Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska1989

slub a zaangazowanie

Polecane posty

Gość ciekawska1989

Chcialam się dowiedziec czy jezeli moj facet specjalnie na ten slub wzial pozyczke,zrobil kuchnie,mimo iz ma jeszcze obrone,którą pewnie przełoży obo nie zdązyl dokonczyc pracy,który rowniez wszystko zalatwia,dowiedzial się nawet za mnie kiedy bede mogla odebrac metrykę chrztu ( niestety zostalam ochrzczona na wsi zabitej dechami,gdzie nikt nie kwapił się by odebrac telefon) moze zwyczajnie tego slubu nie chciec??

Gość ciekawska1989
to po co to robi,czemu ma do mnie pretensje,ze ja np nie pojde,nie zapytam się co mamy dalej robic ? Przeciez jak nie chce to mi moze powiedziec

Gość ciekawska1989
tipsy ;| Pytam o faceta..tzn facet zalatwia,aczkolwiek wiadomo,ze ja tez jestem potrzzebna np w usc bylismy razem po te dokumenty bo bierzemy konkordatowy,ale jezeli chodzi o metryki chrztu - swoją zalatwil od razu,ja swojej nie moglam bo nie wiem kiedy kancelaria jest czynna wiec dzwonilam..Ale on to zrobil za mnie,dowiadywal sie i mam info.Wiec tak naprawdęę to nie wiem czy on udaje,ze jest taki zaangazowany czy naprawdę chce się ze mną hajtać.

Gość troche tego nie rozumiem
Oceniasz chęć wstąpienia w związek po tym ile ktoś papierów załatwi? Wydawało mi się, ze liczy się uczucie, a tego nie zmierzysz wybrnaymi papierami.

O boże mam nadzieję że to prowo albo jakaś patologia... JAk można mierzć uczucia załatwieniem jednego głupiego dokumentu :-/

Gość lena86m
ale pytanie... jeśli wpadliście to pewnie "musi" brać

Gość ciekawska1989
pytam o to,czy to,ze pokazuje to swoje zaangazowanie swiadczy o tym,ze gra czy naprawdę mu zalezy.

Gość ciekawska1989
nie chodzi o wpadki...slub mamy zaplanowany od dawna,tylko nie wiem czy on chce się ze mną zenic czy tylko tak mowi i postepuje azeby mnie uszczesliwic.Bo mozna isc do oltarza i uslyszec 'nie'

Gość OneTwo
Jeśli to nie jest prowokacja, to i tak trudno mi uwierzyć w to.

Może jego zapytaj, a nie nas ? Macie razem spędzić życie, a Ty nawet nie umiesz z nim porozmawiać, i nie wiesz czy właściwie chce się z Tobą żenić, czy nie ?:D

Gość o ja pierdacze
może po polsku to napisz?:D

Gość tak to jest jak sie bierze
slub w wieku 22 lat :( ty jakas psychiczna jestes?? facet wszystko zalatwia i masz watpliwosci pozatym to naruralne ze kazdy by sie wkurzyl tak jak on we 2 bierzecie slub a wszystko spada na niego wspolczuje nie dosc ze jakas idiotka z ciebie to jeszcze niezaradny leniuch

Gość Dziun785
O kurwa to problem jest? To się ciesz, mój facet fakt zawsze chodzi ze mną ale to kiedy, gdzie i po co trzeba iść załatwiam JA Ciesz się Ale wydaję mi się że to Ty nie chcesz tego ślubu i wynajdujesz na siłę problemy