Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czas skorpiona

o co tu chodzi, o co tu biega, kto mnie wytłumaczy ?

Polecane posty

Gość czas skorpiona

to fakt, mocny jestem psychicznie ale gdy miałem 16 lat to była bieda w domu do tego stopnia, że nawet własnych ciuchów nie miałem i ubierałem stare spodnie starszej siostry aby pójść do szkoły, uczyłem się w technikum mechanicznym, specjalizacja mechanik samochodowy, śmiali się z mojego wyglądu ale wcale się nie przejmowałem, wtedy zachorowała Matka bardzo poważnie i za pół roku zmarła niestety, to była białaczka i bardzo biedny pogrzeb, ojciec nawet nie przyszedł, znowu był pijany ale za to już porządnie oberwał po ryju, skończyłem to technikum mechaniczne a w między czasie dorabiałem jako lakiernik samochodowy, tokarz lub spawacz, nauczyłem się robić zbrojenia na budowach i byłem pomocnikiem murarza i murarzem a nawet tynkarzem, zawsze starałem się zarobić na własne utrzymanie i na zakup węgla na zimę , teraz mam już od kilku lat swój własny i prawie profesjonalny zakład mechaniczny i prowadzę naprawę samochodów, dzienne zyski są spore i klienci nawet w nocy się dobijają , oczywiście są takie jednostki, które przychodzą śmiało i wołają pożycz 1000 zł. do jutra albo do niedzieli, gdy pożyczyłem to nigdy nie oddali forsy , już nie pożyczam ale słyszę często jak przyjeżdża klientka swoim autem , które kupił jej Tatuś i mówi do telefonu , że ta naprawa będzie kosztować 1500 zł. bo tak wyliczył mechanik i Tatuś kupił dla córeczki auto i teraz płaci za naprawę i za paliwo albo koleś dzwoni do swojej Matki, wiesz Mamo zapłaciłem za naprawę auta prawie 500 zł. ale nie mam kasy na paliwo, weź pomóż, bez rodziców są słabi i jak dziady, za wszystko rodzice płacili i w garniturach udają panów lub księżniczki a tak naprawdę to są golasy uzależnione od kasy rodziców i tak to wygląda , dziady :)

Gość fhfhd
hehe dobre