Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna i teskniaca....

jade do anglii,bede prostytutka

Polecane posty

Gość niepewna i teskniaca....

nie wiem po co to pisze,chyba tylko po to ze tu po czesci moge byc anonimowa,dzisiaj poznalam faceta,zobaczyl mnie,szukal dziewczyn do pracy w anglii,zaproponowal dobra kase a ja jej potrzebuje,zdecydowalam sie jechac,boje sie jak cholera,bo tyle tego sie teraz slyszy ale nie mam wyjscia,musze zaryzykowac,chyba juz nic nie mam do stracenia,rozstalam sie z miloscia mojego zycia i na niczym mi juz nie zalezy,nie mam kasy na utrzymanie,do rodzicow nie wroce bo to tak jak do patologii,boje sie tylko tych mezczyzn i tego ze gdzies zatrace wrazliwosc i wlasne ja,nie wiem po co to pisze, caly czas placze tylko jego mi brak.

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
ale w uk nie ma domów publicznych cos ci sie pomieszało:)

nie jedź! ostatnio czytałam o sekswięzieniach w anglii - kobieta, którą udało się uwolnić opowiedziała jak to wygląda: wabią Cię ofertą pracy, po przyjeździe na Wyspy zabierają paszport i sprzedają do burdelu za 2000 funtów. Żeby spłacić dług musisz uprawiać seks bez zabezpieczenia z 15-30 klientami dziennie, pracujesz od 11:00 - 3:00 (16 godzin dziennie!), nie wolno Ci nigdzie wychodzić. Inna, uwolniona przez brytyjską policję kobieta zarobiła dla swojego właściciela 12 000 funtów w 3 miesiące. Dostała z tego 10 funtów (gdy próbowała ukryć 250 funtów została brutalnie pobita). ten facet chce z Ciebie zrobić seksniewolnicę - NIE DAJ SIĘ! prawdopodobnie nic nie zarobisz, a jeśli się zdecydujesz na wyjazd, Twoje zdrowie i życie może być zagrożone dla Twojego dobra: nie jedź, to naprawdę bardzo niebezpieczne.

Sekswięzienia w Wielkiej Brytanii są bardzo dobrze zakamuflowane - zakratowane okna, drzwi strzeżone całą dobę. szansa na odzyskanie wolności zdarza się raczej w dwóch przypadkach: 1. gdy kobieta poważnie zachoruje 2. gdy zostanie uwolniona dzięki policyjnemu nalotowi czasem alfons wyrzuca na ulicę kobiety, które zaszły w ciążę (chociaż w takich przypadkach zwykle są zmuszane do aborcji) Niepewna i tęskniąca Kobieto - Twoje życie w Twoich rękach

Gość nie jedz
pieniadz to nie wszystko

Słuchaj, naprawdę przejęłam się Twoją sytuacją. Rozumiem, że przeżywasz teraz bardzo trudne chwile - rozstanie z kimś, kogo mocno kochałaś, z kim łączyło Cię głębokie uczucie. To zupełnie normalne, że towarzyszy Ci poczucie straty, braku, tęsknoty, smutku i żalu. Do tego niestabilna sytuacja finansowa, brak wsparcia ze strony rodziny. A tu nagle pojawia się lekarstwo na całe zło: propozycja pracy za granicą. Może pomyślałaś: "wyjadę daleko i zapomnę o nim, do tego świetnie zarobię, nic lepszego nie mogło mi się w tej chwili zdarzyć". Napisałaś: "muszę zaryzykować, chyba juz nic nie mam do stracenia". Po pierwsze - nie musisz ryzykować. Po drugie - masz do stracenia zdrowie, a nawet życie. Jeśli chodzi o zawód miłosny - to co teraz napiszę może Ci się wydać głupie/absurdalne/prostackie, ale chcę, żebyś wiedziała, że to kiedyś minie. Odzyskasz równowagę - więcej zaufania dla samej siebie:) Jeśli chodzi o brak kasy: zbliża się sezon "ogródkowy". W każdym mieście knajpy i restauracje wystawiają nowe stoliki i parasole - bez problemu znajdziesz pracę jako kelnerka. Na napiwkach można naprawdę dobrze zarobić - wiem, bo co wakacje pracuję w tej branży. Jeśli chcesz, mogę pomóc Ci znaleźć jakieś dobre dla Ciebie rozwiązania, ale muszę wiedzieć, że jesteś bezpieczna (czyt. nie wyjedziesz do Anglii).

Gość dfkfkdkkfk
Lepiej znajdz stałego sponsora ;)

Nie jedź, to jest pułapka, lepiej żyć skromniej, ale bez poniżania i braku szacunku do siebie... Mam nadzieję, że znajdziesz siłę, by nie jechać i jakoś poukładać sobie życie :), trzymam kciuki

Gość lola_lola
napisz czy sie zdecydowalas na te prace. ja jestem w uk i sie zastanawiam nad praca prostytutki....

