Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TradeMark

piosenki o miłości

Polecane posty

Gość eduardo enamorado
Długa droga do Buenos Aires. Długa i ciężka. Mam nadzieję, że wszystko u Princesitki jest w porządku. Martwię się okropnie. I myślę o Tobie non stop. Co do wczorajszych piosenek, to najbardziej spodobał mi się utworek nr 1 z Twojej listy. Fajny głos. Lubię też język hiszpański. Ma fantastyczną melodię, nadaje się do śpiewania czegokolwiek. Mogłoby być o ziemniakach, jak rosną. I też byłoby ładnie :) Usnąłem wcześnie. Odsłuchałem dzisiaj my Love - Princesitka.

Gość eduardo enamorado
She May be the reason I survive The why and wherefore I'm alive The one I'll care for through the rough and ready years Me I'll take her laughter and her tears And make them all my souvenirs For where she goes I've got to be The meaning of my life is She http://www.youtube.com/watch?v=Oyck6zyDCMM

Gość eduardo enamorado
Ten tekst wklejam bo dotyczy on weekendów. Princesitka !!! Dotyczy on weekendów !!! Hold on to love that is what I do now that I've found you. And from above everything's stinking, they're not around you. And in the night, I could be helpless, I could be lonely, sleeping without you. And in the day, everything's complex, There's nothing simple, when I'm not around you. But I'll miss you when you're gone, That is what I do. Hey, baby! And it's going to carry on, That is what I do. Hey, baby! Hold on to my hands, I feel I'm sinking, Sinking without you. And to my mind, everything's stinking, Stinking without you. And in the night, I could be helpless, I could be lonely, sleeping without you. And in the day, everything's complex, There's nothing simple, when I'm not around you. But I'll miss you when you're gone, That is what I do. Hey, baby! And it's going to carry on, That is what I do. Hey, baby http://www.youtube.com/watch?v=RUmdWdEgHgk

Gość Princesitka
Jestem Kochanie. To prawda, weekendy są trudne, chyba najtrudniejsze w tym wszystkim. Ja też o Tobie myślę my Love. Niby u mnie w porządku, ale dla mnie nie jest w porządku. Bardzo Cię kocham Eduardo. Dziękuję za piosenki.

Gość eduardo enamorado
Kochanie, jest taka artystka Shania Twain. Myślę sobie, że jest bardzo w Twoim guście. Melodyka, nastrój, teksty. Tak, myślę, że jest w Twoim guście. W moim też. (When I first saw you, I saw love. And the first time you touched me, I felt love. And after all this time, Youre still the one I love) Looks like we made it Look how far weve come my baby We mighta took the long way We knew wed get there someday They said,"I been theyll never make it" But just look at us holding on Were still together still going strong (Youre still the one) Youre still the one I run to The one that I belong to Youre still the one I want for life (Youre still the one) Youre still the one that I love The only one I dream of Youre still the one I kiss goodnight http://www.youtube.com/watch?v=KNZH-emehxA&feature=relmfu You've got a way with me Somehow you got me to believe In everything that I could be I've gotta say-you really got a way You've got a way it seems You gave me faith to find my dreams You'll never know just what that means Can't you see... you got a way with me It's in the way you want me It's in the way you hold me The way you show me just what love's made of It's in the way we make love You've got a way with words You get me smiling even when it hurts There's no way to measure what your love is worth I can't believe the way you get through to me It's in the way you want me It's in the way you hold me The way you show me just what love's made of It's in the way we make love http://www.youtube.com/watch?v=Cytj0nrLaCs&feature=relmfu From this moment life has begun From this moment you are the one Right beside you is where I belong From this moment on From this moment I have been blessed I live only for your happiness And for your love I'd give my last breath From this moment on I give my hand to you with all my heart Can't wait to live my life with you Can't wait to start You and I will never be apart My dreams came true because of you http://www.youtube.com/watch?v=a-Lp2uC_1lg&feature=relmfu

Gość eduardo enamorado
Kochanie, wiem, że za dużo tych piosenek. Tak mnie jakoś naszło, jak nie było Cię cały dzień. Pustki. I stąd takie ckliwe pieśni. Wiem, że się męczysz. :) Tak samo i ja się męczę.

