Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myślący zmysłami

Dlaczego natura nie potrafiła uczynić wszystkich pięknymi?

Polecane posty

myślący zmysłami nie nie mamy macanka za sobą nic a nic jeszcze. Ale jak zasypiam to o niej dużo myślę. W sumie to nawet jej za rękę nie trzymałem ot taka koleżanka jesli wszyscy by byli piekni z natury to nie dostrzegłbyś jej piekna wśród tłumów :) wtedy dązenie do zwiazku kompletnie mijałoby się z celem ;) wszyscy przesliczni wiec po co dązyc do wytrwania z tą jedną/nym :) Generalnie uwazam że piekno mozna odkryc w kazdym człowieku, sta trafia się na ulicy pary że jedno jak anioł a drugie jak bestia ;)

Gość hej autorze to zalezy
w co wierzysz. Brzydcy ludzie mają większą motywację do rozwoju wewnętrznego a piękni są przeważnie puści ( bywają wyjątki). Pięknemu się wydaje że już nic nie musi. Jeśli np wierzysz w reinkarnację to może brzydki człowiek sam sobie wybrał taką powłokę żeby się rozwijać....

Gość brzydallllllllllll
ja jestem brzydal ale mam fajną zone, zalezy co sobą reprezentujesz :P

Gość calkiem ciekawska
a jak ona wygląda ta niby piękna?

Gość jem kaszanke
ladną

czytając mam kilka wniosków:potrzebna byłaby definicja piękna, pewnie każdy z nas ma inną dlatego jak to się popularnie mówi każdemu co innego się podoba, definicja oparta na dualistycznej koncepcji świata piękno-brzydota zupełnie mi nie odpowiada. Mało jest jednak ludzi obiektywnie pięknych takich,że większość uważa ich za atrakcyjnych) i mało takich, których nikt nie chce kijem dotknąć (obiektywnie brzydkich) większość jest po prostu przeciętna. Poza tym naprawdę brzydcy ludzie tez łączą się w pary i uprawiają seks tylko to mniej estetycznie wygląda - ot cała różnica.

Gość hulllaaaaai
trzeba znaleźć równowage pomiędzy pięknem wewnętrznym i zewnętrznym

Gość wniosek jest jeden
a moze tu nie ma pięknych lasek ktore by byly w stanie mu obiektywnie odpowiedziec? hahahahahha

Gość bezprzesadyzmu
a ja uwazam, ze wszyscy sa piekni, tylko jedni mniej inni bardziej, a jeszcze inni bardzo malo :P

Gość karolek14
wszysykie dziewczyny som pienkne i hlopaki tesz

Gość koneser piekna kobiecego
wcale nie jest tak, raczej mozna powiedziec ze wiekszosc to przeciętniacy, bardzo wielkich brzydali mało tak samo jak super pięknych

Gość szuwarzbagien
no to co, wiemy juz jak jest i co jest. Teraz tzreba sie zastanowic co z tym zrobic.

Gość list do listonosza
jaja sobie robicie chyba?