Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamanierama

Koleżanki mnie olewają :/

Polecane posty

Gość mamanierama

odzywają sie tylko wtedy gdy czegoś potrzebują mam już tego dosyć w końcu ja też je olałam i teraz nie mam żadnej prawdziwej przyjaciółki, spotykam się tylko ze znajomymi raz czy dwa razy w tygodniu, ogólnie jestem nieśmiała (bardzo) trudno mi nawiazać z kimś kontakt raz mój byly chlopak mi powiedzial ze w dzisiejszych czasach jest malo takich ludzi (nieśmiałych) w końcu powiedział że jestem az za bardzo niesmiala i mnie zostawil, co mam robić?

Gość my ci napiszemy
a ty i tak swoje ..

Gość asiamam
Kazda tak ma. A właza w du*** tym ktore maja wszystko gdzies lub są piekne i przyciagaja facetów;)

Gość mamanierama
probowałam wiele razy sie ''ogarnac'' ale chyba sama nie potrafie jestem zalamana ,ciagle sobie wmawiam ze jestem glupia ,brzydka i ze nikt mnie nie lubi a w rzeczywistosci moze jest inaczej , sama juz nie wiem .. jestem nikim

Gość mamanierama
moze po prostu jestem szara myszką i już nigdy się nie zmienie.. :c

Gość mamanierama
ale masz fajnie ze sie przelamalas ,zazdroszcze ci :( dzieki ze napisałaś :(

Gość skad ja to znam!!!
autorko! ja rowniez bylam bardzo niesmiala, teraz powoli sie otwieram na ludzi, tez sprobuj, im wiecej bedziesz probowala tym osiagniesz lepsze efekty, a mozna zaczynac od calkowicie błahych spraw typu szkola sprawdzian "jak Ci poszlo? bo mi dobrze/zle" "ciekawe kiedy odda" i tym podobne albo "ale dzis goraco nie moge sie doczekac jak pojade nad jezioro" banaly prawda ale na poczatek? wyrwiesz sie z tego impasu niesmialosci i tematy bardziej "ambitne" same przyjda bo nie bedziesz juz wtedy taka spieta w rozmowie z kims tylko wyluzowana - czyli taka jaka jestes naprawde tylko sie wstydzisz i cos Cie blokuje :) 🌻