Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAK SERIO !!!

Szkoda ze to forum

Polecane posty

Gość TAK SERIO !!!

szkoda ze to forum nie jest moderowane skonczyloby sie ujadanie trolli. Czasami mozna tu powymieniac informacje z ludzmi ktorzy maja jakies doswiadczenie ale to zaraz ginie pod stertą wypowiedzi - wypocin ludzi ktorzy tylko zyja tym aby dowalic, pojechac po kims zeby podniesc swoje ego i sie dowartosciowac bo w realu za takie trskty dostaliby po pysku

Gość anulsss
zgadzam się ;)

Gość anulsss
proponuję tu powklejać teksty ludzi-prymitywów, może przeczytają i powstydzą się zachowania (choć wątpię) amoże chociaż zrbi im się głupio, że inni ich wyśmieją ;)

Gość anulsss
do anulsss Wez ty poćwicz pisanie i interpunkcję..... 12:28 [zgłoś do usunięcia] zielony brzydki mi sie najbardziej podoba nr 4, 14, 19, 22, 24 Ladne te wózki ale zielony jest obrzydliwy, oczy bola od patrzenia. A to ma byc dla chlopaczka czy dziewczynki? 12:35 [zgłoś do usunięcia] anulsss do anulss (pewnie wkurzona Belnea - nie mam problemów z pisaniem a tym bardzoej interpunkcją Mam jedynie uszkodzoną klawiaturę. No ale przecież topik dotyczy wózka a nie oceny umiejętnosci poprawnego pisania czy może się mylę? 12:35 [zgłoś do usunięcia] Belnea Anulsss - jesteś prymitywna i jeszcze w dodatku masz problem z pisownią. Cwaniaczyć napewno potrafisz sie tylko tu na forum, a na codzien ubierasz siebie i swoje dziecka w Lumpexach i zapewne ty masz używany wózek. Przepraszam autorkę jesli moj tekst o ograniczonych srodkach na wózek sprawił jej przykrość. Miałam na mysli że zapewne chce kupic tani wózek, co nie znaczy ze nie ma pieniędzy na droższy. 12:38 [zgłoś do usunięcia] Belnea Jak widac inteligencja też Anulss nie błyszczysz. Jesteś pusta i prymitywna ja konczę ta rozmowę z toba bo dla mnie ty jesteś nikim, zwykłym pustym zerem na którego szkoda marnowac swojego cennego czasu. 12:40 [zgłoś do usunięcia] LunaLunaLuna Belnea, litosci opanuj sie..co ma ubieranie dzieciaka chocby i w lumpeksach do tematu topiku...moze i stac cie na wszystko,wozki,ciuszki itd..ale kultury za grosz u ciebie [zgłoś do usunięcia] Lipsss Belnea- jesteś idiotką, tyle w temacie dziękuje za uwagę "Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje." Kobieta 21 lat http://suwaczki.slub-wesele.pl/200612162438.h tml http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120908561114 .html 12:45 [zgłoś do usunięcia] anulsss Belnea - ależ mnie nie interesuje ani nie boli (bo Ciebie tak) że napiszesz mi tekst typu "masz używany wózek, ubierasz się w lumpeksach". Nie jest tak a gdyby tak było to tez nie widzę w tym zbrodni. Nie wypominaj mi pisowni bo sama nie potrafisz pisać. Przykłady: "ubierasz siebie i swoje dziecka", "cwaniaczyć potrafisz się" Ja jestem peymitywna? Myślę, że bardziej Ty Nie wyzywam, nie obrażam a Ty owszem Ot, prymitywizm 12:51 [zgłoś do usunięcia] anulsss zgadzam się co do wagi - jest bardzo istotna. Pomyśl ile razy będziesz musiała taszczyć ten wózek i czy dasz rade. 12:53 [zgłoś do usunięcia] żona-swojego-męża oj dziewczyny... odbiegacie od temetu ten jest też w miare fajny: http://allegro.pl/nowosc-wozek-vario-fun-fote lik-gratis-i1638133149.html 12:55 [zgłoś do usunięcia] żona-swojego-męża jeszcze waznym elementem jest - szczegolnie jesli dzidzia bedzie zimowa ... badz bedzie czesto spala w wozku (np u dziadkow w nocy itd) aby wozek miał gondolę ... a nie taka nie wiem jak to sie nazwya... wkład... dziecku jest wygodniej i bezpieczniej gdy jest stała gondola 12:55 [zgłoś do usunięcia] hienka mała moze taki http://www.euro-baby.pl/allegro/cool/1440/9.j pg?? 12:56 [zgłoś do usunięcia] anulsss Moja koleżanka ma Baby merc - też tani i całkiem przyzwoity 12:59 [zgłoś do usunięcia] jyhdhs po co sie pytasz to nie nasza sprawa 12:59 [zgłoś do usunięcia] LunaLunaLuna anulsss ale te Baby Merc to takie cięzkie czołgi,okropne..i wlasnie nie maja normalnej gondolki tylko taki wyjmowany wklad moim zdaniem malo to funkcjonalne 13:01 [zgłoś do usunięcia] wodawodawoda dziwny 13:51 [zgłoś do usunięcia] anulsss no ja tego baby merc to tylko tak z zewnątrz byłam w stanie ocenić więc nie polecam bo po prostu nie wiem czy warto. no a jak już wspólnie doszlyśmy do wniosku - waga jest ważna Proponuję jeszcze zwrócić uwagę na kółka - najlepsze pompowane, nie żadne plastyki czy piankowe. Pomowane są najlepsze, bo nawet w śniegu da się nimi jechać Wiecie co, wygląd to naprawdę rzecz gustu a o gustach się nie dyskutuje. To co dla kogoś piekne to dla innego szkaradne. Lepiej doradzić dziewczynie na co zwrócić uwagę kupując wózek - czyli pomocne dla niej będę uwagi tj. te dotyczące wagi, gondoli, kółek itp. 13:57 [zgłoś do usunięcia] BeInea. wszystkie jesteście daremne biedaczki i szmelcem jeździcie! Nie stać Was na wózyki z górnej pułki to gówno na allegro kupujecie. Dzieci są dla bogatych a nie biedaków 14:01 [zgłoś do usunięcia] anulsss Belnea - skąd wiesz jaka jest nasza sytuacja materialna? Czy to Ty jesteś ta wróżką, która tu się ciągle ogłasza? Dzieci są dla mądrych ludzi - bo tylko mądrzy ludzie potrafią je dobrze wychować. I daj soie spokój już. Idź się zająć dzieckiem a nie wyładowuj swojej złości tutaj

