Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bazinka

Ludzie! Pomóżcie, jak szybko wytrzeżwieć?

Polecane posty

Wypiłam jakieś 6 - 7 kieliszków wódki, skończyłam pisć o 17.00 i dalej nie mogę się pozbierać,,, mam czkawkę, próbowałam się położyć, ale nie mogę , bo mi się w głowie kręci i prowokowałam wymioty ok. pół godz temu, aleto twż nie pomogło!!! Czuję sie tak źle, a tak bym chciała się położyć. Zaznaczę, że byłam w takiej sytuacji, że trzeba było wypić, mam słabą głowę, ale nie wiedziałam, że aż tak źle będzie. Poradźcie coś, bo już bym chciała iść spać!

Musiałam wypić, za udaną transakcję chłopaka, a teraz cierpię, czemu ja mam taką słabą głowę pomóżcie nawet zasnąć nei mogę!!!!!!!!!

Zadzwon po Straz Miejska , niech Cie zabiora na IZBE WYTRZEZWIEN ! Zaplacisz 250 zl i wytrzezwiejesz !

Gość na pół roku?
Zimna woda i gorąca mocna kawa, ale prawdziwa, a nie rozpuszczalna!!! Do kawy wyciśnij sok z cytryny, serio mówię.

Gość nie zygaj bo bedzie gorzej!!!
zrob sobie mocna kawe na pewno po moze.

Gość nie zygaj bo bedzie gorzej!!!
pomoze* z ta cholerrna klaw iatura :O caly cza s mi sie jakies spacje robia :O

Nie wiemn, co siędziejem, wracałam busem ok. 100 ckm po 17tej i nawet sobie orzysnęłam, teraZ się położyłam oi nie da rady leżeć! Ochlapałam się wodą, bo wykąpać się nie dam rady, za bardo pijana jese,m/

Kawy nie mogę pić , naapój gaZOWany piłam i mi niedobrze, tylkomwodę mogę pić, boże ze mną jest coś nie tak, że mam słabą głowę, deszcz pada i zimno i siedziałam na balkonie ale nic nie wiem o co chodzi w busie zasnęłam ale w domu nie moge bo w głowie aę krci.

Tylko IZBA Cie uratuje ! Podaj swoj adres , ja juz zadzwonie przyjada i Cie wezma !

Gość eurora
w zadnym wypadku kawa ,zimna woda mineralna i sok z calej cytryny do tego aspiryna i do loza

duuuuużo wody z cytryną to przynajmniej kaca nie będziesz miala

Gość eurora
nie zapomni o wiaderku przed lozem:)

Gość Będę dziś szczera, jak nigdy
A co to była za sytuacja, że musialaś pić???

Gość Kierowca Busa
Dwa siedzenia obrzygane ,jedno zaszczane teraz musze prac ! Pierwszy i ostatni raz zlitowalem sie nad pijana dziewczyna , wlasciciel busa za jaja mnie powiesi .Wypadam z dalszych kursow , zanim wypiore siedzenia i ze dwa dni beda schly , to ladnie wylece pewnie z roboty .

Chłopak sprzedał auto, i cio ludzie co je od nas kupili zaprosili nas na wodke Chłopak wypił tyle, co ja i nic mu nie jest, ja skonczyłam pic 3,5 h temnu i dalej mnie trzyma, a w busie zasnelam i wychodzilam taka pijana czulam sie ja pijaczka a wypilam tylko kilka kieliszkow!!! Cytryny nie mam, ale wode caly czas pije i co chwila wychodze na balkon bo tam zimno sie otrzezwic.

Wyprac , wypierzesz ale smrod rzygami pozostanie na zawsze ! Smrodu nie usuniesz niczym ! Tylko wymiana siedzen Cie ratuje .

Weż sode oczyszoną do szklanki z wodą 1 łyżeczka wystarczy. i dodaj łyżeczkę octu.Jak się spieni wypij.

Gość Piczekson Orange
A , co z chlopakiem ? Pewnie poszedl dalej chlac ?

Gość na pół roku?
Po sodzie z octem się porzyga :o Wcale jej to nie pomoże. Pij wodę z cytryną, jak masz aspirynę to weź kilka przed snem.

Gość Czesiek 48lat
połóż sie na brzuchu, nie krecie sie we łbie wtedy... i wiadro obok wyra...

Dobra, bo widze ze tu kazdy przesciga sie w dawaniu coraz to durniejszych rad z dupy wysranych, po prostu wypij szklanke zimnej wody i poloz sie spac, jutro poczujesz sie lepiej, ale dopiero jutro;)

Gość Kierowca Busa
E , Wy wujkowie dobra rada , a ja co mam robic ?