Gość eduardo enamorado
miała być taka buźka :(

Gość Princesitka
Nie za dużo Kochanie, bardzo lubię czytać teksty piosenek. Ten fragment bardzo mi się podoba: I give my hand to you with all my heart Can't wait to live my life with you Can't wait to start You and I will never be apart My dreams came true because of you Dziękuję.

Gość eduardo enamorado
Kochanie, niedługo (za pół godziny) będą się działy bardzo ważne rzeczy (jak dla mnie). Wiesz, jak bardzo. Postaram się napisać w trakcie. Boję się jednak, że będę bardzo wkur... :( Popatrz sobie na ten taniec z glizdami. Trudno ;)

Gość Princesitka
Nie przejmuj się tym wszystkim. Co będzie, to będzie. Nie denerwuj się. A tańca z glizdami nie oglądam Kochanie. Oglądaj sobie spokojne. Zrobiłam to, o co mnie prosiłeś. Mam nadzieję, że będzie tak, jak chcesz.

Gość eduardo enamorado
:)) Nie wierzę, naprawdę ? To już jestem szczęśliwy, niezależnie od tego, jakie bedą wyniki :) Moja Szyrlej, pięknie go kopnęłaś :)

Gość Princesitka
Tak, naprawdę Kochanie. Zrobiłam, jak chciałeś. 😘

Gość eduardo enamorado
Czy Ty aby nie jesteś jakoś bardzo (bardziej niż zwykle ostatnio) przygnębiona ?

Gość Princesitka
Jestem przygnębiona, bo chciałabym być teraz z Tobą. Mam nadzieję, że wkrótce będziemy należeć tylko do siebie.

Gość eduardo enamorado
To się musi jakoś wreszcie rozstrzygnąć.

Gość Princesitka
Myślisz, że korzystnie dla nas?

Gość eduardo enamorado
dupa :(

Gość eduardo enamorado
z wyborami...

Gość Princesitka
Wiem Kochanie, przykro mi. Ale za 4 lata pójdziemy razem na wybory, zagłosujemy i będziemy razem śledzić wyniki. Jestem zadowolona, że miałam też swój wkład w wynik.

Gość eduardo enamorado
I zrobiłaś to dla mnie:) Będę pracował nad tym, żebyś następnym razem zrobiła to dla siebie (także, bo i nadal trochę dla mnie :) ).

Gość Princesitka
Tak Kochanie, zrobiłam, bo Cię bardzo kocham ❤️ ❤️ ❤️ Następnym razem też pójdę, na pewno dla Ciebie, może też dla siebie. Dla Ciebie będę się tym interesować, żebyśmy mogli o wszystkim dyskutować.

Gość eduardo enamorado
Kocham Cię, dobranoc, zmęczony jestem jak...........

Gość Princesitka
Dobranoc Honey.

Gość eduardo enamorado
To sobie wytatuuję na ramionach: "niby u mnie w porządku, ale dla mnie nie jest w porządku" Miłe

Gość eduardo enamorado
To tak dla przypomienia, że Ty jesteś w innej galaktyce. A ja w innej. Bez złośliwości Kochanie. Tak tylko........ Ale ja kocham tę Twoją gwiazdę. Na zawsze, bo takie było Twoje pytanie. Na zawsze będę Cię kochał.

Gość eduardo enamorado
Nie tylko dla przypomnienia. Ze złosliwości też. Przechodzi, ale ma nawroty. Wybacz proszę.

Gość Princesitka
Dzisiaj jest dla mnie dzień złośliwości od Ciebie. Dużych złośliwości. Cały dzień. Tak, jesteśmy w dwóch różnych galaktykach. Miliony lat świetlnych od siebie. Też będę Cię kochać z mojej galaktyki.

Gość eduardo enamorado
Jeśli myślisz, że ja cię nie kocham To się mylisz Ja, ci przecież to mogę w każdej chwili Wyszeptać, wyśpiewać, powiedzieć, jak wolisz Tak szybko, w dwóch słowach, lub całkiem powoli Jeśli myślisz, że ja cię nie kocham Jesteś w błędzie Ja ci przecież to mogę zawsze i wszędzie... http://www.youtube.com/watch?v=Jbq5-tVgUsE&feature=related