Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAK SERIO !!!

Szkoda ze to forum

Polecane posty

Gość Milusińska@
to podszyw wyżej, co podszywie, prawda w oczy kole, co ?Ale tak tak, tacy właśnie jesteście zatruwacze forum, wrednymi nędznymi sfrustrowanymi imitacjami człowieka.

Gość Milusińska@
zapłodnił mnie ksiądz proboszcz

Gość Milusińska@
Mein Arsch stinkt , ich bin eine dumme Hure, ich hasse mich und mein abschreckendes Gesicht !Ich habe ja einen Vogel !!! Co, może do tego się odniesiesz, imitacjo człowieka ? Nieźle Ci tam nabluzgałam.,

Gość anulsss
no pode mnie też się podszył ;) Wiedziałam, że pojawi sie tu jakaś żmijka ;) Ale w zasadzie to dobrze, bo możemy poznać motywy takich jadowatych. Może ktoś inteligentniejszy niz ta jsjsjsjs... się wypowie? Bo ona to zaprzeczała sama sobie. Próbowała wytłumaczyć swoje idiotyczne zachowanie, jakoś się wybielić ale nie wyszło więc uciekła... Obawiam się, że jadowate bz wyzwisk i obrażania nie radzą sobie zupełnie....

Gość Milusińska@
Słuchaj, bardzo możliwe, że jssss to ta sama osoba, co się podszywa pode mnie i Ciebie, bo przecież ją jadowite teksty bawią, co nie ? Ale mnie to gila, co pisze, niech mnie nazywa ku...ą, spływa to po mnie, bo wiem, że ona jest kimś o wiele gorszym niż ta k...a

Gość Milusińska@
moim ojcem był Adolf Hitler

Gość Milusińska@
No tak myślałam, nic z tego nie zrozumiałaś, bo niemiecki kojarzy Ci się tylko z Adolfem Hitlerem, co za prymityw z Ciebie.

Milusińska@ - załóż sobie hasło a tą przykładną matkę, żonę i pracownika olej ;)

Gość Milusińska@
Ja widzę, że tu jest cały czas jedna i ta sama osoba podszywająca się pod różnymi nickami, bo po treści jej chamskich wypowiedzi widać, że to jedna osoba. Ona jest pod nickiem kirek lub oferma, albo pot, albo wieloma innymi, cały czas jakiś psychol się wpisuje na różnych tematach i ubliża.

Gość Milusińska@
pewnie że olać, niech daje swój "przykład" psycholom podobnym do siebie.,

Gość Milusińska@
Ich bin ein polnischer Hure

Gość Milusińska@
Oj same błędy, wszystko źle podszywie./

bawi sie jak dziecko. Chciała trochę inteligentniej ale nie dała rady. Pisała, że to rozrywka dla niej dosrac komuś ale ona nawet nie dosrywa - ona pisze jakieś totalne głupoty. Pisze teraz powaznie i niezłośliwie - ta dziewczyna jest zaburzona ;) Jak ona wychowuje dziecko? faktycznie nie moze tej głupoty uzewnętrzniać na co dzień, bo by ją zamknęli więc ma dwie twarze a to fachowo nazywa się rozdwojeniem jaźni ;)

Gość Milusińska@
Pewnie sobie w googlach wpisał tłumaczenie i świruje pawiana, a nie ma pojęcia, co pisze.

Gość Milusińska@
mam sraczke

TAK TAK, MOŻESZ MI SKOCZYĆ PODSZYWIE, musisz być bardzo sfrustrowaną osobą, stłamszoną życiem, w którym jesteś, że tak się zachowujesz, żal mi Ciebie.

ach - bo to ta sama osoba, która na jednym z topików zwierzyła się, że je kupę ;) Ooooo - to ona jest poważnie zaburzona!

Co, zaskoczony podszywik że już się podszyć nie może ???? wracaj do swego stłamszonego świata, lecz się psycholku, a zresztą Tobie już nic nie pomoże,

Tak, skoro je kupę, to pewnie nie ma biedak co jeść, albo jest totalnie ograniczony, czasem psy jadają swoje kupy, współczuję zniżenia się do poziomu psa.

No wiedziałam,że to oferma, wiedziałam. Ten, co się pode mnie podszywał, to oferma, ale widzę, że mu ciśnienie podnisłyśmy i się wkurzył teraz. Co, złość Ciebie przeszywa, nic nie możesz zrobić, nie podszyjesz się już, nędzna ofermo ! Bo jestem mądrzejsza od Ciebie i inteligentniejsza.

Kiedy byłam mała to kiedyś z koleżanką rzucałyśmy z balkonu w ludzi świecowymi kredlami. Było to dla nas zabawne, czułyśmy się bezkarne i nie bałyśmy się, bo nikt ns nie widział. Myślę, że gdybym z takich zabaw nie wyrosła to dziś właśnie bluzgałabym na forum. Dokładnie taka sama zabawa i na tym samym poziomie ;)

Hmm, co za refleksja, w ogóle nie w temacie. Jak na to wpadłeś ? ZTwoim mózgiem wielkości orzeszka to nie lada stwierdzenie.

Wiesz, ja myślę, że to jakiś facet, którego jakaś kobieta musiałą strasznie skrzywdzić, nie wiem, zdradzić itp, dlatego teraz tak nienawidzi kobiet.

albo małolat, który się nudzi. Ewentualnie brzydal i oblech, którego zadna nie chce ;) Pozostaje mu sex samemu ze sobą i bluzganie na forum. Ewentualnie może to byc nieszczęśliwa kobieta, którą życie po dupsku kopie ;) Nienawidzi szczęśliwych ludzi a tu na forum w większoci szczęśliwe mamuśki ;)

Prawdą też jest to,że on pisząc,że jesteśmy ku,...ami, że nasze dzieci to bękarty, że je chciałby upiec na grillu, ze kobiety w ciąży to ku..y, że jesteśmy po...bane itp chyba myśli, ze tak naprawdę jest i że nam ubliża, a tak naprawdę to my nadal jesteśmy szczęśliwe i jego gadanie uważamy za brednie i wymysły chorego człowieka. I nie wiem po co on powtarza 238572857484678 razy, że jesteśmy k..ami, skoro i tak wiemy, że nie jesteśmy i skoro nam to gila. Może sspecjalnie pisze, żebyśmy traciły czas na jego brednie. Najlepszym sposobem by było, jak by absolutnie nikt nie odpisywał nawet półpostem na żaden jego temat, ciekawe co wtedy by zrobił, tyle że tak się nie da, zawsze znajdzie się ktoś, kto mu odpowie, a najlepszym wku..em dla niego byłaby totalna ignorancja ze strony wszystkich użytkowników kafeterii.

Gość jabym
Ale macie problem, przeżywacie jak mrówka okres.

Gość jabym
Taka mądralińska jesteś, a problem masz jak do Katowic trafić.

wiem jak dojechać do Katowic ale zapytałam, bo może ktoś zna najkrótszą i najszybszą drogę. Ty za to najwyraźniej wstydzisz się tego co piszesz, bo zmieniasz pseudonimy jak rękawiczki