Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bazinka

Ludzie! Pomóżcie, jak szybko wytrzeżwieć?

Polecane posty

Gość trele fele
no wlasnie najpij sie zalewy z ogórów albo wrzuc na luz i machnij sie na lozko zasniesz po jakims czasie

Gość Piczekson Orange
Ty szofer kupuj nowe siedzenia !

Gość Kierowca Busa
Ale sie pijaczka przejeli , a mnie nikt nie wspolczuje .

Nigdy nie chciałam szybko wytrzeźwieć, raczej wręcz przeciwnie :) a żebyś mogła szybciej zasnąć to proponuję jeszcze ze dwa piwka i już na pewno uśniesz. I nie bierz żadnych leków! Ci ludzie to Cię tu otruć chyba próbują... I wody też nie proponuję, będzie Ci się jutro bardzo pić. A na kaca wypij Kubusia.

Ty taksowkarz ! Widziales ze jest nawalona , trzeba bylo jej nie brac do busa ! A swoja droga to uchlac sie 7 kielonkami wodki to dziwne ? Moze to nie byly kieliszki , tylko szklanki musztardowki .

Wiem, że słaby ze mnie zawodnik ;) Ale ja zazwyczaj wódki nie piję, jak idę do baru, to po 2 piwka i tyle. Ale gościu zamawiał wódkę, i głupiop było się wyłamywać. Ale jem teraz zimne truskawki ze śmietaną i trochę lepiej mi się robi :) Ale i tak na razie się nie kładę :)

Gość może coś poradzimy
spróbuj coś zjeść porządnego, jakieś kanapki,kiełbasa najlepiej sok z ogórków kiszonych. a jak nie masz to dużo wody krzesło na balkon i posiedzieć z pół godz.

Gość Piczekson Orange
Pewnie chlalas ruski bimber ?

Chłopak jeszcze do pracy poszedł. Mówił, że jak nie będę spała, to wpadnie do mnie, a samej mnie nie zotsawił, wysiadł ze mną z busa (choć si ę umawialiśmy, że osobno wysiadamy - mieszkamy w dwóch różnych miejscach), zaprowadził pod klatkę, a ja się czułam jak pijaczka, rozczochroana, z rozbieganym wzroskiem, potykająca się :O Choć już trochę lepiej chyba, jak zjadłam te zimne truskawki, to mi się lepiej zrobiło, Ale to jest chyba nie tak ciś ze mną,żeby mieć taką słabą głowę, jeżeli ja po kilku kieliszkach pzez kilka godz tak cierpię...

Gość Kierowca Busa
Ludzie , czy Wy zescie powariowali ? Piszecie farmazony o ogorkach z cytryna , a ja musze kupic trzy siedzenia do busa !

Gość może coś poradzimy
truskawki i śmietana do wódki, oj może być rewolucja:-(

Piwa dziś już nie tknę.., Po tychy truskawkach tak fajnie mi, świeżo. A śledzia jadłam do wódki, i jak prowokowałam wymioty, to właśnioe tego śledzia pierwszego wymiotowałam. Siedzę na balkonie,m deszcz pada, i już troch lepiej, chyba niedłuigo będę mogła sę położyć... Ale jeszcze trochę o9dczekam, żeby w głwoie się nie kręciło.

Gość Kierowca Busa
Czlowieku obeszczala i obrzygala mi siedzenia !

Bus wypadl z kursu , przez paskudna pijaczke jutro rano do roboty nie dojade !