Gość anulsss
prawda, że przyjemnie? ;)

Gość 122122
Mnie to smuci i przeraża, bo właśnie takie matki wychowują.... nie to nie jest wychowanie raczej wysiadują dzieci, które w przyszłości są tak samo wredne, zieją ogniem w stosunku do innych. Szkoda, że to w jakiś sposób zamknięty krąg.

Gość Milusińska@
Takie forum pokazuje, jacy naprawdę są ludzie i co naprawdę myślą, bo stojąc z kimś twarzą w twarz rzadko słyszymy takie teksty, zwyczajnie ludzie nie mają tyle odwagi, a anonimowo to jechać jak po dzikiej świni mogą po kimś.Ja przyznam że też mi się zdarzyło tu kogoś zwyzywać czy niemiłe słowa powiedziec, ale tylko dlatego,że właśnie nerw bierze, jak się czyta takie bezczelne wypowiedzi, po prostu odpowiadam wtedy atakiem na atak, bo nie dam sobie w kaszę dmuchać, nie znoszę, jak ktoś bez powodu rozpierdziela jakiś temat durnymi wypowiedziami i sam wszczyna kłótnię. Ale takie zaczepne dyskusje to nic. Ile przecież jest chamskich i naprawdę będących poniżej wszelkich norm etycznych czy moralnych wypowiedzi tej offermy, co w ogóle nie ma w sobie za grosz ludzkich uczuć i jakiegokolwiek szacunku do pewnyh wartości, że np. niewinne niemowlęta wobraża zwrotami i porównaniami poniżej pasa, używa pedofilskich zwrotów, że żaden normalny człowiek w stosunku do dziecka takich rzeczy by nie wyraził. Choćby taki przykład: na temacie o paleniu przy dzieciach ta łajza powiedziała,że ktoś tam ma włożyć peta w tyłek dziecku, no jak można tak mówić, a to i tak jedno z "lżejszych" sformułowań, oferma buduje o wiele bardziej szokujące zdania i przemyślenia. I wpisy kogoś takiego powinny być od razu usuwane, zanim temat zostanie w ogóle dobrze przeczytany, a tak nie jest i ta ędzna kreatura wypisuje to, co jej się podoba.

