Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość widzialyscie to

WIDZIALYSCIE TA REKLAME SLOICZKOW GERBER?

Polecane posty

Gość widzialyscie to

Gdzie kobieta opowiada , ze ona i jej maz pracuja w fabryc Gerbera w Rzeszowie i ona daje sloiczki swojej corce bo ma pewnosc ze tylko w Gerberze wszystko jest ok i corcia bedzie jej cudnie rosla. Ta reklame zrobili po tej aferze z tymi sloiczkami Gerbera . Artykul byl w gazecie wyborczej. A ja mimo wszytsko i tak nie kupie sliczkow tej firmy.

Gość fhgrsxh
i co w związku?

Gość monis ....... 111
a jaka afera? nic nie słyszałam. napiszcie prosze

Gość widzialyscie to
a taka afera , ze w sloiczkach gerbera znaleziono mieso MOM ( COS NA WZOR najtanszych PAROWEK Z BIEDRONKI GDZIE MIESA JEST TYLE co kot naplakal) Nie moge znalezc tego artykulu... ale ktos wczesnijej podalwal tego linka.

Gość lilka 1179
nie słyszałam o aferze ale jestem mamą 2-latki i weterynarzem. Słoikami raczej nie karmię ale stanę w obronie MOM. Tj Mięso Odkostnione Mechanicznie czyli b. zdrowe mięsko, które pozostaje na kościach po tym jak sie odetnie płaty mięsa. Kosci wchodzą do wirówki to mięsko, które zostalo po odcięciu mieśnia odkrawane jest mechanicznie od kości. Rzeczywiście dodają je do parówek ale to jest akurat najzdrowsza częśc parówki. Nie wierzcie dziennikarzom bo są niedouczeni i piszą na akord zamiast wniknąć w sprawę

Gość lilka 1179
tu nie ma żadnego negatywnego artykułu, za to są sensowne argumenty na tak. Luudzie, uczcie się i nie wierzcie durniom