Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maajaa87

Gdzie na obiad w Poznaniu z okazji absolutorium?

Polecane posty

Gość maajaa87

Szukam jakiejś fajnej i eleganckiej restauracji w Poznaniu w okolicach rynku dla 4 osób...chodzi o to, żeby było smacznie :) możecie coś polecić?

Gość lipka123
polecam Bażanciarnię :) zdecydowanie bardzo smaczne jedzonko no i otoczenie w sam raz na takie swiętowanie :)

Gość moniatr
W okolicach Starego Rynku jest bardzo dużo klimatycznych restauracji z dobrym jedzeniem - poleciłabym moje ostatnie odkrycia: Fanaberia na Wronieckiej, Fajansownia na Żydowskiej, pysznie i z klasą. Ostatnio coraz więcej restauracji wprowadza nowe dania do menu. Nie sposób śledzić wszystkich zmian:) jakiś czas temu natknęłam się na portal, który informował o tych nowościach - www.eating-out.pl. Fajna sprawa:)

Gość Grześ34789
Ja moge polecić Małego Cesarza na Obornickiej. To bardzo fajne miejsce. Byłem tam kilka razy z żoną i mają na prawdę dobre jedzenie i przystępne ceny

Gość gość

W sumie jadłem już w wielu miejscach na terenie Poznania i mogę powiedzieć, że smaczne jedzenie spotkałem jakiś czas temu w restauracji www.cybina13.pl. Miła atmosfera, przytulne wnętrze, mam wrażenie, że wszystko było ze świeżych składników bardzo dobrej jakości, myślę że warto zajrzeć jak szukasz dobrego miejsca, by coś zjeść w Poznaniu.