Gość Milusińska@
nędzna miało być, przepraszam za literówkę.

Gość anulsss
myślę, że tak zachowują się neszczęśliwe, sfrustrowane i niedowartościowane kobiety. Tu, na forum mogą się wyżyć... bezkarnie. Tu można wszystko :( Pewnie w życiu codziennym są nieraz zahukane i stłamszone. Brakuje komuś pieniędzy - to denrwuje i smuci więc na forum można dojechać jakiegoś biedaka, skrytykować i pochwalić się, że ma się nie wiadomo co... Ktoś ma brzydkie ciało po porodzie, nie potrafi schudnąć - tu można wyżyć się na kimś kto ma podobny problem i napisać, że samemu jest się laską... Tak to chyba działa...

Gość anulsss
gzieś tu kiedyś znalazłam tekst jak jedna kobieta nazwała dziecko drugiej kobiety bachorem. Wyobrażam się jak tej musiało być przykro. To niby tylko słowa ale często ranią bardziej niż wymierzony policzek :(

Gość karolina z.zabrzezz
anussss juz nie przesadzaj bahor wiecej boli niz oberwac po mordzie juz tak sztucznie nie wyolbrzymiaj

Gość anulsss
no ja wolę dostać w pysk niz ktoś ma obrazić moje dziecko. Wiadomo, że kochającą matkę najłatwiej zranic uderzając w jej dziecko. Moja koleżanka kiedyś przepłakała całe ppoudnie, bo usłyszała jak na ulicy jakaś dziewczyna mówiła do drugiej o jej dziecku, że jest brzydkie

Gość Milusińska@
Wiesz anuls, ja tam nie biorę do siebie tego, co ktoś mi tu nabluzga na forum, olewam to ciepłym moczem i wracam do swojego życia i mam to gdzieś, bo wiem, że to tylko forum i ten,z którym piszę, mnie nie zna i nie ma o mnie pojęcia, to tym bardziej jego osądy w moją czy w mojego dziecka stronę może sobie ten ktoś wsadzić wiadomo gdzie.....:-) Ale co do tego, że matka uslyszy na ulicy , że ktoś powie, że jej dziecko jest brzydkie, to zgodzę się, może zrobić się przykro. Tyle że no niestety takie jest życie, mnie niestety też nie wszystkie dzieci się podobają, ale wiadomo,nie powiedziałabym tego głośno przy jakiejś matce, żeby to usłyszała, nie mogłabym bluzgać na dziecko przy jego matce, bo to cios poniżej pasa. Ale na forum niech piszą co chcą, i tak mnie nie znają, to na jakiej podstawie mogą osądzać, na podstawie paru słów, które o sobie napiszę ? Tym bardziej że nie raz piszą te obelgi osoby będace poniżej jakiegokolwiek poziomu inteligencji i rozumu.

Gość Milusińska@
Ale jeszcze dobre i śmiechu warte sa osądy tego typu, że np. jest temat o dawaniu słoiczków,lub podróżowaniu z dzieckiem itp, i jak ktoś się wyłamie poza szereg i napisze, że daje słoiki, podczas gdy większość gotuje, albo jak napisze, że dla niego wyjazdy z dzieckiem to rzecz niwykonalna, podczas gdy część rozmówczyń wciąż podróżuje z dzieckiem, to nie raz zaraz w stronę tego wyłamującego się poza szereg idzie obelga "twoje dziecko jest mega nieszczęśliwe i wychowujesz kalekę", lub coś w tym stylu. Baby mnie nie znają, nie mają pojęcia, jaką jestem matką i co dla mojego dziecka robię i jak to dziecko się czuje, a na podstawie mojego podejścia do dawania słoików czy podróży są w stanie ocenić, czy moje dziecko jest szczęśliwe czy ma patologię w domu.

Gość Milusińska@
Karolino, a Ty tu się lepiej nie udzielaj, bo widać nie tylko po tym topiku, że jesteś dokładnie taką osobą, które tu ganimy i na które patrzymy z politowaniem, które tylko szukają zaczepki i dosrywają.

