Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prawiczek bez przyszlosci

Jak trafiliscie na kafe? Jak dlugo tu jestescie?

Polecane posty

Gość Szczery Jeremiasz
IMO, Ty zawsze byłeś przykładem ogłady i dyplomacji, co się dzieje? :D

Gość głębsze spojrzenie
ze strony o2. mamy maila u nich i przeglądamy wiadomości i fora. na interii jest tak samo i na wp i onecie

Gość Szczery Jeremiasz
No to IMO dojebał z cyklem sterydowym. Teraz z Ciebie prawdziwy bad boj, rozkładające się nogi będą rozwiewać Ci grzywkę.

Gość Szczery Jeremiasz
Zaliczysz najjaskrawsze blachary w okolicy- pogratulować IMO. :D

Gość IMO13856
a co za kurwa kasuje moje posty? Teraz jestem koksem i jestem w zajebistej formie, kurwa bede ruchał codziennie

Gość Szczery Jeremiasz
Wyjeb monitorowi, głupi chuj kasuje Twoje posty!

Gość IMO13856
kurwa to te jebane mody kasują jak bym je spotkał to bym zajebal

Gość janka z gdańska
mnie tu stare ruy z f23 przytargały lata temu i ostałam jak ten mech;):D

Gość Szczery Jeremiasz
W ryja IMO, w ryja chujowi! Jeszcze szmaciarz śmie być kurwa jebanym monitorem w blasku majestatu Twojego koksu!

Gość maja *
Ja szukałam coś na temat diety i tak poszło dalej

Gość Szczery Jeremiasz
No właśnie Noxa- więc co tu robi taka paskudna krzyżówka wampira z wilkołakiem jak Ty? Spierdalaj się żalić na podcięte żyły do Emo-klubu.

Gość Szczery Jeremiasz
Noxa, najlepiej już się nie ośmieszaj i zniknij gdzieś w czeluściach internetu odprawiając czarną mszę zakrapianą końskim moczem.

Szczery Jeremiasz :D Odpierdol się od naszego wampira... proszę Cie bardzo ;-) Tacy ludzie są też tu potrzebni.... Co do mnie ? Bałem się że moja laska moze być w ciązy ze mną ( już była ) no i tak jakoś mi się spodobała atmosfera tutaj... lubię POMAGAĆ....

Gość Szczery Jeremiasz
A niech Noxa odpierdoli się od facetów na kafe i będziemy kurwa żyli w zgodzie. Tymczasem nie lubię jej.

Gość Szczery Jeremiasz
To po co zniżasz się do poziomu takich ciapatych prawików? Zapierdalaj pisać wierszyki na jakimś literackim gównie, jak się nie podoba.

"Jedno mnie boli - że w głowach się pierdoli" offerma Noxelia ... Myślicie że jak ludzie was zobaczą 4 razy na forum to jesteście kimś ? ... DLA NICH JESTEŚCIE POPROSTU internetowym gównym (bywa że też ja nim jestem)... Każdy ma swoje życie... Noxelii nie będe prawił morałów bo ona i tak zmyśla bajki za każdym razem i nawet jakby nie zmyślała to cokolwiek bym jej napisał nie dotrze do niej... offermę za mało znam - ale po chuj napierdalacie na siebie ? Nie można być KURWA kulturalnym ?

wall sie ;-) byłem zbyt pijany/zjarany by rozumieć co napisałeś ;-D Prawda - na kilka tematach byłem ale ... mało z nich pamiętam więc doceń to że nie napierdalam na Ciebie tylko po prostu mówię że nie wiem... Może jesteś genialny... nie zaprzeczę ... bo nie wiem - za mało Ciebie znam :S

Co do Noxeli... ... Słuchaj za kogo Ty siebie masz ? ;-) Forum to forum są tu ludzie głupi i mądrzy... ok - może jestem głupi ale podaj mi 1 argument który znasz na potwierdzenie tej tezy... jeden MÓJ CYTAT ;-) NIE MASZ ;-) Bo jak piszę - nawet jak jestem najebany to ma sens więc proszę... Noxi... nie chcę na Ciebie najeżdżać bo pomimo tego że jesteś moim ulubionym wamprikiem ( ;* ) to... po prostu nie chcę. Powinniśmy się tu wspierać na forum a nie walczyć na słowa które nigdy się nie spełnią... idę na faję na balkon bd za 5-10 min.

Gość psssssssssssssssssssssssssssss
os 1,5 roku moze jakos tak bedzie chyba... niedawno zaczelam sie wypowiadac do tej pory tylko czytalam.

Ja bywam tu od trzech lat. Niestety coraz rzadziej. Wydaje mi sie ze kiedys byl wyzszy poziom, choc oszlolomów wtedy nie brakowalo. Przezyem juz CISZE NOCNĄ, Sedesa, i Monike32 ktora wyzywala wszystkich od walikoników he he he, jak tu trafilem? przez google zreszta jak chyba wszyscy. Noxelia to forum bez facetów bylo by baaaaaardzo nudne, nie sadzisz?