Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

1591441

Za mały brzuch?

Polecane posty

Gość żaby generalnie maja małe
brzuchy;)

Gość Według mnie najlepsze
Ja sie za bardzo nie znam, ale jest śliczny taki maly. Koleżanka nie miala duzo większego do samego porodu

Gość link nie działa
?????

Gość dttttrt
Julianna_Szcz- bardzo ladna jestes

moze z 6 kilko... malo? jutro ide do ginekologa, powiedziec mu ze martwi mnie to?

Gość klaudusia1523
Uważasz, że to jest malutki brzuszek??? Heh ja taki miałam dopiero w 27 tygodniu:) Zresztą jak szłam do porodu nie miałam dużo większego;) A dodam, że z dzieckiem wszystko ok i urodził się z wagą trzy kilo także w normie:) Nie ma się czym martwić, jedne kobiety mają duże brzuchy które rosną już prawie od początku ciąży, a drugie mają małe brzuchy nawet przy porodzie:)

Gość klaudusia1523
A i przez całą ciążę przytyłam w sumie razem równe 10 kilo także też jakoś nie dużo:)

Gość ja dziś
ja taki też miałam prawie do porodu ;-) w całej ciąży 5 kilo przytyłam, wiec nie martw się.

ja jestem w 18tc, przytyłam 8kg, mój brzuch jest porównywalny dl Twojego, ale dla porównania mam koleżankę, która jest w 25tc i ma taki brzuch jak ja i przytyła dopiero 5kg, bo przez pierwsze 3 miesiące tylko chudła;) Więc uszy do góry, z dzidzią na pewno wszystko ok :):)

Gość klaudusia1523
Na pewno jest wszystko ok:) Nie martw się, widocznie taka jest twoja uroda, że nie masz dużego brzuszka, choć wszystko się jeszcze może zmienić, bo może ci wyskoczy troszkę później, kto wie:)