Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokkrootka

Co zrobić by nie załamać się ? ?

Polecane posty

Gość stokkrootka

Bolesne rozstanie po 4 latach:( Jak stanąć na nogi?? Jak nie załamać się..??:(

Gość stokkrootka
jestem tegoroczną maturzystką:( mam długie wakacje:( obecnie siedzę w czterech ścianach sama i nie wiem co ze sobą zrobić:(

Gość asssdsdsd
gowniara 18 lat od 4 lat w związku, smiech na sali

Zajmij sie swoimi zainteresowaniami, rozwijaj je.

Przede wszystkim nie siedź sama w domu, wyjdź do ludzi, idź na zakupy lub na lody, lub na ploty z kumpelą, tylko nie siedź sama w domu

Gość szaaarlotaaa
Radzi sie dobrze, dziewczyno mam nadzieje, ze Ci pomoge, jakies 2-3 miesiace temu zostawil mnie chlopak po 4.5 roku bycia razem. Cale swoje zycie podporzadkowalam jemu i temu ze zawsze bedziemy razem, nie jadlam nie spalam, wariowalam... o maly wlos nie wyladowalam u psychologa na fotelu.... Z czasem przeszlo, wiem, ze musze isc dalej, jeszcze nie raz zycie nam da po dupie, jeszcze nie raz bedziemy ciepiec z ich powodu. Minelo 3 miesiace, ja znowu sie wplatalam w uczucie do innego, znowu okazalo sie klapa, koles sie pobawil i zostawil. Teraz wiem, ze musze zrobic wszystko zeby wyjsc na prosta pokochac siebie, udowodnic sobie i wszystkim ze dam rade, ze jestem silna, wartosciowa. Oni nie lubia slabych kobiet, oni lubia dziewczyny z charakterem, z pazurkiem z godnoscia. Pokaz mu ze nie jest warty a zobaczysz jego reakcje, byc moze bedzie chcial wrocic.... ja wracalam 2 razy, powiem z wlasnego doswiadczenia nie warto. Nigdy juz nie bedzie jak kiedys, a jak bedzie to przez chwile:) Zrob to dla siebie samej i przestan sie zadreczac, masz zdrowie urode jestes silna!! ale uwierz w to bo jesli nie uwierzysz nic z tego nie wyniknie a bedziesz sie pograzac. I uwierz.... mi nadal jest trudno i bedzie tak pewnie przez jakis czas jeszcze, powodzenia:)

Gość a wiesz co............
im dłuzej zyje, im wiecej was poznałam (facetów) im wiecej sie nasłuchałam dziewczyn tym coraz bardziej wiem ze was (facetów) nie lubie i nie warto was kochac :)

Gość szaaarlotaaa
Nie narzekajmy na facetow, a zastanowmy sie dlaczego tak jest ze oni nas krzywdza. Jestesmy zbyt slabe psychicznie, oni tez cierpia moze mniej okazuja, ale istnieja naprawde fajni ludzie

Gość pssssssssssst
Łatwo powiedziec "wez sie w garsc" Po dlugim zwiazku,jesli nadchodzi rozstanie czujemy rozczarowanie,bol i zadajemy sobie pytanie -dlaczego?. Wiem z wlasnego doswiadczenia,ze czas nie leczy ran,ale pozwala o nich zapomniec.