Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żałosnaOna

nie mam pracy,szkoły,przyjaciół..co robić?

Polecane posty

Gość żałosnaOna

Wiem, tematów takich z tysiąc. Wiem, taki temat to głupota. Ale pomińmy to dzisiaj, tylko raz... Skończyłam LO, Poszłam na studia - nie wyszły mi (głupie ambicje) Szkoła policealna - też mi nie wyszło. Praca - szukam i ciągle nie mogę znaleźć. Przyjaciele? Okazali się nieprzyjaciółmi. Wiele filozofii w tym nie ma, ale powiedzcie mi chociaż czy to pech/jakieś fatum, czy to ja jestem taka beznadziejna? nie mogę się wyrwać z tego marazmu i z tej beznadziejności. Doradźcie coś...

Gość olggg
zrob cos szalonego co pozwoli Ci sie pokazac z innej strony a wtedy moze ludzie Cie zauwaza i docenia :)

Gość żałosnaOna
olgg nie sądzę, że w tym leży mój problem. Nie potrzebuję fałszywych ludzi którzy zadawaliby się ze mną bo zrobiłam coś na pokaz i pod publikę. Nie potrzebuję tego więcej. Nie pragnę tego, by ludzie mnie zauważyli. Pragnę szczęścia, a teraz tylko błądzę od szkoły do szkoły od ogłoszenia o pracę do ogłoszenia.. można powiedzieć że wpadłam jak śliwka w ... nie w kompot, ale bardziej, hmm.. pustkę?.

Gość żałosnaOna
popierdolonamarzycielka jedz do USA. Nie mam nawet na bilet, a co dopiero na resztę potrzebnych środków do życia:) Ale dzięki za podpowiedź ;p

Gość żałosnaOna
popierdolonamarzycielka Chciałabym gdzieś sobie pojechać - od tak. Owszem. I zacząć na nowo. Ale to nie jest przecież takie łatwe ;)

Gość żałosnaOna
Gdybym wiedziała co robić to bym tutaj nie pisała :) Też bym zbierała - ale nie mam przecież pracy. W okolicy ciężko coś znaleźć. W dodatku jeśli jedziesz za granicę i wynajmujesz mieszkanie... Musisz mieć tam pewną pracę - inaczej co, skończą się oszczędności i do domu? Powiedz mi jak to zrobisz ;) Może jak znajdę pracę i coś zaoszczędzę to też wyjadę.

Gość on343434344343
ja mam dokładnie to co ty,wszyscy mnie zostawili,poszłem na studia i oczywiście je oblałem,teraz szukam pracy i siedze całymi dniami w domu

Gość żałosnaOna
on343434344343 przyznaj, jakie to piękne uczucie prawda? :D Nie wiem skąd mam jeszcze siłę na ironizowanie. Może to już z tej bezradności i pustki która mi została po "przyjaźni" ..

Gość on343434344343
faktycznie coś jak sen

Gość inna rzeczywistosci
ile masz lat? a nie wspomnialas czy masz faceta? bo jak nie to mamy podobnie

Gość żałosnaOna
nie wyszła bo mam chore ambicje.. plus to że w ogóle mnie nie interesował ten kierunek. Myślałam, że jak spróbuję to coś z tego wyjdzie ale widzicie... nie wyszło. Jest sens żebym się pchała ponownie na studia? tym razem na coś zupełnie innego ale jednak.

nie bądz żałosna - ja tez mam trudne chwile ale trzeba być pozytywnym :) masz moze gg?, pogadali byśmy sobie :)

Do załóżycielki tematu- czytając twój post, mam wrażenie jakbym czytała o sobie. Jeśli jeszcze zaglądasz na to forum i masz ochote, to odezwij sie do mnie na priv, w kupie raźniej.;) pozdrawiam

Gość lord stront;
Nie przejmuj się ponad miarę bo ja mam prawie 40 lat i jestem w podobnym punkcie do twojego :D przegrałem życie ;)

Gość o nie nie
Skup się oczywiście na szukaniu pracy. Bo prawda jest taka, że jak będziesz miała kasę to i cała reszta się ułoży.