Gość TAK SERIO !!!
Niestety to forum ma tez jedna wade mozna pisac pod niezliczona iloscia nicków, np na forum edziecko moderowane musisz sie zalogowac a login uzyskujesz tylko poprzez podanie maila a to juz ogranicza ilosc podszywaczy.

Gość anulsss
TAK SEROI!!! to fakt, że gdyby celem wypowiadania się trzebabyło się zalogować to mniej byłoby hamstwa, bo ludzie nie byliby już tacy anonimowi. Zgadzam sie również z wypowiedzią, że nie należy brać tego co tu wypisują do siebie... tylko czsem to trudne... Wiecie co mnie jeszcze wkurza? Np. dziewczyna zakłada topik pt. "czy podoba Wam się ten wózek? Kupiłybyście?" a tu zaraz odpowiedzi: "po co sie pytasz - Twoja sprawa", "a co mnie to onchodzi", "w dupie mam Twój wózek", "taki temat juz był tępa strzało". No kurcze, to o co wolno pytać na tym forum? I po co osoba, której nie obchodzą problemy i dylematy innych w ogóle się wypowiada? Ostatnio dziewczyna założyła topik o tym, że nie może zajść w ciążę, że cierpi z tego powodu i jej mąż ma małą ruchliwość plemników. A inna jej pisze: "co z Wami! Jakich macie niemęskich facetów! Mój to prawdziwy ogier!". No jakim trzeba być czowiekiem żeby w ten sposób kogoś gnoić?

Gość jsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsa
anulsss myslisz ze jak powklejasz czyjes posty to ktos to bedzie czytał a tym bardziej się tym przejmie??? :o w ogóle czytajac to co piszesz muisz byc straaaaaaaasznie "delikatna" chyba cie zycie nie kopneło jeszcze porządnie ze takimi pierdołami się przejmujesz? Woli policzek w realu niż nazwanie dzieciaka na forum bahorem??? Śmiechu warte, że przejmujesz sie czymś co piszą jakieś sieroty nie znając Cie ani Twojego dziecka i żeby zaraz z tego powodu przepłakać cale popołudnie.weź mnie nie rozsmieszaj :D I własnie to jest fajne w kafeterii że mozna sobie pisać pod różnymi nickami nie trzeba zakładać głupiego hasła .Ja jestem w życiu przykładną żoną, mamą, dobrym pracownikiem a wpadam właśnie tu na forum żeby komuś dosrać żeby pośmiać się z tych nawiedzonych mamusiek, które nie chcą mieć innego świata jak być wpatrzone w swoje piękne (tylko dla niej) dziecko, i które przejmują sie każdym tekstem. Jeszcze bardziej bawi mnie to kiedy zwracacie na takie teksty uwagę, odpisujecie, pocicie się i żalicie, wzdychacie a mnie i tak to nie obchodzi. Poprostu mam z Was ubaw, przychodzę tu bo jest to dla mnie rozrywka. A w rzeczywistości muszę być ułożona, bo tego ode mnie wymagają. Tu nie muszę, lubię Wam dokuczać hhaha :D

Gość anulsss
[zgłoś do usunięcia] jsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsa - nigdy nie uroniłam łzy z tego powodu, że ktos mi tu coś napisał. Widzisz, mnie śmieszą takie osoby jak Ty. Doskonaly przykład osoby, która nie czuje się sama ze sobą szczęśliwa i wyładowuje gdzieś swoja frustrację, Sama napisałaś, że wymagają od Ciebie perfekcjonizmu. Widocznie jest to bardzo niezgodne z twoja natura skoro potem wyżywasz się na forum. A tutaj piszą osoby, bo potrzebują rady albo chcą się wygadać. Albo mnie to interesuje w formie empatycznej albo nie tracę czasu na łażenie po tej stronie Powiedz, jak bardzo Twoje zycie jest nieudane, że masz w sobie tyle jadu? taka złośliwość jest choler niekobieca, bo kobieta powinna byc nieco bardziej wrażliwa i kulturalna. Ciekawe co na to powiedziałby Twój szef, przykładna pracownico? ;) Bo błędnie swoje pstępowanie nazywasz rozrywką. To bardziej śmierdzi chorobą psychiczną ;) jak chcvesz sie rozerwać to poczytaj książkę albo idź na dyskotekę - ot, rozrywki mieszczące się w normach społecznych ;)