Gość takie tam duperele
Fajne życie chcesz sobie zafundować...:( A Twój facet, kiedy się dowie, pomyśli: dobrze, że kopnąłem dzifkę w dupsko; naprawdę tego pragniesz??????

Gość Alf40
Czesc. Szukam osoby ktora bylaby zainteresowana praca w uk jako prostytutka. Zapewniam zakwaterowanie jedzenie ochrone. Mam juz kilka dziewczyn z Polski i szukamy wiecej. zapraszam do kontaktu, nie ma sie czego bac. jesli przyjedziesz i nie spodoba Ci sie mozesz wrocic kiedy chcesz, oplace Twoj przyjazd i ewentualny powrot jesli nie zaczniesz pracy.

Gość gość
Zaraz policja sprawdzi twoje IP, jeśli jest z UK to przekaże sprawę tamtejszej policji bucu

Gość Alf40
to byl zart by zobaczyc ile puszczalskich bedzie zainteresownych ty buraku, ku przestrodze!

Gość anitkaania
czy ktoras z dziewczyn ma aktualne informacje odnosnie pracy w Birmingham i okolicach? Jakies polecane forum uk gdzie dowiem sie wiecej o pracodawcach? Nie chce trafic zle....

Gość gość
Jeśli już chcesz pracować w tym zawodzie, to radziłbym spróbować w Niemczech. Znam kilka dziewczyn które pracowały w Monachium w domach publicznych i były zadowolone, nie musiały brać każdego i miały dobre ochronę... musiały za to płacić podatek i ubezpieczenia

Gość gość
16:59 Idiotko, zrobią ci zdjęcia a potem będą szantażować, przejdziesz sie na tym aż miło :)

Gość gośćsebcio
Jeżeli chcesz wyjechać to tylko przez agencje pracy. Nie szukaj prywatnych ogłoszeń tym bardziej od facetów dziewczyno ! Bo juz nie wrócisz! Nie jednej do tej pory szukają . Jest sezon zapotrzebowanie na pracowników w chu.... każda agencja zaproponuje ci jakaś ofertę wyjazdu na wyspy . Po 3 miesiącach sie usamodzielnisz i zostaniesz na własnych warunkach. Przemysł ta propozycje

Gość gośćaahapaja
Nie jade pracowac do faceta lecz kobiety, rozmawialam z Nia. Ja sie nie boje jezeli cos mi sie nie spodoba to wracam, jest wiele polek ktore pracuja w Uk i nic sie im nie dzieje, zdjecia mam swoje, nie pozwole zeby ktos mi robil zdjecia :) Idiotka mozesz nazywac swoja mame jak juz :)

Gość gość
mowisz to bo ktos Ci zrobil zdjecia i szantazuje ?:D

Gość gość
Nie pozwolisz niby jak? Jak sie będziesz rzucać to dostaniesz od alfonsa w łeb i tak to się skończy. Oni będą mieć twoje dane więc żebyś się nie zdziwiła. Kobiety to takie naiwniary, im można wszystko wciskać a one łykają to jak głodne pelikany.

Gość gość
Ja tez sie rozstałam z kims po wielu latach,tez nie mam wsparcia w rodzinie i jestem załamana ale wiem ze wyjde z tego,poszukam pracy tu w Polsce,nigdy nie zależało mi na duzych pieniądzach,wole czuć sie bezpieczna i nie ryzykować...pazernosc i chęc zdobycia duzych pieniedzy nie jednego zgubiła,Tobie tez radze nie łakom sie na wysokie zarobki bo mozesz przypłacić to życiem...znajdziesz tu prace a kiedys na pewno związesz sie z jakims fajnym gościem

Gość gość
nie wiem w jakich czasach wy zyjecie? pracowalam u alfonsa i jakos zyje, teraz chce zobaczyc jak to w innych krajajch jest, skoro tak piszez=sz to pewnie sama dostalas w glowe i sie boisz - jak jestes normalna i wiesz jak reagowac to tyle w temacie, co takie osoby moga Ci zrobic> zyjemy w 21X i dzieki Nam sa alfonsi a nie na odwrot :) lykac mozesz sperme jak CI da, nie wiem co piszesz, nie wszedzie jest ta zle. Masz dowody to pokaz bedzie lepiej :)

