Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swietlnelata

Do tej pory jestem w szoku... nigdy więcej nie zaufam żadnej kobiecie

Polecane posty

Gość swietlnelata

Od pewnego czasu zadawałem się z pewną koleżanką ze studiów, bardzo mi się podoba... atrakcyjna fizycznie, mądra, z poczuciem humoru, pewna siebie.. prawie ideał na uczelni zawsze razem siedzieliśmy, często na piwko wychodziliśmy po szkole, na spacery, jechaliśmy opalać się itp... w końcu zaproponowałem jej wspólne wyjście do klubu (Wczoraj) do pewnego klubu studenckiego... odziwo się zgodziła, byłem w niebie przyszykowałem się, wyperfumowałem no i jazda... poszlismy, od razu do baru po dwa drinki, rozmawiamy sobie, jest fajnie... aż tu nagle one zauważyła na parkiecie jakiegoś swojego kolege, aż podskoszyła z sofy mówiać "ooo maciek jest, poczekaj pójdę się przywitać"... już byłem wkurwiony ale mówie: ok, idź.. no i kurwa sobie poczekałem, odkąd poszła to wróciła za 2h oznajmić mi, że już wychodzi i bez żadnych przeprosin czy coś po prostu powiedziała "ja bede leciała, pa"... oczywiście wyszła z nim, pewnie pojechali razem do niego do domu i się ruchali całą noc.. jestem załamany, więcej się do niej nie odezwę i ogólnie do żadnej kobiety.. to kolejna moja porażka, boli kurwaaa

Gość wewewwdasdsds
Skad wiesz ze sie kochali cala noc?

Gość swietlnelata
po jej statusie na gg wynika, że tej nocy sama nie spędziłą.. dosłownie cytuję: "ahh cudowna noc :*" zresztą widziałem jak wsiadali razem do taxi, bez kitu trzęsie mnie jak o tym pomyślę! CO ZA KURWA SZMATA!!!! a miałem ją za porządną kobietę

Gość znalazlam w poniedzialek 50 zł
BYLO

Gość to prowo juz bylo z 2 tyg
temu :o wiec nie sciemniaj :o skopiowales to z innego tematu :o

Gość inna rzeczywistosci
niektore takie sa, ale nie wszystkie

Gość swietlnelata
to neistety nie prowo ;/

Gość Evilucifer
byłoban

Gość prawiczek 32 i pół :P
dziwny masz problem. Była jakaś fizyczność na tych spacerach? Całowaliście się czy inne takie? Bo jak ona to traktowała jako koleżeńskie wyjścia, bo nie było nic co wskazuje na ewidentne zainteresowanie, to potem klub też był koleżeński. A ty sobie coś wyobrażasz czego nie ma. I jeszcze afera z tego powodu. Trochę żałosne

Gość ocknij sie facet
musisz sie pogodzić z tym, ze jest jakis inny lepszy od ciebie samiec, ktoremu twoja miła kolezanka dała dupy tamtej nocy....cóż, natura

Gość BYŁOOOOOOOOO
Było 😴 spierdalaj z forum pojebany prawiczku-stulejarzu ,nawet nie umiesz wymyslic wlasnego tematu

Gość lubie lato
Z tego co piszesz wasze relacje były przyjacielskie , Twój błąd bo od początku mogłes sprawę inaczej postawić i dać jej do zrozumienia ze ci sie podoba jako kobieta no ale tak to juz jest, mógł byś sie obrażać na nia gdybyście byli parą a ona by wyszła z innym ale w Twojej sytuacji obrażanie sie to najgorsze co mozesz zrobic

Gość jajajijiju
Dokładnie siedziałeś i czekałeś 2 godizny aż wróci, mogłeś w tym czasie poderwac mase innych kobiet, a tymczasem samiec alfa "Maciek" zgarnął ja z klubu i wybzykał.