Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssssss999

czy on jest psycholem co on odwala O_0 ?

Polecane posty

Gość sssssss999

Moj byly ktory mnie zostawil dla innej i jest z nia nadal.. zadzwonil dzis do mnie poinformowac mnie ze ,, i tak będziesz moją żoną'' i ja mu powiedzialam co o nim mysle i chyba go to bardzo zabolalo ze mu powiedzialam ze sie stoczyl, że daje sobą pomiatać w pracy jak i w życiu, ze jest zadłużony i żadnych perspektyw nie ma i celow w swoim życiu .. a on sie rozlonczyl a potem chyba sobie przemyslal i zadzwonil ze bardzo wazne sa dla niego moje slowa .. i ze nie chce zebym tak myslala ze go ,,wkurw**lam'' tym co powiedzialam bo tak nie jest... pytam więc - a mas jakies cele ? masz 24 lata pracujesz na magazynie, nie studiujesz .. tylko obracasz małolaty 16-17 letnie to sa perspektywy? masz jakies marzenia zeby kims byc nie wiem hm? a on ze nie.. i chyba bardzo go to zabolalo na koniec mnie nawyzywal żeby mnie mój ,,kulturysta'' utrzymywał ze ciekawe kim ja bede w życiu i zebym spier***i zeby mnie ktos wyru** itd itp poczym sie rozlonczylam a on mi napisal ze mnie kocha!!! i bola go takie slowa i ze ma cel w życiu ja spytalam jaki? a on- żebyś była kiedyś moją żona hehehehehe co to ma byc?

Gość sfsgthanjik
och dzieci te wasze kretynskie problemy

Gość pasujecie do siebie
❤️

Gość kurosava
gowno nie cel, ze tak powiem