Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TradeMark

piosenki o miłości

Polecane posty

Gość eduardo enamorado
John rozpieszcza wilczki. Pragnie rozpieszczać Szyrlej i Jej wilczki. John taki juz jest. Chce rozpieszczać tych, których kocha. Nie chce z nimi być służbowo. Bo to głupota. Chce, by bliscy czuli się jak najlepiej w jego towarzystwie. Szyrlej dozna tego ukochania wkrótce.

Gość Princessitka
Na wilczki Szyrlej się nie zanosi, co ją czasem bardzo martwi. Może kiedyś będzie je miała, a może nie, z różnych powodów. Kto wie, w każdym razie bardzo chce. Ciekawe czy sęp też się czuje dobrze w towarzystwie Johna. Bardzo możliwe, ale po co Szyrlej to wiedzieć. Szyrlej nie ma nic przeciwko wilczkom Johna, ale na pewno nie będzie z nimi w żadnej zażyłości. Mogą być rozpasane, mogą robić, co im się podoba, oby tylko nie ingerowały zbytnio w otoczenie jej z Johnem. Dystans, to jest dobre słowo. John nie musi rozpieszczać Szyrlej, wystarczy, że będzie ją bardzo kochał i nie pozwoli nikomu zburzyć ich spokoju. To jej w zupełności wystarczy.

Gość eduardo enamorado
John być nie w formie. Tchórz, a nie tchurz. Pięknie. A spać poszedł zaraz po swoim ostatnim wystąpieniu.

Gość Princessitka
Szyrlej martwi się o Johna. Jej komboj musi zacząć o siebie dbać, już mu to kiedyś mówiła. Zresztą często mu to powtarza, ale John nie chce słuchać Szyrlej.

Gość Princessitka
So come on, spin me around I dont wanna go home Cause when you hold me like this You know my heart skips, skips a beat I know I should, but I cant leave it alone And when you hold me like this Thats when my heart skips, skips a beat... http://www.youtube.com/watch?v=j5dFe-WKuPs LOVE

Gość eduardo enamorado
O, utalentowana Princesitka wróciła :)

Gość Princessitka
Where do I begin? Should I tell you HOW BAD I NEED YOU NOW You're underneath my skin My head is spinning all around I waited so long I need to know, darling What is on your mind Normally I try to run And I might even want to hide Cause I never knew what I wanted Till I looked into your eyes So am I in this alone? What I'm looking for is a sign That you feel how I feel for you Baby please don't let me go Baby please don't let me go Baby please don't let me go No, please don't let me go What else can I say? My heart is beating double time, And do you feel the same? Don't leave me in the dark, But baby don't put out this spark, I waited so long I need to know, darling What is on you mind Caught in the inquisition Under these conditions I need a definition Is it love that we're sharing? Show me that your caring You see my fascination Tell me I'm not mistaken Give me the information I need Baby, please don't let me go Baby, please don't let me go Baby, please don't let me go No, please don't let me go http://www.youtube.com/watch?v=toZfGJl3pwU&feature=relmfu 😘 ❤️ 😘 😘 😘 ❤️ 😘 😘

Gość Princessitka
Nie tam, gdzie ona utalentowana. Cmok 😘 for YOU, my LOVE.

http://gusia.wrzuta.pl/audio/6COpQ4Xg2Ao/boguslaw_mec_-jej_portret Naprawdę jaka jesteś nie wie nikt Bo tego nie wiesz nawet sama Ty W tańczących wokół szarych lustrach dni Rozbłyska Twój złoty śmiech Przerwany w pół czuły gest W pamięci składam wciąż Pasjans z samych serc Naprawdę jaka jesteś nie wie nikt To prawda nie potrzebna wcale mi Gdy nie po drodze będzie razem iść Uniosę Twój zapach snu Rysunek ust, barwę słów Niedokończony, jasny portret Twój Uniosę go ocalę wszędzie Czy będziesz przy mnie, czy nie będziesz Talizman mój, zamyśleń nagłych Twych i rzęs Obdarowany Tobą miła Gdy powiesz do mnie kiedyś: wybacz Przez życie pójdę oglądając się wstecz Uniosę go ocalę wszędzie.. Naprawdę jaka jesteś nie wie nikt To prawda nie potrzebna wcale mi Gdy nie po drodze będzie razem iść Uniosę Twój zapach snu Rysunek ust, barwę słów Niedokończony, jasny portret Twój

Gość Princessitka
Lubię polską muzykę, często do niej wracam. Mam swoje ulubione kawałki, niekoniecznie o miłości. Miłość, to tylko z moim Eduardo. 😘

Gość Princessitka
A tak w ogóle, to gdzie jest my Eduardo ?? :(

Gość eduardo enamorado
Rodeo :) Ale i tak muszę już odłożyć się do wyra. Tęsknię.

Gość Princessitka
To idź się odłóż. Ja mam muzyczny wieczór z piwkiem ;) MISS

Gość Princessitka
Cause I never knew what I wanted Till I looked into your eyes

Gość Princessitka
A wiesz, że Cię kocham? Nie wiesz, bo już pewnie zasypiasz i tracisz świadomość. A więc komunikuję Ci: KOCHAM CIĘ JOHNIE EDUARDO ENAMORADO ŁAGODNY

Gość eduardo enamorado
Witam i życzę miłego dnia :) LOVE

Gość Princessitka
Wzajemnie :) LOVE

Gość Princessitka
Dobry wieczór, czy zastałam mojego ukochanego?

Gość eduardo enamorado
Dobry wieczór Princesitko :)

Gość eduardo enamorado
Wcziraj utalentowana, a dziś pewnie roztańczona :)

Gość Princessitka
Guest

Gość eduardo enamorado
John był w miasteczku w fotoplastikonie.

Gość Princessitka
Cudownie. John musi korzystać z życia.

Gość eduardo enamorado
?