Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małe cycolinki

umarłabym z zazdrości gdyby na egzotycznej plaży laski opalały gołe cycki

Polecane posty

Gość małe cycolinki

To przez moje kompleksy małych piersi, nie że jestem nietolerancyjna, czy coś... ja jestem zazdrosna na zwykłej plaży jak dziewczyny z pięknym biustem paraduja w bikini a co tu mówić nago. Mimo wszystko marzę o egzotycznych wakacjach, na ktore odkładam pieniądze, ale nie wiem czy moja zazdrość pozwolilaby mi sie cieszyc z wyjazdu... :/ wiem, wiem, żałosna jestem, na dodatek swoich małych cycków bym się wstydziła pokazać ;/

Gość a ja się cieszę ze mam małe
rozm 60B

Gość była już tu taka
była tu kiedyś taka co przez małe tzytzki przegrała życie

Gość Aborygen
Co sylikon skleji, skleji żadna siła nie rozkleji :) Dziewczyno cycki to nie wszystko jak masz super tyłeczek, nózki i ładną muszelkę to nic tylko Cię wypieścić az do granic rozkoszy.

Gość małe cycolinki
jak przegrala życie ?

Gość zielony ogorek i cola
wyluzuj i tak wszystkie sie zestarzeją--> zdechną--> robactwo zeżre

Gość małe cycolinki
nie napisałam tego powyżej... no bo ja sobie wkręcam, idę na plaże z chłopakiem a tam takie widoki: http://www.sex-blog.pl/galerie/0211/41/ Aborygen, ale to nie kwestia urody, ja tam moge się uważac za atrakcyjna, ale to mi nie przeszkadza w zazdrosci, faceci to wzrokowcy, zreszta ja w 3 letnim zwiazku moim na mojego faceta juz tak nie dzialam jak jakas piekna nieznajoma ;/

Gość zielony ogorek i cola
i jeszcze pewnie dajesz mu dypy w wolnym zwiazku, nie dziwne ze masz obawy

byłam parę razy na wakacjach za granica i zdecydowana większośc kobiet opalających się topless ma bardzo brzydkie piersi. Często obwisłe od chodzenia bez stanika, po ciążach, z rozstępami. Dosłownie nieliczny odsetek ma piersi jak z okładki magazynu dla panów, więc nie masz się co przejmować. Poza tym nikt ci nie każe zdejmować stanika:) Zauważyłam, że młode kobiety z ładnymi piersiami raczej opalają się w strojach (oczywiście nie wszytskie). W każdym razie plaża nie wygląda jak w amerykańskim serialu, sa tam ludzie otyli, z niedoskonałą figurą i za granicą raczej nikt na to nie zwraca uwagi:) Tylko w Polsce zauważyłam, ze jak ktoś ma jakiś mankament urody to chowa się za parawanem i najlepiej w szortach i koszulce:)