Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lakaka

problem z bylym facetem

Polecane posty

Gość lakaka

mam glupia sytuacje z bylym facetem zostawilam go jakies 3 tygodnie temu jednak mieszkamy jeszcze ze soba dopoki ja czegos nie znajdę on od tego czasu ciagle sie upija a gdy jest pijany mowi dziwne rzeczy ze wie ze nie chce ze mną byc ze znjadzie sobie inna przy czym to ja go zostawilam nie rozmawialismy ze soba 2 tygodnie jednak on kilka dni temu czaczal byc mily uprzejmy troskliwy niestety przespalismy sie ze soba kilka razy spedzilismy 3 mile dni i nagle on od poniedzialku sie nie odzywa a jak juz cos powie to np ;; ladna mamy dzis pogode'' czy ja dobze odbieram jego zachowanie '' bawilem sie dobrze przez 3 dni pobzykalem teraz juz jestem zaspokojiny wiec mam cie gdzies i sie nie odzywam''? pomozcie prosze napislaam mu ze nie chce byc dla niego babka do wyrka nic nie odpowiedzial

Gość klusek
niby Ty go zostawilas ale teraz wygląda że to on Cie wykorzystał i zostawił bo skoro poszłas z nim do łóżka to cos tam jeszcze czułas do niego ale to on Cie zostawił i bedzie mu teraz łatwiej zyć z tą świadomością. Głupio postapiłaś

Gość Dejsi
Mam wolne cale mieszkanie zapraszam