Gość mama 22 miesiecznego synka
Popieram cie w 100%, ale jest to naprawde domena kafeterii. Jeszcze nie spotkalam innego forum, gdzie byloby tyle jadu, frustracji i wulgaryzmow, choc regularnie zagladam na gazete.pl i wizaz.pl

Gość jsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsa
Nie wymagają perfekcjonizmu ale na pewno kultury no nie? Ciebie śmieszą takie osoby jak ja a mnie takie jak Ty :) Nie jestem sfrustrowana, lubię się pośmiać, uwaga: mam też inne rozrywki :) Moje życie jest własnie udane kochaniutka. Wchodzenie na stronę nie jest dla mnie stratą czasu tylko jakimś tam zabiciem tymczasowej nudy, nie siedzę tu 24h na dobę. A wchodzę bo lubię tak jak i Ty. Co to znaczy że złośliwość jest cholernie nie kobieca. A mężczyzna może być złośliwy? Dlaczego przypisujesz kobiecie cechy, które musi posiadać. Oczywiście że na codzień jestem kulturalna i wrażliwa jeśli tego wymaga ode mnie sytuacja, potrafię się dopasować do wszystkiego. A co powiedziałby na to mój szef? Nie wiem nie pytałam i nie czuję potrzeby mu o tym mówić, zresztą mnie to nie interesuje - każdy robi w życiu coś o czym nie musi mieć pojęcia druga osoba. Choroby psychicznej nie posiadam zapewniam Cię :) Książki czytam, ba i owszem, rozrywki inne też mam, dyskoteki nigdy mnie nie interesowały - a to co się na nich dzieje na pewno nie można nazwać normą społeczną. Widzisz wszędzie są jakieś odchylenia od normy. Tak już jest i musisz się z tym pogodzić :)

Gość anulsss
opinia podobno jest jak dupa - każy ma inną... dlatego uważam, że jeśli miałabym tu wchodzić w takich celach jak Ty to strata czasu (zwłaszcza dla kobiety, która jest podobno matką pracującą i wzorową gospodynią). A kultura, moja droga, to nie tylko wtedy kiedy inni mogą nas ocenić - człowiek kulturalny i dobrze wychowany zachowuje się jak należy nawet kiedy jest anonimowy i nikt go nie widzi. Złośliwość nie jest ani kobieca ani męska ;) Złośliwe są tylko dzieci i ludzie z problemami, niespełnieni, zazdrośni, zawistni i sfrustrowani... Też mi rozrywka - wyszydzać innych i dogadywać głupio ;) Chyba tak dorośli, inteligentni ludzie nie postępują...

Gość anulsss
aż sie zesrałam tak jestem wkurwiona

Gość Milusińska@
jsjsjsjs...coś tam - osoba, która wchodzi na forum tylko i wyłącznie w takich celach, jak Ty, ma po prostu nierówno pod sufitem, bo normalny człowiek nie wchodzi na forum z założeniem, że idzie się pośmiać i pozłośliwić. Jeśli Ty to nazywasz rozrywką, to w ogóle taoja osoba mnie mocno zastanawia, piszesz, że jesteś normalna, ale jak by się Tobą psychiatra zajął, to możliwe, że stwierdziłby co innego.

Gość Milusińska@
pośmiać się można,owszem, ale kafeteria to nie tylko tematy do pośmiania, są tu też szczere wyznania osób z różnymi problemami, ludzie proszą o rady, a wejdzie taki trol jak Ty sjsjs ...coś tam i truje temat swoim jadem, bo ma ochotę się pośmiać.

Gość Milusińska@
I to, js, że jestes miła i kulturalna w swoim prawdziwym zyciu to tylko oznaka tego, że jesteś kulturalna i miła fałszywie, a jak byś anonimowo miała zwrócić się do swego szefa, rodziny czy znajomych, plułabyś jadem tak jak tu, bo to Twoja prawdziwa natura ! I nie jesteś ułożoną matką, to tylko pozór, przykrywka dla Twojej prawdziwej natury - wredności.

Gość Milusińska@
wypierdalaj z tego forum ty glupia kurwo

Gość ladaco po mutacji
zobaczcie ile tracicie na wartości kiedy mnie tutaj nie macie:D