale tylko dlatego że wszyscy sie składamy tzn dziadkowie i my rodzice.Inaczej by nie było nas stać,a do panstwowego sie nie dostał.Co chwile słysze że ktoś gdzieś wyjezdza na weekend z dziecmi, nawet w tygodniu,a mi szkoda kasy bo płace tyle to czemu moj dzieciak ma nie koszystac z przedszkoal,a atrakcji nie brakuje.Jest mi przykro ze my nie mozemy nigdzie wyjechac bo nas na to nie stac, a inni jezdza sobie nawet zza granice, chyba wolalabym zeby moj dzieciak chodzil do panstwowego ,przynajmniej nie slyszałabym tego wszystkiego,albo tekt: TY IDZIESZ KOCHANIE DO BABCI A MAMA IDZIE NA FITNESS albo JEDZIEMY TERAZ DO RESTAURACJII albo SKRABIE JEDZIEMY NA ZAKUPY,MAMA KUPI CI TWOJEGO BUZZA ASTRALA (ok 200zł) albo jeszcze jeden tekst pamietam JEDZIEMY ZAREZERWOWAC HOTEL NA MAJORCE

Gość yuyuyuyuyuy
dzieciak:O moze napisz bachor to chyba lepiej odda twoj stosunek do dziecka:O

Gość kokosowa chatka
matko,jakie ty masz kompelsy kobieto....

Gość kokosowa chatka
a ty Noxelia wypierdalaj

NAPISALAM ZE JEST MI PRZYKRO... meza sie nie wybiera wiesz???? dzieciak..a co w tym złego???? maz pracuje zarabia 2tys na reke,ja tez pracuje i mam 1000zl razem 3tys ale splacamy kredyt za mieszkanie.Tak moze byloby inaczej...

Gość fdsgfg
noxelia czy jak ci tam ale masz PSA SZCZURA buagagaga jaki brzydal!!!!!hahahahaha

Gość kokosowa chatka
to rusz dupe autorko i znajdz sobie i mezowi inna prace..proste chyba:O

Gość feqd
mnie też jest przykro że nie jestem tak bogata jak inni, i co? a dziecku nie jest przykro? ja radze azbrać dziecko z takiego towarzystwa, dziecko powinno wychowywać sie wśród normalnych ludzi;

Gość niezły sposób ma jedna kafeter
o rzesz a ja swojego męża wybrałam!!! daruj sobie, co mają powiedzieć ci co nie stać ich nawet na taką przyjemność jak słodycze czy basen, trzeba było nie posyłać dziecka między bogatych ludzi.

Gość Evilucifer
nie no męża to się akurat wybiera:D

Gość ............1975..............
nie rozumiem takich ludzi jak autorka :-O kompleksy masz bo puste mamusie w przedszkolu chwala sie wszystkim :-O ja nie moge :-O

Gość Natsuki
Męża się nie wybiera ? :O Po cholerę stawiasz tyle znaków zapytania, trzy to maksimum. Czytać się tego nie da.

Gość kasiaaaaaa11
czemu sie nie doatal skoro oboje pracujecie???? dzwine, i czego zazdroscisz tego ze inni maja pieniadze? ee tam.. a twoje dziecko chodzi do przedszkola, i umiejetnisci jakie w nim zdobywa nie zastapi tego zadna droga zabawka przeciez

Gość olivia dunham
jak to meza sie nie wybiera?? Daja przydzial?

Gość kasiaaaaaa11
meza sie nie wybiera eheh dobre :) tzn ze zostalas na los przez niego skazana jak np mamy na niepeklnosprawne dzieci ?

Gość oczywiscie ze meza sie nie wyb
jestescie pojebane wszystkie!!!!!! temat-prowokacja :)

Gość aaa dlaaaaczego
takie jest życie, nie uchronisz dziecka przed innymi ludźmi, przed tymi bogatymi jak i biednymi.

Gość aaa dlaaaaczego
meza sie nie wybiera wiesz???? - hehehehe dobre hahaha

Gość aaa dlaaaaczego
a co jest złego w tym że ktoś chodzi na fitness czy też jedzie na wakacje? restauracje też są dla ludzi. no bez przesady, nie nazywajcie zwyczjnych ludzi "towarzystwem"

Gość vnaisbiuabviua\b
Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka Noxelia to dziwka

Gość autorce chodziło o to
,że męża nie wybiera się dlatego, że jak się kogoś pokocha to nie patrzy się na status materialny. Owszem można być hipokrytko i wyjść za mąż za bogatego, którego nie kocha się ale jaki to będzie związek? kobieta będzie miała wszytsko ale nie miłość. W każdym bądź razie wolałabym żyć troche mnie wystawnie ale za to mieć u boku kogoś kto mnie kocha i być szczęśliwą niż opływac w luksusach a nie dawać dupy fagasowi do którego nic nie czuje. Dla mnie to swego rodzaju prostytucja.Kobiety w ten sposób sprzedają siebie pod osłonką małżeństwa . Wiadomo, że dobrze jest jak osoba którą się kocha jest zaradna życiowo ale serce nie wybiera . A poza tym kobieta jeśli chce poprawić standard życia swojej rodzinie , to również powinna cos w tym kierunku zrobić a nie liczyc na faceta .

Gość jak juz to rodziców
sie nie wybiera

Gość kasiaaaaaa11
hipokrytko :D raz że chyba nie wiesz co to slowo znaczy a dwa ą powinno byc na koncu :)

Gość i co ja mam radzić
ty nie jesteś hipokrytko ale analfabetko ;-)

Gość i co ja mam radzić
żal mi dzieci które mają tak durnych rodziców, sami poprawnie nie umieją się wysławiać ale muszą płodzić dzieci, których niczego nie będą w stanie sami nauczyć

Gość regrtg
Cóż, jeśli ci to poprawi humor, to śpieszę zapewnić że jestem biedniejsza od ciebie, autorko tematu i gdy czytam twoje skargi to z kolei mi jest przykro.

Gość nie pitolll
Noxelia znawczyni się odezwała jak tam twoja córeczka? A twój partner zaradny i bogaty jak ?

Gość teraz ja :P
Jest Ci przykro ...:O cóz, w takim razie nie trzeba było płodzic dzieci skoro zwyczajnie nie starcza na wydatki konieczne i przyjemności lub tez trzeba zmienic pracę i lepiej zarabiac - proste :P zal mi Ciebie ( o ile to nie prowo)