Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TradeMark

piosenki o miłości

Polecane posty

Gość eduardo enamorado
Nie mylić z donek. Donki to takie małe, rude, złośliwe stworzonka, które John spotyka na prerii. Uśmiechają się obłudnie z przydrożnych bannerów. John czasem puścił pawia na ten widok.

Gość Princesitka
Dobrze, to Szyrlej zaczeka na Johna. Ma tylko nadzieję, że szybko wróci z big city. Bo jak nie, to zamierza jechać.

Gość Princesitka
Tak, te donki to wredne stworzenia. Szyrlej nie dziwi się, że aż John puścił pawia. Kiedyś wyszła ze swojego wyszynku i zobaczyła takiego paskudnego donka. Siedział i wpatrywał się w Szyrlej swoimi wyłupiastymi ślepiami. Szyrlej podeszła do niego, podciągnęła swoją długą spódnicę do kolan i z całej siły kopnęła go w pysk. Po donku nie było śladu.

Gość eduardo enamorado
Tak Szyrlej !!! Tak trzymaj !!! Pięknie go kopnęłaś. Dzięki Ci za to !!! Moja Szyrlej !!! No, John sie postara wrócić jak najszybciej się da.

Gość Princesitka
Dzisiaj taki wstrętny, rudy donek pojawił się w jej wyszynku. Od dłuższego czasu nie dawał Szyrlej spokoju, miała go już serdecznie dość. Co go przepędziła, to znów wracał nachalny donek. Szyrlej postanowiła wreszcie się z nim rozprawić. Dała mu dziś popalić. Zapamięta to bezmyślny donek na długi czas.

Gość eduardo enamorado
fenkju :) si ju tumoroł

Gość fanka sagi
:D i co dalej tak mało do czytania, no ale choć z jajem"D

Gość eduardo enamorado
KOCHAM CIĘ

Gość eduardo enamorado
NIEZALEŻNIE OD WSZYSTKIEGO. KOCHAM CIĘ. A JEŚLI WYDAJE CI SIĘ INACZEJ, POMYŚL, JAK CIĘ ADORUJĘ, JAK WALCZĘ O CIEBIE. W TYM KONTEKŚCIE MYŚL. MAM NADZIEJĘ, ŻE AWARIA JEST PRAWDZIWA. A NIE, ŻE ROBISZ MNIE W KONIA. I, ŻE CHCESZ BYĆ TAM.

Gość eduardo enamorado
I don't want to feel like I don't have a future. I don't want to feel like it's an end of a summer. Let's not fall back to sleep like we used to. I don't want to wake up knowing I don't have a future. Impossible. Your love is something I cannot remember. I don't want to spend another day in this city. I woke up thirsty, it's hard to go back you know. Let's not fall back to sleep like we used to, do you remember? I don't want to wake up knowing I don't have a future. Impossible. Your love is something I cannot remember. And there's a first time and a second time, you've got to hold on. Did you know it could happen to you? Your love is something I cannot remember. I don't want to see the same pictures all over. And I've been standing on the same spot now since it's been over. 'Cause someone promised me a new chance, yes you promised. I don't want to wake up knowing I don't have a future. Impossible. Your love is something I cannot remember. And there's a first time and a second time, you've got to hold on. Did you know it could happen to you? Your love is something I cannot remember. You are just like your mother, I'm just the same as the others. Do you believe everything they write in all those magazines? Stay out of love until you're ready, stay out of it 'cause it scares you. You'll still find your love outside the public library. I know it could happen to you http://www.youtube.com/watch?v=qAifrFAJIw4 Nie chcę, żeby musieli wspominać naszą miłość.

Gość qwertyuii
no i niech się wypchają

Gość eduardo enamorado
Ale kto ma się wypchać ?

Gość eduardo enamorado
i dlaczego ?

Gość Princesitka
No właśnie, dlaczego? Nie będą wspominać Eduardo.

Gość eduardo enamorado
Wspominać ! Ja rozumiem tę piosenkę w ten sposób, że bardzo kocham Princesitkę. Kocham Ją tak, że nie chciałbym, żebym mówił o tej miłości w czasie przeszłym. Pragnę, żeby to trwało, żeby piękne chwile były dopiero przed nami. Tak to zrozumiałem. Ale może coś źle :( Bo angielski lengłidż u mnie jest kulawy.

Gość eduardo enamorado
a wyżej napisałem źle, teraz to zauważyłem. Nie chcę, żebyśmy musieli wspominać naszą miłość. Tak miało być. No ale złośliwość klawiatury.

Gość eduardo enamorado
I cieszę się, że awaria ustąpiła :) Chociaż czekałem na sms................

Gość Princesitka
Miałam na myśli, że nie będziemy wspominać, bo ta miłość się nie skończy. Będzie trwała, bo jest piękna. Jest niepowtarzalna. Ja też nie chcę mówić o niej jakby wszystko było już za nami. Jakby była wspomnieniem, przeszłością. Również mam nadzieję, że czeka nas wiele pięknych, niezapomnianych chwil. Że jeszcze wszystko jest przed nami. A Twój English jest na poziomie Honey. Ja też czekałam na sms.

Gość eduardo enamorado
Ale mój sms jest bardziej ryzykowny. Czekałem na sms kończący. Taki, jak zawsze. Przestraszyłem się, że inaczej zrozumiałaś tę piosenkę i mój komentarz. Love.

Gość Princesitka
Ja też czekałam. Nie odpisałeś na mojego smsa o wczesnej porze. Też czekałam na coś miłego. Komentarz trochę zagadkowy, ale zrozumiałam. Chociaż można różnie interpretować. Ja też chcę, żeby to trwało. I want You.