Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pampers_najlepszy

Inne dobre pieluchy jednorazowe niż pampers

Polecane posty

Gość Pielucha nie uczuli po tak
odległym czasie! Uczulenie pojawiłoby sie dużo wcześniej. To może być grzybica skóry która pojawia się kiedy dziecko długo regularnie przebywa w jednej pieluszcze bo jak wiadomo nawet Pampers nie jest magazynem na mocz. Trzeba skórę wietrzyć, stosować jak najmniej kosmetyków a najelpiej uzywac tylko delikatnego żelu do mycia i w aptece dać do wyrobienia maść nagietkową lub kupić gotową (nieperfumowaną). Pierwsze co to lekarz powinien zakazać uzywania chusteczek nawilżanych bo te okropnie potrafią uczuli (mleczko którym są nasączne ). Autorko jak chcesz to zmień pieluchy a resztę pozostaw jak do tej pory i jak uczulenie nie zniknie to sama będziesz wiedzieć co i jak. Ja przejazdem w Pl musiałam kupić dla córki kilka pieluch ( na podróż samochodem) i pierwsz co mi wpadło w ręce to pakowane po dwie sztuki pieluszki z Rossmanna, sprawdziły się rewelacyjnie bo 400 km jechaliśmy z Pl na miejsce i córka nic się nie przemoczyła a to duża panna już równo dwa latka i pije podczas podróży sporo w samochodzie.

Gość Londynianka23
Dada.

Gość dshjdsd
nanaka , po co odgrzebujesz wątek z 2011 roku !

Gość mama Piotrusia
dada premium, helen harper, z lidla