Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka smutna dziewczynka

a ja sobie teraz placzee...;(

Polecane posty

wszystko w czym pokładałam nadzieję, jebnęło jak domek z kart...

a)próbowałam ratować rodzinę, zaczęli mnie ranić, olali gdy ja byłam w potrzebie, a zawsze ja byłam na każde zawołanie b) nie zdana matura, bo musiałam iść do pracy, nie było czasu na naukę. Za rok ponownie podchodzę do matury. c) przerwana szkoła ( chodziłam do policealnej), bo wpadłam w depresje i nie dałam sobie rady. Nie poddaje się jednak, zaczynam od września. d) rozwaliła mi się wieloletnia przyjaźń e) nie mam radości z sexu f) nie mam komu zaufać g) mój facet to ciotka, jest po 20 a nie potrafi znaleźć pracy. Typowy maminsynek. Jest mi smutno a nawet go przy mnie ma ( wie w jakim jestem stanie) h) jedyna radość mam w tym, że jakoś w pracy mi się powodzi. Sorki, że tak się użalam, ale musiałam napisać:) Aż lżej na duszy ;)

A może masz coś co by dało Ci radość? Napewno coś się znajdzie. :) życie to nie tylko masa upadków. Bo gdyby ich nie było byłoby nudno a tak to człowiek myśli o kłopotach. Napewno coś się miłego przydarzyło co przynosi Ci radość:)

Ja tez teraz płacze i mam dośc wszystkiego. Najgorsze że brakuje siły i mobilizacji zeby sie pozbierać.

za dużo się złego stało i dzieje, bym znalazła w szarej codzienności coś pięknego. Uwierz mi ciężko mi. Człowiek o dobry sercu najwięcej dostaje kopów w tyłek od życia..

boshee jestem po 20 a czuję się jak po 50-tce..

Pase a u Ciebie co się stało?

Gość beo
"Jest mi smutno a nawet go przy mnie ma" i dobrze. Facet mialby tracic czas na kogos, kto uwaza go za ciote?

rozwódkaaa nie jest takie łatwe niestety go kocham a po za ty to jest mój pierwszy facet z którym jestem w związku i pierwszy partner seksualny. Jestem za bardzo uczuciowa..

Gość wredna idiotkaaaaaa
sama zawaliłaś naukę i zasłaniasz się jakąś "depresją", a chłopaka wyzywasz od ciot, bo nie może znaleźć pracy... :O nie ma to jak wsparcie...

no wiece rożnie to w życiu bywa czyjeś uczynki mogą wpływać na innych a zwłaszcza rodzina człowiek się uczy na błędach a po za tym facet po 20tce choć dla siebie samego i dla własnych ambicji powinien mieć pracę Żeby nie było że lecę na kasę nie, nie. Ja jestem duża dziewczynka i na siebie pracuję :) Mam dzisiaj doła i piszę na kafe, bardzo proszę oszczędźcie biedną istotkę i aż tak bardzo mnie nie atakujcie:P

Oj tam oj tam. każdy ma jakieś ciężkie dni. ja to mówię tak przesilenie wiosenne i brak magnezu:) nerwowy człowiek wtedy jest i płaczliwy. to jest to. :) będzie dobrze:) nikt niech mi nie powie że nigdy nim miał dola:)