Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afrefge

ODPALIŁAM SIE NA SPOTKANIE Z KOLEŻANKA PO LATACH,A TO ONA PRZYCIAGAŁA FACETÓW..

Polecane posty

Gość afrefge

Nie widziałam się z nią 6 lat.Wiadomo, chciałam lepiej wygladac. Ubrałam fajną sukienkę, buty na lekkim obcasie, włosy rozpusciłam i umalowałam się mocniej. Ona za to przyszła w krótkich dżinsowych szortach, bluzce na ramiaczkach i butach adidasach (!), włosy związane w kitkę, zero makijazu. No nie powiem, wygladała ładnie. Nawet ona bardzoiej przyciagała wzrok facetów niz ja co byłam kobieco ubrana. To niesprawiedliwe,że ona w takim stroju lepiej wygladała:-O

no ok ok. ale ty jestes nieco brzydsza od niej. czy ona o wiele wiele ladniejsza od ciebie. i czy ona jest piekna? czy ladna? a ty jaka jetes?

Gość afrefge
ja blondynka, zielone oczy, opalona, jakies 160cm, 57kg, a ona to brunetka, jasna karnacja, ciemne oczy, wyzsza jakies cos koło 170cm, a wazy z tego co mi mówiła 55kg.

no ty troszeczke masz cialka co nie? bo moja kolezanka wazy 54 i ma 164 i jest taka niezbyt chuda a ja mam 156 i 50 kg i tez niezbyt chuda zal

no ale powiedz szczerze kto ladniejszy na buzi? i z figury?

Gość TERAZjaaaaaaaaaaaaaa
to chyba oczywiste ze jest ladniejsza juz sama waga o tym swiadczy

Gość no ludzie i oczym tu mówić
?:O to normalne, że uwagę facetów zwróci kobieta o idealnym wzroście (170 cm) i wadze 55kg niż wypierdek z nadwaga:O

Gość afrefge
girls- no jestem od niej grubsza, ale niewiele.... A z twarzy jestesmy zupełnie inne, ona ma wydatne usta, moze dlatego jest ładniejsza.

Gość afrefge
ale ja nie mam nadwagi!! Waże odpowiednio do wzrostu!

Gość afrefge
BMI mam 22.3 mam idealna wagę do wzrostu.

a czy ty jestes ladna? (moze ma to cos tylko oczywiscie kobiety nie wiedza co) bo jak ty uwazasz ze facet ma to cos to tez w sumie nie wiesz co to jest:-). jesli jestes ladna to sie nie przejmuj tez masz pewnie powodzenie a ze mniejsze to juz trudno wazne zeby miec swoja prawdziwa milosc a nie 10 adoratorow

Gość TERAZjaaaaaaaaaaaaaa
moze jestes szara mysza? ja nie jestem 10 na 10 ale nic mi nie brak jestem pewna sibie i nie ma faceta ktoremu bym sie nie spodobala jesli teho chce

Gość Kucia
faceci wola brunetki

Gość no ludzie i oczym tu mówić
wypisz sobie to swoje BMI na czole może zaczniesz przyciągać "spojrzenia" facetów:P :D masz zajebiste problemy dziewczyno, nie ma co:O gdyby wszyscy mieli tylko takie dylematy świat byłby piękniejszy

Gość afrefge
girls- w sumie to i tak mnie to spaotkanie dobiło...Ja mam faceta, ale źle nam sie układa.... Ona nie ma faceta i jest szczesliwsza ode mnie.... Ja szukam pracy pół roku, ona sobie pracuje w banku.

Gość afrefge
Kucia- właśnie, chyba to prawda... Szara mysza nie jestem, dbam o sibie, zawsze jestem umalowana, mam ułożone włosy

zerwij z facetem skoro zle sie uklada (chybva ze mezata to jzu jakos rozwiazac problemy trzeba sie pogodzic) . no po prostu praca ehh no to straszne teraz tej pracy nima. moze kolezanka ci pomoze cos do banku jakos ? zagadaj

Gość Kucia
moze zmień kolor włosów?:p

dobra musze juz isc. ta twoja kolezanka umyla wlosy w SHAUMIE i wszyscy teraz do niej szukajmy prawdziwej milosci nie chodzmy z kims kogo nie kochamy

Gość afrefge
girls- masz rację, spróbuje cos zmienic.

A ja myślę, że strój twojej koleżanki był bardzo przemyślany, pewnie dobrze wiedziała, że jak się tak ubierze to będzie przyciągać wzrok facetów:)

Gość wielorybkaaaaaaaaal
ale co wy tu o wadze i bmi?ja ważę 69 przy wzroście 168 i zupełnie nie mam problemów z facetami.ja tam myślę,że masz niską samoocenę,której ułożone włosy nie podniosą...zrób cos dla siebie,znajdź pasję,ułóż życie to i inni inaczej Cię postrzegać zaczną.p.s....nie ma co się ścigać z brunetkami:D