Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Przegram życie...

Polecane posty

Gość tak trzymać!
równa forma to podstawa

Gość ladaco po mutacji
otake Polskę

Ostatni nedziel... Kocham Cie za to że jesteś takim pojebem jakich mało ( nie potrafisz docenić tego co masz -wsparcia rodziców , jako takiego wykształcenia :D ) Noxelia - siema... nasz wampirku ;D

Gość ladaco po mutacji
jako żywo.

To już prawie rok odkąd jestem świadom tego że przegrałem życie i założyłem o tym pierwszy temat na kafeterii... no za miesiąc jakiś rok będzie... czas najwyższy się z tym pogodzić :O

bo wie pan panie kolego, browarencjo dobrze działa na umysł, ja cynkąłem już dwa, a jedno stoi obok i łypię na nie swym przerażający ślepiem, ale otworze je za chwile i połknę, a to samo radzę tobie dobry czlowieku

Ostatni niedziel - to jest smutne wiesz... bo ja jestem osobą która wszystkich traktuje poważnie... serio.... Więc chciałbym Ci pomóc ... mogę zostać Twoim e-przyjacielem :D To pojebanie brzmi ale chętnie Ci pomogę wtrudnych stytuacjach.... Jeśli jesteś inny niż siebie uważasz to po prostu dotrze do mnie *ok- sa ludzie ktorzy robia sobie jaja ze swiata i z innych* ... Nie chciałbym tego bo nie raz to przeżyłem kula.bartlomiej@gmail.com 1556274... moje gg ;-) Jak chcesz

Gość ladaco po mutacji
powiedzcie tym na dole że i tak żadnych treblinek nie...ma:D

przegrałem, przegrałem, życie przegrałem, przegrałem kurwa przegrałem życie, ja pierdolę życie przegrałem kurwa przegrałem życie, ja pierdolę życie przegrałem, przegrałem, przegrałem, kurwa mać przegrałem, przegrałem, przegrałem, życie przegrałem, przegrałem kurwa przegrałem życie,przegrałem, przegrałem, przegrałem, kurwa mać przegrałem, przegrałem, przegrałem, życie przegrałem, przegrałem kurwa przegrałem życie, ja pierdolę życie przegrałem, przegrałem, przegrałem, kurwa mać przegrałem, przegrałem, przegrałem, życie przegrałem, przegrałem kurwa przegrałem życie, przegrałem kurwa przegrałem życie, ja pierdolę życie przegrałem, przegrałem, przegrałem, kurwa mać przegrałem, przegrałem, przegrałem, życie przegrałem, przegrałem kurwa przegrałem życie,przegrałem kurwa przegrałem życie, ja pierdolę życie przegrałem, przegrałem, przegrałem, kurwa mać przegrałem, przegrałem, przegrałem, życie przegrałem, przegrałem kurwa przegrałem życie, ja pierdolę życie przegrałem, przegrałem, przegrałem, kurwa mać przegrałem, przegrałem kurwa przegrałem życie, ja pierdolę życie przegrałem, przegrałem, przegrałem, przegrałem kurwa przegrałem życie, ja pierdolę życie przegrałem, przegrałem, przegrałem, kurwa mać przegrałem, przegrałem, przegrałem, życie przegrałem, przegrałem kurwa przegrałem życie,kurwa mać przegrałem, przegrałem, przegrałem, życie przegrałem, przegrałem kurwa przegrałem życie :O

Ostatni niedziel - nie wiem czy wiesz o tym ale na 2 imprezach piłem Twoje zdrowie ( ok ok ... jestem na ukiranie tu impreza za imprezą leci... ) ale po prostu :D Żal mi Ciebie tylko ze względu na Twoje myślenie .... Nikt nie przegrał życia dopóki je nie skończył... Głupio gadasz bo interes życia można nawet zacząc w wieku 80 lat.... nawet w wieku 70... A NAWET ( i tu Cie zaskoczę ) w wieku 30 lat... Więc wrzuć na luz... idź na konkretne studia albo pomyśl nad czymś czego nie można kupić w Twoim mieście i zacznij to sprzedawać ;*

Jeśli chodzi Ci o te potwory zwane również kobietami to się nie przejmuj :D nawet jak poznasz pierwszą w wieku 20 lat... to ta poważna będzie o wiele później... ;-) Cierpliwości chłopaku - a nie poddajesz się jak (zaprzeproszeniem) c i p a

niedziel a czemu przegrałeś życie? Ja myślę, że to taka kokieteria.

Milenka M... zgadzam się z Tobą ;-) On po prostu chce gdzieś zaistnieć... ale jeśli naprawdę miałby problem to podałem swój kontakt i chętnie pogadam...

Eh Sputnik... jestem na konkretnych studiach, nie na jakimś marketingu czy innym badziewiu, tylko na konkretnych studiach... ale to nie ma nic do rzeczy, tu nie chodzi o interesy, czy o studia... ty nic nie rozumiesz Sputnik... a ja przegrałem, urodziłem się po to żeby przegrać i przegrywam... a w wieku 44 lat będę mógł z dumą ogłosić że przegrałem definitywnie... :O