Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,kbsdk

Jak wytłumaczyć siostrze ze powinna szukac pracy??

Polecane posty

Gość ,kbsdk

jest leniwa taka jak matka, nasz matka polowe zycia siedzi w domu na utrzymaniu ojca, zawsze ma wymowki, ciagle choruje, siostra ma 27 lat i to samo, chce pracy jakiej nie ma, tylko do biura...bo bron boze do sklepu, a tu nic...nieraz ja wysylalam zeby gdzies poszla, albo wyjechala za granice, wiec poskarzyla sie mamie, i sie do mnie nie odzywaja, dodam ze nie mieszkam z nimi, ale z moim mezem, a mama jak to mama zaluje corki bo ona musi miec dobra prace...niestety geniuszem nie jest

Gość pytająca lejdi
Skoro masz męża to nie powinna cie interesować siostra ona jest dojrzałą kobietą. Masz swoje życie z mężem a co ona zrobi,nie masz na to wpływu.

Gość dziwna jesteś
Nie pojmuje bab które psioczą na swoje matki po latach. Chyba nie jesteś szczęśliwa żeby 27letnia siostrę ganiać. Widać ma jakies ambicje i chce czegoś innego niż ty

Gość dekonartach
Mam pomysła,macie dzieci z mężem?morze czas na odcięcie pępowiny

Gość Dziamdzia29
Mieszkasz z mężem. Nie z nimi,więc co cie to w ogóle zajmuje? 27latke wysyłasz. Hahahaha śmieszna jesteś . Ciekawe ile ty masz lat ze tak piszesz. Nie powinnaś się martwić głównie o swego męża. Siostra nie ma nastu lat. Jak porcieli tak się wyśpi. A może znajdzie swoją wymarzona pracę. Ja tez długo czekałam i warto było. Trzeba się cenic a mnie nikt nie wyzywal od leni

Gość no i co ci to
Moja mama tez jest na utrzymaniu ojca i co. Wszyscy są szczęśliwi. Wiele jest takich rodzin. Sami tak chcieli to maja.mam męża i dbam o swoją rodzinę. Jestem w ciąży. Niedługo będę mamą. Ty chyba nie masz przyjaciół ze wymyslasz na kafe takie banialuki. Kogo to obchodzi ciołku

Gość tak to jest jak sie nie zna
calej sytuacji, tylko to ja im kase daje, pozycza ode mnie moja mama bo wszystko wydaja na bzdury, mieszkam za granica, wiec jak mnie prosi to jej wysylam...a co do psioczenia na matke, niestety nie kazdy moze ma taka idealna ja wy..

Gość Kasskada
czasy kiedy sie czekało na prace minęły niestety, sama mam brata takiego, leń jak nie wiem co, ale cóż ja mowiłam matka mówiła ale nic z tego niechce mu sie pracowac a ma 30 lat wiec dobrze ci radze daj se spokój bo nic nie zmienisz

Gość to może czas przestać
to może czas przestać pożyczać te pieniądze? bo widzisz, jak pożyczasz, to sama popierasz ten układ siostra nie idzie do pracy, bo pieniądze są dzięki komu? dzięki Tobie przemyśl to sobie ;-)

Gość a com ona
A twoja siostra ma jakies studia?ze tak czeka na fajna pracę?

Gość a com ona
Nie wysyłaj kasy i zamknij temat. Jaki ty masz problem . Wysyłasz po to aby na nie plotkować? Głupie to chodzące

Gość Janina P 45
popieram przestań wysyłać pieniadze, ja tez mieszkam za granica mama mężą 2 dzieci a moja matka cale życie mi powtarzała że ja nie dbam o RODZINE tzn o nia i mojego brata lenia, majac męża i swoje dzieci cały czas wyciągała ode mnie pieniadze, kiedys jak nie miałam to mnie zwyzywała właśnie ze nie dbam o rodzine,dodam ze ich stać było na lepsze życie niż mnie , przestałam wysyłać i urwałam kontakty do minimum, wiem że to trudne bo to matka i rodzeństwo ale trzeba tak zrobić, bo widze ze masz wredna matke, teraz sie dzieci wypycha z domu a nie trzyma, kazdy mądry rodzic to wie

Gość ja uważam ze kobietą się.
Dziwna jest. Nie wysyłaj kasy i daj se siana na wstrzymanie. Co za debilki plotkary! Nie masz własnych problemów. Dorosłe osoby dbają o siebie. A ty zamiast siedzieć na kafe zrób coś ze sobą i trochę szacunku do rodziców.gdyby nie oni nie byłoby cie na świecie. Nie wysyłaj nic i zajmij się sobą. Zbieraj na własne dzieci,o ile nadajesz się na matkę

Gość asssdsdsd
ja mam 26 lat i tez bez pracy :O ale dorabiam sobie kase przez neta. moze siostra ma jakis problem, jest niesmiala i boi sie szukac pracy