Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mariannna13

Co powiecie o takiej stronie dla kobiet?

Polecane posty

Witam.. Otóż ostatnimi czasy szukałam pomysłu na stronkę internetową. Jak się pewnie domyślacie, nie jest łatwo wymyślić coś fajnego, by odwiedzało to przynajmniej setki osób dziennie. Oświeciło mnie niedawno. Otóż pomysł przyszedł niespodziewanie, po kłótni z moim chłopakiem. Raz na jakiś czas urządzamy sobie tzw. "sprośny" wieczorek. Pijemy winko, pieścimy się, przytulamy całą noc. Do tego często oglądamy "niegrzeczne" filmy. Niestety ostatnio mój facet "przesadził" i włączał jedynie filmy, których ja nie miałam ochoty oglądać.. I wcale mnie nie kręciły. Mianowice nagie laski, które w różnoraki sposób sobie same "dogadzały". Ogólnie stwierdziłam, że to strasznie samolubne i wręcz obrzydliwe, bo nie umiałam się podniecić na widok mojego faceta oglądającego nagie dziewczyny w sieci. By zrozumiał co czuję, chciałam znaleźć filmy które tylko mi się spodobają, niestety... Takowych nie było!! Nie ma praktycznie w ogóle erotyki skierowanej do kobiet. Żadnych przystojniaków, którzy np. się onanizują, lub prężą do kamery (wiecie o co chodzi). Po kilku dniach właśnie mnie olśniło.. Nawet w telewizji, teledyskach, sieci, reklamach wszędzie są tylko półnagie laski, cycki itp. Rzadko można pocieszyć oko.. Nie sądzicie? Chciałam zrobić stronkę, gdzie każda dziewczyna będzie mogła owe oko pocieszyć. Będę wrzucać teledyski, zdjęcia filmiki reklamy, wszystko gdzie będzie można zobaczyć jakieś fajne ciacha. Za mało tego dla nas drogie panie. A wy jako potencjalne przyszłe użytkowniczki możecie razem ze mną tworzyć moją (naszą) stronę. Przysyłać mi linki, fotki itd, które będę dodawać do stronki. Co Wy na to?!!!!

Gość megi be
no wreszcie ktoś poddał ciekawy pomysł :)) jestem za :)) coś dla kobiet :) nie tylko jak ugotować, sprzątać, prać......itd

Gość brawo brawoo
jestem na tak !! wiecej facetów w sieci !!