Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TradeMark

piosenki o miłości

Polecane posty

Gość eduardo enamorado
O tym trzeba porozmawiać. Nie da się tak "decyzje" i już.

Gość eduardo enamorado
Mam 5 minut :(

Gość eduardo enamorado
Mam nadzieję, że przemyślałaś to wszystko i masz swoje zdanie. Ja nic innego nie robiłem, dla mnie to najgorsze święta, e tam jakie święta ? Najgorsze 2 dni w życiu. Dramat. Musimy coś zrobić. Cokolwiek.

Gość eduardo enamorado
telefon mam.

Gość eduardo enamorado
Myślę, że ustalimy w rozmowie co to znaczy "cokolwiek". Bardzo chcę to kontynuować, ale jest to zależne od kilku ustaleń, postanowień, obietnic itp.

Gość eduardo enamorado
I musimy oboje trochę sobie wzajemnie ustąpić.

Zgadzam się, ale to jest uzależnione od tego, o co jest kłótnia, czy o głupoty, czy o poważne sprawy. Jeśli o poważne sprawy, to nie jest to takie proste.

Gość eduardo enamorado
Czemu nie piszesz ? Tak nikły mamy kontakt.

Gość eduardo enamorado
Myślę, że powinniśmy szukać kontaktu w maksymalnym wymiarze. A jest tak skromnie. Nie wiem dlaczego tak się dzieje. Kiedyś było inaczej, pamiętasz ? Teraz ani tu, ani na telefon. Wiem, wiem, nie ma nas, sale, rodzina itp. Ale kiedyś, mimo takich samych trudności, było inaczej, lepiej. Było lepiej.

Gość eduardo enamorado
Rozumiem, no to zdrowia życzę.

Gość eduardo enamorado
Śliczniotko, dziękujemy i wszystkiego naj dla Ciebie od na.

Gość eduardo enamorado
John pędził na swojej Cytrynie. Chciał jak najszybciej pokonać długą drogę i dotrzeć na ranczo. Chciał już przełączyć się z tamtego stanu na ten właściwy. Po drodze, w okolicy miasteczka Szyrlej, mijał All these bushes. Te miejsca wiele dla niego znaczyły i były źródłem fantastycznych wspomnień. John pomyślał, że obok Orange sofa, były to najbardziej wzniosłe chwile. Chciał powiedzieć Szyrlej tyle słów, podziękować, że jest, mnóstwopięknych życzeń..

Gość fkiki fkiki
poszukaj sobie na chomikuj, tam zawsze znajdziesz dużo ciekawej muzyki załóż konto i poszperaj ja polecam Nightwish http://chomikuj.pl/?page=474040

All these bushes and Orange sofa, ciekawe co się tam wydarzyło? Szyrlej była bardzo szczęśliwa, że John jest już w jej okolicy, tak blisko. Bardzo tęskniła, wczoraj próbowała się jakoś z nim skontaktować, ale w taki dzień jak wczoraj, było to niemożliwe. Myślała o Johnie przez cały ten czas i miała na co dzień miejsca, w których tyle się wydarzyło, w których widziała Johna, w których wszystko ożywało.

Gość eduardo enamorado
Ależ właśnie Szyrlej się kontaktowała z Johnem, nawet w taki dzień, jak wczoraj. I to było dla Johna bezcenne. Komboj co pół godziny sprawdzał telegraf i ku swojej radości odnalazł tam systematyczne komunikaty. Owszem, siłą rzeczy krótkie, ale były. I to jest wielka wartość. I ten tekst tuz przed godziną „0. Lodzio-miodzio.

Szyrlej bardzo się ucieszyła, że jej komunikaty sprawiły Johnowi radość. Pragnęła, żeby w jakiś sposób byli w ten dzień razem, w jakikolwiek sposób. Myślała o nim przez cały czas.

Gość eduardo enamorado
John to czuł. W każdej minucie, chociaż się rozchorował i miał gorączkę preriową. Tak, życie na prerii łatwe nie jest :( Ale, niezależnie od stanu zdrowia, John przemieści się do miasteczka Szyrlej.

To było do przewidzenia, że John się rozchoruje. Chyba każdy by się rozchorował. Ale obiecał jej, że przyjedzie.

Gość eduardo enamorado
Tak się stanie :)

Gość fanka sagi
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku a przede wszystkim szczęścia i miłości :)