Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matematyka z rzed

Czy mam szansę na kobiete? proszę o szczerze odpowiedzi

Polecane posty

Gość matematyka z rzed

Zaznaczę, że mam już 22 lat i miałem w swoim życiu tylko jedną kobietę, w dodatku poznaną przez internet (w realu nigdy bym jej nie uwiódł) no i cała historia skończyla się tak, że po 3 miesiącach zabawy ze mną rzuciła mnie a ja bardzo cierpiałem (w sumie nadal cierpie, mimo że minął już rok) w każdym razie... to mój opis: 173cm, 72-75 kg, w miarę umięśniony , zielone oczy, ciemny blondyn do tego mam prawko, mam samochód, studiuję, jestem rozrywkowy, mam duże poczucie humoru, uwielbiam spontany, często żyję tzw. z dnia na dzień, niestety nie jestem zbyt ambitny, nie palę się do pracy (prawdziwej, bo nad sobą np na siłowni to chętnie) niby śmiały i bezpośredni ale aby podejść tak na ulicy zagadać obcą kobietę to się wstydzę niby pewny siebie, ale j.w... no to ja.. w skrócie, czy mam szans na jakas kobiete? bo ja szczerze w to wątpie..

Gość fffffg
czyli ruchales juz

teoretycznie szanse ma kazdy...a taki opis to goowno mówi o człowieku. szukaj gosciu...

Gość matematyka z rzed
tak, męczyłem moją byłą przez całą noc za każdym razem kiedy spędzaliśmy wspólnie weekend.. pokochałem sex, mógłbym go uprawiać dosłownie cały czas.... tak szczerze to marze o nimfomance :)

Hym skoro masz taki niby spoko charakter to chyba masz szanse. Pokaż fote to stwierdzę jak tam z wyglądu ;p