Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sputnik91

aśnaebałem :D Ktoś pogada z pijanym studentem?

Polecane posty

O czym kolwiek - obym nie poszedł do ukrainek obok i nie zaczął robić czegoś głupiego :D

xD jakby nie było i tak wyciągam ... hmm...4-5 litry... bo pije piwa litrowe :D więc jestem troche wstawiony :D poskurwia ktoś z tego ?

Gość deefrg
Idź se zwal na balkonie ty tępy młocie!

Mam balkon taki ze kazdy widzi n=mnie :D poza tym.. jestem tak napierdollony że mi nie stanie choćby najpiękniejsza Ukrainka stanęła przede mną :D

Gość co to?
nie palę....i jestem kobietą. czyli że co mam się bać ze to nowotwór???

kontrabasik to do mnie? :-) Recepta na szczęście jest jedna - jak gdzieś przeczytałeś to jest taka sama jaką bym napisał teraz ale jestem zbyt najebany by to pisać :D Nie... nie martw się o raka - choć nikt nie wyklucza że możesz go mieć... Pójdziesz na badania i gość pomaca cyce, zrobi może z 2 zdjęcia i będziesz czuła siędobrze... nie kumam dziewczyn... Jakby jakaś laska ( chuj... nawet facet - w kategorii badania oczywiście ) miałby wymacać mi chuja to bym się nawet lekko ucieszył ( choć bardziej laską :D ) .... MAMMOGRAFIA KOBIETO :D

Najarany kupą... Ty byłeś najarany kupą... a ja po prostu jestem pijany... jestem normalny ;D Kto jara kupę ? :D

Gość co to?
NA CO MI MAMMOGRAFIA SKORO BOLI MNIE GARDŁO CZY TAM PRZEŁYK

Nie - zapierdalam po klawiaturze ... ale czytam to co piszę i od razu po poprawiam ( bo nie patrzę na klawiaturę jak piszę tylko na monitorr... ) Wiesz co... ktośtam ? Co do mammografii.... nie chce mi sie szukać co napisałem ale pewnie miałem rację :D

Gość och i achaaaaa
wiadmo ze poziom studentow to dno totalne, we lbie tylko siano i ruchanie

Aaaaaaaaaaaaaaaa! już wiem... skoro kobieta - rak to skojarzyłem od razu rak piersi :-) ;-) Sorry... to było głupie ale powtarzam wciąż że jestem pijany i otwieram kolejne litrowe LWIWSKIE piwo :D Pozdrawiam ;* A rozmowa niech trwa

Wypraszam sobie - od ruchania to mam dziewczynę w polsce ;D I nie tylko od ruchania... a co do siana do chuj Ci do tego że jestem ze wsi - będziesz kiedyś mieszkał w metropolii i mi pozazdrościsz ;D

Kontynuujcie temat - wypije elegancko piwo na balkonie i powrócę ( piwo 1 l wiec napewno nie wróce bardziej trzeźwy ,,,, aaaa!! chce do Polski KURWA!!! )