Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miroslawa

Zabrał mi prezent....

Polecane posty

Facet z którym byłam 5miesięcy kupił mi na prezent łańcuszek.. Ale gdy sie rozstawaliśmy powiedział,ze jeśli nie chce z nim być to mam mu go oddac.. Czy to normalne zachowanie... Ja jeśli komuś coś daję,nie pomyślałabym nawet przez chwile aby to odzyskać...

Gość slodka rybka
prezentów sie nie oddaje

Prezentów sie nie odbiera to po 1wsze... A co za tym idzie nie oddaje TAK?TAK!! TZN ze nie powinnam do niego wracac,bo nie ma klasy??

Gość a dlaczego cie zostawil?
od tego zacznijmy

Przerwałam ten związek,bo mnie przytłaczał. Jest 10lat starszy i właściwie wydawało mi sie, ze sex nas połączył (tylko) Przez 5mies sie nie odzywał jak i ja...Teraz chce być znow razem... Ale to zakonczenie z tym prezentem ..Czuje jakiś niesmak...Brak taktu

Gość pogadali
brak taktu? wyglada mi to raczej na ciecie kosztow po nieudanej transakcji :classic_cool:

Facet ma 34lata i zabiera prezenty jak chłopak 18letni ktory wydał kieszonkowe na prezent dla dziewczyny i da go nastepnej No ale jesli sie z kims jest 5mies sypia sie razem ,spotyka niby zalezy komus,to chyba jest przesada w tym wieku...

Gość slodka rybka
Ridge Forrester kanciastogłowy nieumarły, ulubieniec pań, człowiek o twarzy sterroryzowanej przez imadło. Jego ojcem okazał się być kochanek matki, a bratem kochanek żony. 4 razy rozwodził się z Brook, która w dniu ich 5 ślubu uciekła sprzed ołtarza i teraz kręci z jego przyrodnim bratem Nickiem Maronem. Niedawno Ridż wpadł do ognia, ale nie trafił (jak to w serialu) i znowu chce być z Brook. Jednak dostał urazu psychicznego po tym, jak jego żona zadzwoniła do niego z pytaniem, czy może się przespać z jego bratem. Niedawno załapał amnezję, co próbowała wykorzystać, przywrócona na chwilę do serialu, strzyga Morgan. Dostał w łeb podczas wesela swojego przyrodniego brata i byłej przyrodniej siostry chwilę po tym, jak zobaczył tajemniczą kobietę, którą oczywiście była Taylor. Ma częste zaniki pamięci.

Gość slodka rybka
Brooke Logan Forrester wampirzyca, matka połowy dzieci w serialu. Ma blond włosy i około 30 lat, chociaż wiek jej syna wskazywałby, że ponad 50. Jej IQ wynosi ilość przebytych związków. Tak zwana „żona przechodnia. Obecnie wychowuje swoje dziecko, które ma ze swoim zięciem. Jest żoną Ridge'a, miała romans z nowym bohaterem Nickiem, który został wprowadzony do serialu po to, aby okazał się synem topielca Marona i przyrodnim bratem Ridża. Wszystkie jej wnuki umierają przy porodach. W jednym z odcinków spadła z samej góry wieży Eiffla i przeżyła.

I nawet dałabym nam szansę... Ale czy warto 2raz wchodzić do tej samej rzeki i znów dostać ten sam łańcuszek a przetrzymanie

Gość slodka rybka
Stephanie Forrester kolejna nieumarła, mama Ridge'a. Nie cierpi Brook, bo ta odbiła jej kiedyś ukochanego Ericka. Jak na swój wiek trzyma się nieźle, chociaż życie ją nie oszczędzało: przemiana w zombie, strata pamięci, wałęsanie się po śmietnikach i szukanie mięsa do jedzenia, walka wręcz z topielicą Sheilą itp. Lubi mroczne szaty i intrygi. Jej ulubionym zajęciem jest symulowanie ataków serca. Robi to, żeby Ridge nie był z Brook.

Gość ty to chyba jestes
snieta rybka:D

Gość pogadali
a... to juz wiem czemu bronilas tamtej od znakow zapytania :classic_cool: :D

No dobra przyznaje łańcuszek był złoty,z medalikiem świętym...Jak ja komunii sie dostaje

Gość Powiem Ci tak
temu kolesiowi brakuje chyba ktorejs klepi skoro tak sie zachowal.... Co to ma byc wogole zeby najpierw dac prezent a pozniej "oddawaj" brak slow

Gość Powiem Ci tak
idz lepiej spac i pomysl o czyms przyjemnym ;)