Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zooohanka

ludzie dlaczego wy marnujecie czas i pieniadze na studia prywatne??

Polecane posty

Gość Milan Kundera
"Milan prawie dobrze wyrachowałes" ma się tą żydowską, obrotną naturę :)

Gość Milan Kundera
jestem humanistą pełną gębą, człowiekiem renesansu, w rozumieniu epoki... a powiem Ci wiecej masz męża i prawdopodobnie 2-3 letniego dzidziaczka...:)

Gość Milan Kundera
ehh wiedziałem, że się sparzę tą pochopnością hehe, szedłem przykładem koleżanek (schematy są nie praktyczne, o czy mogłaś się przekonać- o ile z tym dzidziusiem ewidentnie przesadziłem, to z meżęm to mnie nawet negacja zdziwiła) dostałem się na polonistykę, ale dostałem się też na inne kierunki, wybrałem inżynieryjski kierunek, dlatego określam się mianem człowieka renesansu

to ominęły Cie zajęcia z profesorem Fiutem :P Co do męza to ja nie czuje sie na swoj wiek. W monopolowych wciąz proszą o dowód:p Chyba sama sie jeszcze nie pogodzilam,ze juz nie jestem nastolatka :)

Gość Milan Kundera
Proszę Państwa, aby nie było żadnych niejasności moja godność Fiut, po czym napisał na tablicy drukowanymi dużymi literami hehe, ja też sie nie czuję na swój wiek i nadal sie czuje jak nastolatek, pomimo, że już nie mam naście...ale muszę przyznać, że po 20 czas leci szybcie, ooo to znaczy że jeste drobniutką kobitką

Gość Najbardziej mnie śmieszą
tacy jak wy po dziennych studiach, którzy myślą, że będą mieć coś lepiej u pracodawcy. Większość polskich pracodawców ma wyjebane na takie kujonki jak wy. Powiedzcie mi po co ktoś ma zatrudniać kogoś z niby lepszym wykształceniem kto mu zaszkodzi? Mój ojciec ma firmę budowlaną i ma gdzieś takich kujonków jak wy. Jak ktoś jest za bardzo przemądrzały to nie pracuje nawet przy odbieraniu telefonów. Też tak będę robił jak przejmę wszystko. Jak ktoś myśli, że jest za mądry to gówno z niego jest. Zresztą studia humanistyczne to tylko uczenie się na pamięć tekstu. Nie wiem po co robicie je dziennie, jak i tak tam nic nie jest kwestią wyjaśnienia, tylko z książki można się dowiedzieć to samo. Ja na szczęście wybrałem politechnikę i jestem lepszy jak wy wszyscy tutaj.

Gość Milan Kundera
Ma gdzieś takich kujonków jak wy... nie wątpię, nikt w końcu nie chce czuć sie gorszy. Widzę że nepotyzm nie będzie ci obcy.

Gość Milan Kundera
typowy dla kobiet.....uaha, z tym typowym wśród kobiet to jest różnie, ostatnio staly obok mnie 2 dość niskie dziewczyny na jakichś 6-7 cm obcasch, jak jedna zapytała drugą ile ma wzrostu, to jej odp., że 170....powiem tylko, że nawet w tych butach tyle nie miała, nie mówię tego ze złośliwości...tylko punkt widzenia zależy od punktu siedzenia

Gość Milan Kundera
haha...hej i nie powiesz mi w taki momencie, że nie warto było studiować na UJ, człowiek czuje jednak dume, prawda?

Hahahaha! Myślicie, że błyśniecie takimi słówkami? Chyba tylko przed kompletnym ignorantem. Wiedziałem, że macie zbyt wielkie poczucie własnej wartości. Poza tym to nasza rodzinna firma ćwoki to komu ma oddać? Obcemu? :D

Sam sobie załóż swoją firmę jak chcesz. Co za głupi jesteś? :D Mój ojciec nie potrzebował nawet żadnej szkoły do tego. :D :D :D

Gość Milan Kundera
myliłem się jednak facet jest łebski, rozszyfrował mój skomlikowany post wymagający ostrej niczym brzytwa myśli, nie eufemizując naturalnie

Milan a czego sie spodziewales? :P Jestes tylko marnym humanista.Kolega przynajmniej umie pustaki '"ciosac" :P Co do wzrostu to bez szpilek ciut do 170 brakuje:)

Gość Milan Kundera
haha paradoksalnie niedawno zaliczyłem egzamin ściśle zwiazany z pustakami (w znaczeniu budowlanym)...ale nie ważne, ja idę lulu, miło się rozmawiało baju baj

Gość SRALALALAL
POKAŻCIE CHOĆ JEDNĄ STATYSTYKĘ, GDZIE JEST NAPISANE ŻE PO STUDIACH NA PAŃSTWOWEJ LUDZIE ZARABIAJĄ WIĘCEJ NIŻ NA PRYWATNEJ I ŁATWIEJ IM ZNALEŻĆ PRACE, GÓWNO PRAWDA ZAKLADACIE TEMAT O DUPIE MARYNI, STUDIUJĄ BO MAJĄ KASE I NIE CHCE IM SIĘ TRZY DNI PROSIĆ NA PAŃSTWÓWCE PANIĄ ZOSIE Z DZIEKANATU O WPIS

Gość Milan Kundera
Jak mogłaś mi tak brzydko napisać? :)