Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAK SERIO !!!

Szkoda ze to forum

Polecane posty

Gość jsjsjsjsjjsjsjsjsjjsjsjsjsjsjs
anulsss czubku nie uciekłam tylko poszłam do pracy....co ty myslisz ze będę tu siedzieć cały dzień i pieprzyć o doopie marynie? Lecz się tępa debilko :o

Gość papajkamango
jsjsjs... - czy Ty, twierdząc, że jesteś kulturalna i dobrze wychowana, potrafisz wypowiedzieć się nie używając obraźliwych epitetów? Obawiam się, że nie. I raz jeszcze powtarzam - przykładna matka, dobra żona i świetny pracownik nie mają czasu na taką zabawę. A już nie wspomnę o słownictwie. Kiedy ja za miesiąc wrócę do pracy to nie wyobrażam sobie siedzenia na tym forum. Każda chwila spędzona z moim dzieckiem będzie na wagę złota a jak pójdzie spać to wolę nadrobić obowiązki domowe albo odprężyć się przed TV. Moim skromnym zdaniem (a psycholog ze mnie dobry) to Ty jeteś niespełnioną żoną pełną pretensji i żalu, nerwową matką, która nie radzi sobie z własnym dzieckiem a w pracy obibokiem (o ile w ogóle masz pracę). Myślę też, że jesteś bardzo zawistna i zazdrosna. Nienawidzisz kobiet, które są szczęśliwe, bo nie jesteś w stanie pojąć dlaczego Tobie wciąż nie udaje się być szczęśliwą ;) A ja Ci powiem dlaczego - bo los bywa sprawiedliwy i tak naprawdę to każdy dostaj dokładnie to na co zasłużył ;)

papajkamango tępoto potrafię wypowiadać się w sposób kulturalny i tak wypowiadam się na codzień, o czym już wcześniej wspomniałam. Tu mogę sobie pozwolić na co chcę i mogę mówić co mi się podoba. To ja Ci moja droga powtarzam: mam czas na taką zabawę, to jakaś odskocznia, zabicie czasem nudy, pośmianie się z Was, ot wchodzę tu jak każdy z nas, nie koniecznie każdy ma problemy życia i śmierci. No widzisz Ty się odprężasz przy TV a ja przy internecie. W nędznym TV oprócz wiadomości nie interesuje mnie zupełnie nic. Każda chwila spędzona z dzieckiem będzie na wagę złota, ach nie poświęcaj się aż tak, czasem i matce należy się chwila odpoczynku. Ja też kocham swoją córkę ale ona ma już parę ładnych latek więc potrafi zająć się sobą sama nie muszę jej towarzyszyć na każdym kroku. Oczywiście jak była w wieku niemowlęcym to prawie mówiłam jak Ty, nie martw się przejdzie Ci :) Obowiązki domowe są u mnie na porządku dziennym, nie zaniedbuję ich, mam czas i na hobby i na taką nudę jak teraz. Faktycznie psycholog z Ciebie niezły, mam nadzieję, że nie z zawodu a tylko tak jak każdy tutaj, ot zwyczajnie intuicja czy siódmy zmysł. Tu każdy bawi się w psychologa. Twoje błędne zdanie mnie nie interesuje. Pamiętaj Słonko, że w życiu lubię szczęśliwych ludzi i cieszę się ich szcześciem, na swoje też nie narzekam, także daruj sobie wysnuwać jakieś wnioski... :) Nie baw się lepiej w tego psychologa, bo tylko udowadnisz swoje błędne zdanie.

oj koleżanko, Ty tu dalej się wywnętrzasz? ;) Weszłam przypadkiem, bo miałam zapisane w ulubionych i proszę, wciąż się TŁUMACZYSZ i PRÓBUJESZ PRZEKONAĆ, że jesteś ok ;) He, no i nikt nie chce uwierzyć, bo masz marne argumenty ;) Rozrywka może to i jest ale na miarę mało wartościowego i raczej mało pomysłoweo człowieka ;) Poza tym inteligentni ludzie się nie nudzą i zawsze znajdują zajęcia, które wnoszą coś do ich życia ;) Dla mnie Twoje zachowanie tak czy siak jest wyładowaniem frustracji i odpędzeniem myśli od życiowych niepowodzeń ;) Ponadto dorośli i poważni ludzie nie w taki sposób się bawią ;) No ale każdy orze jak może ;) (czytaj: każdy robi to na co go stać) ;) ;) ;)

chyba chodzilo ci o "uzewnętrznianie się"...? Nie mam zamiaru się z czegokolwiek tłumaczyć...tym bardziej że nie ma komu. Zwyczajna rozmowa, skoro ją ze mną prowadzisz to znaczy, że oczekujesz odpowiedzi. Jeśli nie - to zwyczajnie zamilcz. Myślę, że zrozumiałaś bo na pewno jesteś super wspaniała i inteligentna :D No i plissss napisz mi o moich życiowych niepowodzeniach....chętnie dowiem się twojej wyimaginowanej "prawdy" o sobie :)