Gość gość
Odpowiem Ci w sposób który pewnie przez niektórych zostanie skrytykowany i moze nie jest to poprawne ale jesli jesteś zdecydowana na zarabianie przez seks to po co chcesz wyjeżdżać? To jest niebezpieczne. Jesli juz musisz znajdź sponsora albo nawet kilku tu w kraju. Większe bezpieczeństwo i nie musisz być uzależniona od alfonsów. Kiedyś koedy byłam na studiach chciałam z wleźć sobie sponsora. Nikt o tym nie wie. Poszukałam w internecie i Znalazłam stronę z ogłoszeniami mezczyzn którzy chcą takimi sponsorami być. Nie wiem dlaczego sie na to zdecydowałam. Nie przymierzam głodem miałam pieniądze nie żyłam ponad stan ale miałam na jedzenie na czynsz na wyjście ze znajomymi. Byłam dziewica i chyba to było największym zapalnikiem. Chciałam po prostu stracić dziewictwo a wstydziłam sie przyznać ewentualnym chłopakom ze jeszcze tego nie robiłam wiec w mojej głowie wymyśliłam ze to bedzie najlepszy sposób. Głupie strasznie, wiem. Poznałam mężczyznę. Zadbany, lekko po 30, raczej nie był przystojny albo moze nie w moim typie. Ja miałam chyba 20 moze 21 lat. Wymieniliśmy kilka wiadomości i umówiliśmy sie na kawę. Strasznie sie stresowałam. Pamietam ze powiedział mi ze w ogole jest zdziwiony ze taka ładna dziewczyna decyduje soe na cos takiego. Dziwnie sie czułam ale jak sie powiedziało A... umówiliśmy sie na seks za kilka dni. Przyjechał po mnie, pamietam ze powiedziałam o tym jednak jednej koleżance, taka asekuracja. Będąc z nim w samochodzie potajemnie wysłałam jej smsa z numerem jego tablicy rejestracyjnej "w razie czego". Pojechaliśmy do jakiegoś motelu pod miastem wynajmowanego na godziny. Wypiliśmy ja trochę piwa on trochę wina. Weszliśmy do łóżka. Całowaliśmy sie i ja w pewnym momencie sie wystraszyłam. On był w porządku w sensie takim ze mnie nie zmuszał do niczego. Zaczął mnie pieścić tam na dole językiem pózniej palcami. Nie pomogło. Fakt było miło w tamtej chwili. Czułam podniecenie ogromne ale mimo wszystko czułam zablokowanie. Nie wiem czy gdybym nie była dziewica to nie potoczyłoby sie inaczej. Chyba bałam sie bólu. W każdym razie powiedziałam mu ze jednak nic z tego nie bedzie bo sie boje. Ubraliśmy sie on mnie odwiózł i nigdy wiecej sie z nim nie spotkałam. Teraz moze trochę żałuje bo kto wie jakby potoczyło sie moje życie. Mam teraz partnera. Jesteśmy ze sobą kilka lat. On jest moim pierwszym jesli chodzi o seks a mnie nosi bo jestem ciekawa jak to jest z kimś innym... dobiegłam od tematu. To co chce ci powiedziec to to ze jesli juz jesteś naprawdę nakierowana na zarabianie przez seks to nie wyjeżdżaj nie narażaj sie bez potrzeby. Możesz być tu w kraju na miejscu i nie musisz uzależniać sie od nikogo. Zastanów sie. Miłości dzisiaj nie masz i cierpisz przez rozstanie ale za jakis czas to bedzie tylko mgliste wspomnienie. Nie narażaj sie na niebezpieczeństwo naprawdę Cie o to proszę chociaż Cie nie znam i pewnie nigdy nie poznam ale naprawdę chciałabym zebys była szczęśliwa mimo wszystko i bezpieczna. Zycze Ci z całego serca powodzenia i ze swojej strony obiecuje ze nigdy nawet w myślach nie będę Cie oceniać ani krytykować. Bądź silna

Gość gość
Ludzie przeciez ten temat był założony 6 lat temu a wy dalej doradzacie autorce zeby nie jechała

Gość gość
6 czy 10 lat temu bylo inaczej a zapytalam jak jest teraz nic wiecej...

Gość gość
Szukam ambitnych osób, które chcą dorobić sobie 1400zł przy komputerze. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz. W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą wejdź na strone, zapisz się na listę i zobacz jakie to proste http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic

Gość Patrycja Polkowska
Jestem dziennikarką. Szukam Pani, która pracowała w UK jako prostytutka i chciałaby mi o tym powiedzieć. Nikogo nie oceniam, a tajemnica dziennikarska jest dla mnie podstawą. Nikt się nie dowie, że rozmawiałyśmy. Chciałabym porozmawiać o tym, jak wygląda taka praca, jakie są warunki i dlaczego się na to zdecydowałyście. Zarówno Panie, które zdecydowały się już w Polsce i w tym celu wyjechały, jak i Panie, które podjęły taką decyzję już po przyjeździe do UK. e-mail: pola.polanna@gmail.com

Gość gość
Może ktoś popisze