Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienasyconaaa

Chcę być posłuszna ale komu??

Polecane posty

Gość do co tu dużo mówić
Poza tym jak jakaś zostanie zgwałcona to udaje wielce skrzywdzoną, a na forach wypisują jak bardzo tego chcą! Najpierw taka prowokuje, a potem oskarżenia! We łbach się feministką poprzewracało!

co tu dużo mówić - najpierw się debilu dokształć, bo twoja ortografia jest gorsza od dzieciaka z podstawówki

Gość sklave
witajcie... ja nawet nie zdając sobie do konca sorawy z tego pragnelam własnie uleglości. MĘZCZYZNY kotremu bede uległa. Ale musialm w zwiazku ja nosic spodnie niestey..teraz juz w pelni dojrzała(łagodnie okreslając) sprecyzowałam swoje potrzeby, okresliłam się seksualnie.. Jestem typem uległej . i nie chodzi w moim przypadku tylko o seks..ale o styl bycia..no i seks oczywiscie jako ukoronowane ..też w ukladzie takim. poznałam mezczyne który został moim Panem. Nie, nie mieszkamy razem realnie. Ale jego obecnośc czuje caly czas wokl siebie i wiem, że musze byc pokorna i uległa .. Długo mnie przygotowaywał Pan nim doszlo do pierwszego spotkania, inicjowania mnie na suke, bo mimo natury, porzyzwyczailam się ja rządzic.Jestem mocna kobieta, jednak ciepla i dobrą. Słabe nie nadaja sie. Do poddania sie trzeba mocy i siły by sie wyrzec pewnych nawyków i społecznych norm. jestem po pierwszym spotkaniu i eeech że tyle lat zyłam wbrew sobie.. żalosne jest to kiedy cały styl sprowadza się do wyzwisk. Dupek mysli że kupi latex pejczyk krzyknie na kolana suko i jest MASTER. Nic bardziej zenujacego i głupiego..z racje nienasycona, to trzeba miec w sobie, te iskre..