Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ugturzfbn 36 BP

Zdecydowanie największa gafa w waszym życiu - wpisujcie!

Polecane posty

Gość ugturzfbn 36 BP

Piszcie o takich najstraszniejszych gafach, np. gdy widziało to dużo ludzi, albo ktoś ważny dla was, albo po prostu była to tak głupia syt., że żal ... np. u lekarza, w pracy, w czasie rozmowy telefonicznej,w kościele,w sklepie itp. u mnie też bywały ale kurde w tej chwili nie mogę sobie przypomnieć, piszcie swoje na razie

Gość ugturzfbn 36 BP
upupup ...........

kiedyś jak byłam w szkole i mieszkałam w internacie przywalił sie do mnie pewien chłopak, ale ja unikałam go jak ognia i dawałam mu do zrozumienia, ze nic z tego nie bedzie - nie skutkowało. Pewnego dnia patrze przez okno - idzie do mnie!!! o zgrozo!!! więc ja biegiem do łazienkii piszę do koleżanki z pokoju smsa "schowalam się w łazience bo ten idiota Łukasz idzie, jak przyjdzie to powiedz mu że mnie nie ma! iz e nie wiesz kiedy wróce" no i wysłałam... do niego!! :o ale chociaż dał mi spokój :D

Gość ugturzfbn 36 BP
ja zjadłęm kupe mojego psa, gdy byłem głodny, pech chciał że moja nowa dziewczyna to widziała, nie musze mówić że od tej chwili nie była moją dziewczyną :O

Szłam do nowej pracy do banku, wysłałam smsa do koleżanki " moj mega przystojny dyrektor podwiózł mnie do przychodni ( musiałam zrobić badania) jezuu i zaprosił mnie na piwo integracyjne ja pierdole on jest boski, jak go zobaczysz to się zakochasz " i wysłałam ale zamiast do Anki to do "Andrzej bank" nie musze mówić jak się czułam....

Szłam do nowej pracy do banku, wysłałam smsa do koleżanki " moj mega przystojny dyrektor podwiózł mnie do przychodni ( musiałam zrobić badania) jezuu i zaprosił mnie na piwo integracyjne ja pierdole on jest boski, jak go zobaczysz to się zakochasz " i wysłałam ale zamiast do Anki to do "Andrzej bank" nie musze mówić jak się czułam....