Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszę!!!!!!!!!!!

What the fuck- czyli co sie dzieje? POMOCY!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Proszę!!!!!!!!!!!

Siemka:). Mam 19 lat. Mam pytanie i mam nadzieje,że będziecie mi odpowiadać rozsądnie. Otóż boję się co się ze mną dzieje. Ostatnią miesiączkę miałam 11 maja,trwała do 16 maja. Od 28 maja do 1 czerwca miałam dziwne rzadkie,przezroczyste i bezwonne upławy. Ok 2 czerwca pojawila się znikoma ilosc krwi,pobolewało mnie podbrzusze. Był to 22 dzień cyklu. Do dzis nie wystapiła miesiaczka,brzuch pobolewa mnie tylko czasami,czuje sie ocięzała,moje piersi są nabrzmiale. Ale nie wydobywa się zaden sluz tylko takie biale serowate uplay. Nie mozliwe jest CHYBA zebym była w ciązy bo zabezpieczamy się prezerwatywami i nigdy nie pekła,nie zsunęła się...zawsze na koncu była w niej sperma. Raczej nie przypominam sobie by zdazylo sie cos dziwnego a wytrysku w srodku nie bylo wiec i zaplodnienia raczej tez. I nigdy nie zdarzylo sie by mokrym palcem ze spermy przeniesc cos do pochwy.Ale boje sie trochę. Moze ma to zwiazek z tym ze podczas ostatniego weekendu bylam ze znajomymi pod domkami,kilka nocy nie przespanych i wczoraj mialam trcohe pracy w ogrodzie i zrobilo mi sie strasznie slabo. Przepraszam ze tak zanudzam ale mam nadzieje że znajdzie sie ktoś kto mi naprawde pomoże. Nie chce byc mama w wieku 19 lat;/

Nie, raczej nie jesteś w ciaży, po prostu jesteś młoda i masz rozlegulowane cykle :) ja np miałam ostatnie 2 okresy 2 maja i 19 czerwca, i często mam nieregularne, wiięc nic się nie martw :)

po pierwsze to masz grzybice i chyba pora udac sie do lekarza zeby przepisal jakis medykament. po drugie w prezerwatywach zdarzaja sie mikropory :) wiec to ze w niej byla sperma nie oznacza ze tylko tam...

Gość Proszę!!!!!!!!!!!
Bazinka do ciązy to doszło by chyba gdyby ta prezerwatywa nam pękła co nie?

Gość RealLovelygirl20
Biale serowate upławy to grzybica. musisz iść do lekarza koniecznie!!! inaczej możesz dostać nadżerki a nawet raka! koniecznie do gina!

Gość Proszę!!!!!!!!!!!
Coralick ale chyba bym coś czuła przez te mikropory w czasie wytrysku,i nie bylo by jej tyle co zawsze w prezerwatywie albo bysmy cos zauwazyli:(

Gość Proszę!!!!!!!!!!!
coralick to nie jest zadne provo.Ale to chyba nie tak hop siup zajsc w iaze,tej spermy musi sie tam jednaj troszke dostac a nie jakies sladowe ilosci;/

Gość Proszę!!!!!!!!!!!
boje sie:(

Gość o bazinka!
Bazinka - już wytrzeźwiałaś??? :D🖐️